В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 039
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Здравейте момичета, благодаря ви за отговорите за морето, наистина са ми полезни.
Рени и ние бяхме с разстройство цяла седмица, ентерола не ни помогна, компота от дренки направо го намрази, а също вече не иска и да вкуси бисквити, съседката ни даде смекта и май имаше ефект от него, а иначе ядеше милия само печени картофи и ориз.
Нашите ваксини също са Пентаксим, биха му ги на 2,4 и 6 месеца, а следващата е на 1г. и 6 месеца т.е. октомври, поне няма да е горещо тогава.

# 106
Нещо днес хем съм яхнала метлата, хем ми е депресарско. Основно защото разстройството на Соня не спира. Днес дриска повече от вчера. Писна ми....
А и имаме 86 лв. сметка за ток!!!!!!!!!! #Crazy

Ваксините и аз бих посъветвала да не се слагат сега. Последната ни разгони фамилията в най-големите жеги.

Хайде стига съм мрънкала. Лек ден на всички  Hug
Ех, тези дупета, колко са непослушни! ooooh! Обади ли се на доки? Трябва да даваш нещо против бацили, и диета, друго нямам какво. Тя Соня не че се е претрепала да плюска, но сега сигурно е още по-зле храненето...стискам ти палци скоро да й мине, че сигурно е много гадно само памперси да сменяш.
При такива случаи има лек, но не знам дали би разрешила лекарката - листо от смокиня се сварява цяло на чай и се пие. Имам смокинено дърво, но питайте лекарката дали ще разреши. Действа против обезводняване, което е опасното при дрисък  Crazy Ако не разреши ще ви дам едно, колкото да й направите евина препаска и да не харчите пари за памперси  Laughing Майтапче, нали не се сърдиш!  Hug

Токът този месец е дошъл 98 лв ли 100, та бабката е щяла да полудее на касата  Twisted Evil Ужасно са го вдигнали, не е истина просто, зимата ще ли я доживеем не ми е ясно!

Рамама, отказахме се от гипсокартон и една стена я направих итонг. А комина си е от заготовки, но трябва зидар, изглежда мъжете събота-неделя ще са коминджии, нямам избор, чвече сме на 0 с парите отвсякъде, не мога да плащам на майстори, които така и не се намират... още чакам онзи със замазката да дойде да си оправи простотията... Tired

А Тони напоследък толкова много "говори" - реди едни, клати глава, гледа те и ахаааа да проговори наистина hahaha мига с очи и ти обяснява, обяснява... само където мама му е тъпичка и не го разбира. Joy

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 17:41 от Чаено момиче

# 107
Прави сте, че само тоя зъб ми липсваше в тия жеги, то моето с тия БОЛЕСТИ КРАЙ НЯМА.
Днеска бих шарките и си седим на климатик на хладничко.
За Пентаксина на 2,3 и 4месеца сега на 1г.6м. реваксинация Пентаксим

# 108
Данче, аз въобще не се усещам бременна все още. Нямам време за такива работи, тичам след Иво.

Русенки! Вече знам кога ще идвам в Русе - на 11 август и най-вероятно ще стоя до 21 август.

Мимка, дано вече да оздравяваш!

# 109
  • Boston, MA
Как сте, сладурани? Аз бях с мама на екскурзия до Ню Йорк (Дани с баща си), после 2 дни командировка, та позачезнах.

МисЗ, тези ваксини трябваше на годинката да ги слагат, но той тогава беше болен. Хепатит А не е задължителна, но аз я поисках.

Ето някои нови снимки от нас:

Момиче ли съм? http://family.webshots.com/photo/2185892930011233688HIdKix

Багажа в куфара: http://family.webshots.com/photo/2268297680011233688vXMwVD

Скубя котето, но го обичам: http://family.webshots.com/photo/2037432430011233688CURhtl

Навсякъде се катеря: http://family.webshots.com/photo/2268748200011233688GATQXH

Всичко си изяждам: http://family.webshots.com/photo/2515939360011233688OgsXIo

# 110
Страшен е този Дани, всеки път ме изумява колко много коса има, прилича на голямо момче. Бубка, чакаме и снимки от Ню Йорк.

За ремонта  се помотваме, трябва кухнята да сменим шкафовете , но те повличат и настилката, което значи да се изкъртат старите плочки и в коридорите също , та като си представя прахоляка и го отлагам за незнайно колко, решила съм да съм над тия неща за момента. Така или иначе след време ще трябва нещо да преустройваме за детска и мисля всичко заедно. Мъжът ми е съгласен  Mr. Green, много го устройва даже, че  като чуе , че имам някаква нова идея и лошо му става.

Като гледам Дани на снимките и се сещам да споделя ,че най-голямото забавление на Ема е да ми облича дрехите,ако и дам една пола два часа с нея занимава или горнището на банския. А и да я похваля , че вече яде сама, баба й и дядо й я научиха на вилата, сега ни го демонстрираха като ходихме. Много се радвам , щот аз не рискувах тук да и давам да маца. По -лесно обаче и е с голяма лъжица да яде супата, защото в малката докато стигне до устата и то го няма.

Вече ми е много мъчно за нея и ми едно такова празно, направо се чудя как сме живели с мъжа ми 6 години без нея и кво сме правели  newsm78

# 111
Дани наистина е голям сладур, пу-пу-пу Grinning Бубка, разкажи как изкарахте в NY Simple Smile
Браво на Ема за яденето сама smile3501

Калоян засега само проявява желание да бърка в яденето с лъжица, ама мераци сам да се храни никакви ... ама аз и не бързам да го уча де, мисля, си че той сам ще си покаже, когато е готов ...

