Варна - 25

• 16 085
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, днес прогнозите са за 43 градуса! Марш вкъщи на сянка и никакво излизане! Аз каквато съм мощна имам ниско кръвно  newsm78 и даже вътре ми е зле  Tired По обяд точно ще трябва да ходя да купя купони на звяра за кухня, но смятам, да пална бубу-то и така да извършим придвижването, щото иначе ще ме пишат в новините за жертва на жегата сигурно ...
Лек ви и приятен ден!

# 106
  • гр.Варна
Здрасти,
Булка Марулка,и аз съм си мощничка и незнам как ще изкарам в жегата,още повече на 1 крак,но днес е Великият ден.На преглед съм и дано махнат гипса.
Стискайте палци newsm78  bouquet

# 107
  • Варна
ееее, интернета проработи най-после Shocked
много жега,много нещо....издъхваме...
имаме баба и леля на гости за една седмица и да не можем да се възползваме - ега ти времето  ooooh!
аз съм изпаднала в някаква емоционална дупка, предполагам защото ще ми идва , ама все пак ми е мн тъпо и безразборно Tired
Лорска е 66см 7,500кг. не се трае вкъщи по цял ден - иска навън, истерии  #Crazy
горния зъб още не е избил стана 2 месеца вече...много я мъчи, а тя от своя страна мъчи мен и моя слух   noear
клепача не се оправи от инжекциите, пак започна да се надува,а като ревне -още повече. тея дни ще ни оперират...стискайте палци  Praynig

# 108
  • гр.Варна
Вержи,
дано всико мине като по учебник и много скоро всичките Ви проблеми останат в миналото!!
Желая ВИ го от все сърце  bouquet

# 109
Вержи,стискам палци на Лорка - всичко да мине супер  Praynig

# 110
На преглед съм и дано махнат гипса.
Стискайте палци newsm78  bouquet

Стискаме  Hug   bouquet

Вержи, и на вас стискам палци всичко да мине по вода  Hug

# 111
Киркорова, от какво е хранителната ви алергия? или към какво да питам по-правилно...
Христина, стискам палци да махнат гипса и аз!

# 112
 fingerscrossed за Хрис
fingerscrossed за Лорка

# 113
Аз май не споделих с вас какво ни се случи Thinking.В неделя ни беше на гости сестрата на мъжа ми.ИЗлязох пред блока да изкарам колелото на големия да кара с едно друго дете,връщам се след 5-7 мин.и кака ми дала на Марти домат със сирене Rolling Eyes.Сиренето не е обезсолено както се досещате #2gunfire.На всичкото отгоре Мартин е на антибиотик и с темп. в тези жеги.Незнам точно от кое се обрина,но той освен мляко не ядеше нищо друго от както беше почнал антибиотика. newsm78Просто можеше да има в предвид състоянието на детето.не че вече никога няма да яде домат или сирене,ама не беше момента Crossing ArmsРезултатът-на сутринта Марти беше целия в пъпки и червени петна,нямате си на идея колко ужасно изглеждаше Sad

# 114
  • Откъм Варната
kirkorova80 суров домат може да причини алергия заради хистамините които съдържа ( и бананите също),  дано да се оправите бързо и да няма последици за в бъдеще

Вержи стискам палци операцията да мине бързо и леко

И аз чакам горните зъби от 2 месеца, е дочаках ги, бебо е обзаведен вече с горен зъб, дано малко се поуспокои вече, че тез дни малко крив беше

# 115
Стискам всички налични палци до посиняване! Удвоявам ги мислено, че стискането е за Лорка и за Хрис.  Praynig
Ние направихме един поход до детската кухня, пихме кафе с Ива, Нели, племенничка и Вена. Купихме си купони и от другата седмица налитаме смело.

# 116
# 117
  • Варна
Вержи, така се надявах да мине клепача на Лорка (трета инжекция май не направихте) и да не се налага операция Sad .
Стискам палци да мине леко (тези дни питах една мама, която е имала подобен проблем като нашия - с изпъкнал хемангиом като ягодка и тя каза, че операцията е лека - минала за 15-20 минути).
Аз още съм "на изчакване" - засега само го наблюдавам (хемангиома) - и при нас в жегите се надува. Като цяло страха ми идва от това да не го разкърви.
kirkorova80 , много неприятна ситуация се е получила. Стаскам палци алергията да отшуми, а и да оздравее по-бързо  fingerscrossed

# 118
  • Варна
Здравейте момичета!Наистина е ужасно горещо!Днес ходихме на консултация.На първата такава бебка беше наддала само 250гр защото беше на кърма и ядеше едва 50мл.Кърмата ми спря и минахме на Аптамил но продължи да яде по малко-60мл.Затова решихме с докторката да правя млякото по гъсто.Така Стела яде 60мл по 5 пъти на денонощие.Но тази консултация вече е наддала 500гр за 20 дни.Биха ни и ваксина.За следващата ваксина докторката ми препоръча една ваксина-Pentaxim.Какво ще ми кажете за нея някой купувал ли я е?Имахме проблем и с дупките на бибите.На Авент бяха много малки и бебка се изморяваше много бързо.Пробвахме биба на Чико но малко се давеше.Днес взех шишета на Нук и за първи път детето се нахрани спокойно и по-малко се свиваше от колики.
Plam живяла съм на Балик и съм учила в Любен Каравелов.
На Вержи всичко да мине благополучно. fingerscrossed
Хриси  fingerscrossed

# 119
ей, много жега, ей! Вержи и Хриси, стискам палци, на малкия Марти също, че сигурно го и сърби детето! Ние сме по памперс и прашки и се пържим в собствен сос, щото ме е страх от течение и вентилатори.

Общи условия

Активация на акаунт