Пъзел

• 95 493
  • 924
  •   1
Отговори
# 105
Обичам да редя пъзели. И имам страхотни - на картини но известни художници. Peace

Инка, аз също предпочитам картини на известни художници, но скоро не ми е попадало нищо хубаво. Препоръчай ми някой.
Търсих Ирисите на Ван Гог, но варианта, който намерих в "Пингвините" не ми хареса.

# 106
И аз малко да побутна темата и да питам Laurus на коя фирма са тези невероятни пъзели и на каква цена са,на детето взимам само на Равенсбургер, защото са много качествени и не им разделя хартията, хубаво са изрязани частите. Има някои голям боклук.

# 107
  • София
С изключение на Castello Graines, всички са на Educa. А Roma antica ми е първият и любимият. На снимката изглежда по-блед отколкото е в действителност. Много приятен за нареждане, понеже е съставен от малки картини.

# 108
Този пъзел с Айфеловата кула от колко части е и от къде мога да си го купя?
Много ми хареса!

# 109
Пъзелите Клементони хубави ли са?
Нищо не сте писали за тях. Цените им са като на Едука.

# 110
  • Разпиляна във въображението
В Била имаше един пъзел с африканска жена, на Едука мисля, от 1000 части, но цена нямаше. Бързахме и не попитах. Колко е ориентировъчната цена на подобен пъзел newsm78

# 111
  • София
Smiley*, писах вече, че Клемантони са с много добро качество и имат голямо разнообразие. С мъжа ми вече втора панорама на Дисни редим. Препоръчвам ги  Peace

# 112
Напишете някакви цени на тези пъзели,моля ви се.

# 113
Напишете някакви цени на тези пъзели,моля ви се.
1000 парчета- около 20 лева. Вчера видях един пъзел 13 200 парчета- 176 лева. /има ли лудички тук, дето ще си признаят, че редят такива? Joy/
Татаlina ме зариби; вчера и аз се оклементончих с един пъзел Laughing- Атинската школа на Рафаело
Понеже Smiley* търсеше пъзели на известни художници-  Kлементони имат такива- виж в музейната им колекция. Вчера в магазина /"Happy Land", до завод "Витоша"/ имаше 3 на Микеланджело; Мона Лиза... Бяха се поизчерпали, но продавачката каза, че чакат доставка към средата на декември.

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 10:18 от Прасчо

# 114
Smiley*, писах вече, че Клемантони са с много добро качество и имат голямо разнообразие. С мъжа ми вече втора панорама на Дисни редим. Препоръчвам ги  Peace

Благодаря ти, Таталина. Пъзел на Клементони беше единствения, който ми хареса след дълго обикаляне по магазините. Иска ми се за Коледа да си купя един и да се позабавляваме семейно по празниците. Дори и сайта им намерих:
http://www.jigsawgallery.com/show.php?manufact=Clementoni%20Puzzles

И сега разглеждам красотите им  Laughing

# 115
Понеже Smiley* търсеше пъзели на известни художници-  Kлементони имат такива- виж в музейната им колекция. Вчера в магазина /Happy Land, на бул. "Ч. връх", до завод "Витоша"/ имаше 2 на Микеланджело; Мона Лиза... Бяха се поизчерпали, но продавачката каза, че чакат доставка към средата на декември.

Прасчо , благодаря за инфото   bouquet

Сега ще видя мога ли да си поръчам по Интернет.

# 116
  • София
Smiley*, сайта който си пуснала не е само за пъзели на Клементони, има и други марки.
Ето това е сайта на Клементони: http://www.clementoni.com/main.php?liv1=brands&liv2=hq_collection  Simple Smile

# 117
Татаlina ме зариби; вчера и аз се оклиментончих с един пъзел Laughing- Атинската школа на Рафаело
Този ми е първия (и най-любим) на Клементони от музейната колекция  Peace

Между другото, цените на Клементони в България са малко по-добри отколкото навън Wink

# 118
Вчера минах през една книжарница да видя какви пъзели на Едука или Равенсбургер имат. Дадоха ми каталог да си избера и да го поръчам сега го гледам и да ви кажа направо са невероятни,то не можеш да избереш,повечето от тези на Laurus ги има,детските са направо върха - има сем. Симпсън и на Дисни.Има един от 18 000 части RETABLO DE SANTA COLUMBA се казва,това как се реди не знам.
На мен в тази книжарница ми казаха,че отскоро тези на Едука са с нова цена и от 1000 части излизат към 28лв.,а от 500 към 16-18лв.
Съжалявам, че не мога да ви ги покажа,просто са невероятни, а продавачката в книжарницата имаше каталога за 2007г. на Едука,огромен беше и страхотни неща има в него.Сега покрай празниците ще зареждат нови пъзели.

# 119
  • Пловдив
Момичета,поразгледах сайта jigsawgallery.com и въпреки че и преди съм го разглеждала, сега ми останаха очите в ето този 2000 части Ravensburger :

Последна редакция: пт, 30 ное 2007, 12:07 от poohcho

Общи условия

Активация на акаунт