За заспиването го оставям да заспива, когато иска, не гледам час, че при нас и без това заспиването е голям проблем ... Тази вечер примерно много ми се искаше да не заспива в количката на връщане от разходката, а да се приберем да го измия и да вечеря, ама той заспа на 100 м от нас ... ами оставих го, в къщи го съблякохме и усърдно инсценирахме къпане с мокри кърпи с баща му, после му облякохме чисто боди и го сложихме в креватчето, той дори и не разбра за процедурите дето извършихме Wink Човекът си спеше блажено ...

Хайде лека вечер на всички и приятни сънища, аз да продължавам да работя, че имам още малко работа, днес Кало не ме остави много да работя, реши че има къде къде по-интересни занимания от работата hahaha и си беше прав, ама трябва и да се работи Simple Smile

# 112
Юлче, ако не се лъжа ти беше давала преди време колко сирене на колко мл мляко се равнява и за кашкавала и другите млечни мисля? Не можах да го намеря, а и не съм си го копнала Embarassed Та ако ти е под ръка или го знаеш би ли дала пак моля те Praynig

# 113
Тина, браво на Ема за храненето!  Peace Това е сериозен напредък! Готова ти е за ясла.

Бубка, Дани наистина е страхотен!  Heart Eyes И с тези очи...

Юлче, завиждам ти за пътуването до Русе! Blush

На Велина сега й са страст всякакви обувки, най-вече тези на батко й - опитва се, да ги обува и да ходи с тях в къщи.

Питане - оставяте ли децата по-дълго, да ходят сами - имам предвид, напр. излизате ли без количка до кварталния магазин или площадка, а детето само да си ходи?
Ние още не, но си спомням, че Пепи по това време вече без количка го водих на къси разстояния. Thinking

Прохладен ден на всички! Hug

# 114
  • Варна
Добро утро!
Първо на питането, отдавна ходим на къси разстояния. До кухнята за храната, там пък е близо до улицата и ползвам количката от гледна точка на безопастност. Веднъж се откъсна от погледа ми едва го хванах точно на улицата. Иначе като излезнем на разходката на 15та минута се почва с мрънканицата и го вадим да върви.
Браво на Ема, супер! Аз още не съм започнала с обучението, а трябва Embarassed
Голям красавец Дани Heart Eyes
Хайде, ние ще излизаме за малко, че много топло.
Лек ден!

# 115
Имам предвид - въобще, да не носите количката, т.е. да няма мърдане - само да си ходи до определената цел.
Усложнението при Вили е, че обикновенно не ходи в посоката, накъдето сме тръгнали, а наобратно, и това губи много време.

# 116
  • София
Eнвичка, по същата причина пешеходно ходиме само до магазина до блока. Писах, че пробвах да ходиме и за 1 спирка с рейса - скоро няма да повторя. Но ние не можем да сме критерии, защото за всяко нещо ходиме с рейса в квартала та няма как без количка  Confused

# 117
Добро утро,
тази сутрин съм свежарка, Кало ме остави да си поспя почти до 8, това отдавна не се беше случвало ....

Питане - оставяте ли децата по-дълго, да ходят сами - имам предвид, напр. излизате ли без количка до кварталния магазин или площадка, а детето само да си ходи?
Ми не, той като реши, че посоката дето аз искам да ходим не му харесва и няма оправия, пуска се, дърпа се и за да стигнем където сме тръгнали трябва да го гушкам, а не това е идеята ...

# 118
Будят ли с още с рев децата Ви? малката почти всеки път Confused
С тръшкането и носенето на ръце как сте при нас има нова фаза реве докато н стане нейното #Cussing out
Ходи ме на дълги разстояния , но я гушкам като се измори  после пак я пускам Peace
Говори много.
яде с вилица.

# 119
Кратко вклю4ване от Немция  Laughing , 4е раzбрах 4е сте се zатъжили zа мен  Laughing  Иzвинявам се zа дългото неиzвинено отсъствие, но имам много работа, пък и реШих да не губя ве4е толкова много време във форума  Whistling 

Ние сме много добре, Милена направи голям напредък в някои области, примерно говори кратки иzре4ения от 2, 3 седмици ве4е, каква "Ето го таткото" примерно.  Справи се със сортера  Mr. Green  и в таzи връzка имам питанка относно ония пирамиди, децата ви редят ли ги в правилния ред? Милена с лекота ги реди, но хи4 не й пука кое къде трябва да отиде  Laughing  По4на да се храни с вилица, но аz слагам храната на вилицата.  Окаzа се идеално zа обу4ението да се храни сама, понеже така не може да цапа много  Whistling 

4етох малко на zад и видях 4е обсъждахте миенето на zъби. Моми4ета, особенно ако не давате флуорни таблетки, трябва непременно да ги миете веднъж на ден, с детска паста zа zъби, съдържаЩа малко флуор  Peace  Трябва да йм се съzдаватоzи навик. И до 6 годиШна въzраст да се мият от родителите. Може и детето самó да си ги мие, но после да минава и родителя с 4етката. Педиатъра ми каzа да не ги мия пове4е от веднъж на ден, или втприя път беz паста. При нас иzляzоха вси4ки предкътници и сега сме в о4акване на ку4еШките, от които много се боя.....

Болните да оzдравяват много бърzо, на бременните лека  Wink  и на вси4ки малки и големи приятели много  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт