Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
Какво означава МВ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е най-доброто креватче за бебето?
Можете да изберете дървено креватче, което първоначално да бъде в спалнята и след това да бъде преместено в детската стая, когато бебето порасне. Сгъваемите кошари са практични и удобни, позволявайки на детето да спи в своето креватче навсякъде. Освен това комбинираните колички с включено столче за кола са практично и икономично решение.
-
Какви артикули трябва да съдържа багажът за болницата?
-
Какво означава МВ?
-
Безопасно ли е да не избирате предварително екип за израждане за болницата?
-
Какви артикули са необходими в болницата за раждане?
съм като нощна птица...
Не знам дали не е от тоя магнезий дето ми го дадоха за успокоение на бебчето. То май продължава да щурее явно не му е повлияло толкова, но - уви - на мене....
така или иначе ще се ходи на лекар, пък ще видим какво ще избистри, ама ми е странно, те петната са само на шкембака, не приличат на спукани капиляри /а иначе и такива си имам и по корем и по баджак/, не съм сменяла нищо от козметиката дето ползвам, на слънце на съм се излагала, памучни са ми дрешките... абе луда работа май, ама сега се притеснявам от всичко 
Пък като съм ги наредила все някакви филми за серийни убийци, довечера ще сънувам кошмари сигурно.