Половината път изминахме вече, НОЕМВРИ ще гушкаме най-сладкото бебче

• 9 498
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Как гледате филми по цял ден не знам,аз все се каня,ма като си се знам каква съм и не ме свърта на едно място,все гледам нещо из къщи да поправя,че ме дразнят и дреболийките.Ноо излезна ли август в отпуска си обещавам мързелуване и филми. Wink

# 91
Пфу,аз чак сега си пускам филма - "Изворът на Живота"  с Хю Джакмън  Simple Smile  Цеци ти какво гледаш ?  А за километрите - да 170 са (Аз за това викам има - няма) ... но като включа и въртенето из София...на нас от провинцията ни се стува доста,в Плевен от т.А до т.В стигаме най-много за 10 - 15 мин с колата  Laughing  ... таа за сладоледчето - другия път непременно ще се обадя  Grinning

# 92
Най накрая да прочета страниците.Много пишете Peace
Гледам още обсъждате тема креватчета, колички, кошарки и т.н.
Аз съм си харесала количка и креватче и двете са страхотни обаче ще видим до тогава.Аз мисля по натам да се купуват- не че не ми се иска и сега Heart Eyes Онзи ден се разходихме с моя до Илиенци че ни е на един гъз място и ми беше много мерак да разглеждам дрешките ама той не беше на мойто мнение- "има време"- това сигурно ви е познато Laughing
А що се отнася до ТК и училището мисля и аз да го посетя ама още се чудя.Зълва ми е бременна и тя скоро разбрахме та може с нея да отида, че сама не ми се ходи хич а и тея жегииии #Crazy
Ааа за малко да забравя Дес много е сладурско това с бебчетата Heart Eyes
На всички пожелавам лек ден   bouquet

# 93
ЗДравейте!

ПростоАз, и моите мама и тати заминаха за Париж тази нощ! Grinning Но са на ексурзия, през Виена и после Залцбург.

Днес бях на среща на преводачите на Международния фестивал, който се провежда ежегодно в Търново и аз работя на него.Ще превеждам на гурпата от САЩ. Другата седмица съм на нон стоп купон, защото фестивала е всъшност едно голямо парти!  costumed034 Tada Големи фиести сме правили предишни години, сега ще съм по-кротка... Wink

леле,ама вие вече сериозно купувате!Аз имам само биберон - подарък от едно списание. Mr. Green Ще се оглеждам вече и аз. Една приятелка ме убеждава да не пестя пари за количка, че инвестицията в хубава количка си струва,особено с баирите в Търново и разбитите тротоари...Ще мисля...  Thinking

# 94
Най после да се включа и аз, че все не остава време Sad
Първо да ви попитам тази кощара която е на снимката с повивалника, някой може ли да ми каже какви размери е? Ние за Хриско сме с сгъвааема кощара - много сам доволна, когато имах работа и аз го оставях в нея да си играе, разбира се когато беше по малък Grinning, и не сме имали проблеми с спането, всъщност той никъде другаде не иска да спи. Но сте прави че зависи от детето. Според мен нужда от кошара за игра няма. По добре оставете място на детето да пълзи и играе, отколкото да тъпчете стайте с мебели Laughing
Аз този път смятам да използвам количката на баткото,пък на лято да купим нова лятна.
За нещата за болницата, има я в списаъка, но пак да кажа, на мен ми бяха казали да не си упувам помпа и се наложи мъжа ми в 6 часа сутринта да търси от къде да купува. Така че според мен е важна, че чак болеше като се препълниха гърдите.

# 95
Момичета само се записвам  Sad вие сте изписали две теми на един дъх , дано намеря време да ги изчета newsm78 и да се включвам

# 96
Здравейте пак от мен...
чета ги тези неща списъка за болницата и искам да ви кажа, че всичко е пак
много относително. Най важното е да не се притеснявате, защото ще
има кой да ви донесе нещо ако сте забравили...
Всяка болница има своите изисквания...така, че като наближи времето
от там ще ви кажат какво...пък вие допълнително можете да си вземете
още мн др неща. Аз лично без Бивацин в чантата не тръгвам  Embarassed
Бивацин е спрей който мн ми помогна за зарастване на шевовете...също и
мъж ми носеше всики ден шише с чай от тетра - пак за промивки...
Но има време...не се притеснявайте от сега!

АЗ ДА ВИ КАЖА...ААААААААААА СЛОЖЕТЕ МИ РОЗОВО ЩЪРКЕЛЧЕ!!!
вече съм почти сигурна за пола...така че нека розовите станат с още едно  stork-girl
Аз и таткото така искахме още едно момиче и ето, че желанието ни ще се сбъдне...
не че е 100%, но...така де - два пъти ми го казаха и таткото още преди 4 месеца си каза че ще
е момиче...какво повече  Joy

Весела вечер от мен и   bouquet

# 97
tedi@az,честито щъркелче! И щом са ви казали 2 пъти няма място за съмнение Wink

# 98
  • София
Ох, момичета, не мога да ви насмогна на четене, бре!

tedi@az, честита розова новина!

Да ви кажа нещо от опит - кошарката за игра (струва под 100лв.) е много удобна за държене на играчки вътре. Понеже шкаф трудно ги побира, като свърши играта, нахвърлям всичко в кошарката и до ден днешен, нищо че Ивето вече не я ползва. Grinning

За спането - спя като труп - нищо не ме буди, ни шумове, ни шкебак, ни лоши мисли, ни жега. Едва що помириша възглавницата и вече съм отнесла плувката, а сутрин едвам отлепям за работа. За радост от понеделник съм в отпуска - та чак до 10 септември. Mr. Green

Що се отняса до резултатите ми - излизат в петък чак. Ей, да стискате палци! Hug

# 99
  • Плевен
Абе Краси къде зачезна? То какви бяха тия бунгала,това чудо... Laughing
ProstoAz,по принцип си ранобудна,днеска къде зачезна?
Ето ме и мене най накрая,починах си едно хубаво,на една виличка с едно басейнче,по цял ден лежане вечер хапване и пийване покрай барбекюто,но нямам снимки да покажа,много ме е яд,трябва да си взема един цифров апарат накрая.
Бях на консултация,вече съм 44,7 кг., +2,7 от началото,накараха ми се едно хубаво да ям повече.Пак ми взеха кръв и хемоглобина ми се е качил само до 100 и продължавам с гадните хапчета.Кръвното 90/50 и за него казаха че е ниско.Не можах да си видя бебчо,казаха другия месец,но нямам търпение и в началото на август отивам на частно да си го видя и да ми кажат пола окончателно,за да мога да почна да му избирам дрешки.
Прочетох че говорите за легла,аз определено искам сгъваемо,което после да използвам за кошарка,много ми харсва че са на колела и мога да го местя от едната стая в другата,харесала съм си едно с повивалник и играчка,на 2 нива,много сладурско.Пък и при бабите ще има къде да спи.За количка все още не съм решила,но време има.Хайде да бягам да чистя че съм си занемарила къщата с този мой бременски мързел Laughing
честит розов щъркел Теди

# 100
Теди,най сетне и в нашата групичка на 13ти ноември да запишем първото щъркелче,честито Grinning
Сложих един примерен списък за болницата и добавих и този спрей за който казваш (на мен не ми се е налагало да ползвам,но имаше момичета на които им беше нужен) Peace

# 101
Честито розово щъркелче на tedi@az! Hug
Момичета, от вчера пия магнезии и получих разтройство. В листовката на лекарството (Магне B6 - или нещо подобно) Sad Sick Sick е дадено като страничен ефект. На някой случвало ли му се е нещо подобно? Ще изчакам до утре да видя дали няма да мине от самосебеси. Ако не стане ще звъня на лекарката.

# 102
  • Варна
Честито мома и от мене Теди  bouquet

Защо и на мен не ми дества така магнезия???  Thinking На мене само ми се спи от него Crossing Arms

# 103
madchen,ако така действа това Магне си го вземам директно Joy без предписание hahaha

# 104
Sladurka и тебе още ли те мъчи запек. Аз направо нямам думи!Голям зор , голямо нещо. Майка ми ми казва да хапвам вечер лук - половин глава и много помага. Ама как ще ям лук , без нищо ?
И си карам така , много проблемно нещо.
tedi@az нарастваме май момичешките мами  Laughing честито!

Общи условия

Активация на акаунт