34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 108
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
ПЕПИ оставяй кухнята и се пренасяй в други 4асти от къщата Blush
ДАНИ 4естито

# 136
Дани, честито!!

Пепи, честито и на теб!!
Със здраве да си ги ползваш!!

Лека нощ на всички, че аз утре пак съм на бач  Thinking

# 137
Здлавейте или добра вечер ,защото при нас е още вечер

Дани честит компа

Любито ползотворен работен ден

Пепи бъди винаги близо до кухнята,нуждаем се от теб Ивсе така мила и весела

Ум Сами четеш ли на твоя сладуран приказки когато заспива ,аз лично им четях или разказвах приказки когато бяха малки Може да спи по спокойно

Как сте момичета,още не съм ви изчела ,но се надявам че всички са добре

Лаленце наистина много е трудно да приемаш решения ,особено ако си отговорна за децата си Те колко са големи  Имаш ли  проблеми със съпруга си до и после това увлечение
Още искам да те попитам този арабин християнин ли е или е мюсюлманин ,ако е мюсюлманин съблюдаващ ли е или не  Всичко това е от значение

Отивам да ви чета
Фи амани Лилля

# 138
  • In a surreal moment!
Добро утроооо , хайде да се почерпим с по едно турско    Аз предпочитам капучино с повечко сметана   Давам широк избор - ето това е действаща демокрация - вие сте на ход .... Joy

# 139
Добро утро,

Замириса ми на кафе и то какво Heart Eyes Hug Пепи, смях се с глас на репортажа ти за подаръците, имаш страхотно чувство за хумор, защо не се пробваш с писане на фейлетони? newsm62

Уикендът ми размъти и мозъка и диетата и съм +1 тази сутрин, но от днес отново в басейна. Нали трябва да има един ден на преяждане, да се засили метаболизма? hahaha

Успешен ден на всички  Heart Eyes

# 140
Добро утро и от мен  Hug.
Ех, Пепи, как само ме поставяш в трудно положение. Кое кафенце да си избера  Thinking??? Затова ще си пийна по едно от всички  Twisted Evil. Честито за подаръците.
Сватенце, аз си дадах 1 седмичка за подсилване на метаболизма  Twisted Evil  Joy. Омръзна ми да броя точки и сега ще хапвам  Laughing.
Дани, честито и на теб за новия комп   bouquet.

# 141
  • по пътеката
Добро утро,

Замириса ми на кафе и то какво Heart Eyes Hug Пепи, смях се с глас на репортажа ти за подаръците, имаш страхотно чувство за хумор, защо не се пробваш с писане на фейлетони? newsm62

Уикендът ми размъти и мозъка и диетата и съм +1 тази сутрин, но от днес отново в басейна. Нали трябва да има един ден на преяждане, да се засили метаболизма? hahaha

Успешен ден на всички  Heart Eyes
ей, само за тези думи4ки тука , пак ще съм с тебе, народе мой, защото се оби4аме! аз прегреших яко, ама, може и файда да има! Hug Crazy Peace
страшна жега е тука, днес го 4акт над 50, нощта беше пещ! #Crazy
а за кафенцето просто ми обра о4и4ките и сега наред, подред пия! то ми и трябва,4е клепкам!
миленке, айде днес последен срок за рак, утре ве4е лъв !  bouquet
лек ден ,сладурани и да сте днес по-бърборани!  bouquet

# 142
Добро утро момичета кокичета !
Пепи , мерси за разнообразието от кафета !
На мен все още не ми понася , но на картинка щом е става .
И при нас е жега , но влагата е още по убийствена .
Утре сме на плаж та днес имам бая работи да приготвям , но ще видя кога ще е че в тази жега едвам дишам .
Спорен ден на работещите !
На останалите приятни забавления !

# 143
Здравеите и от нас  Hug

Пепи колко весело зву4иш.4естито за придобивките.Със здраве да си ги ползваш Hug
Дани и на теб 4естито ти ПС  Simple Smile
Марси аз какво ви казах,4е ще  е лъвица жива и здрава Peace Снощи се събуждах на няколко пъти с болки,после съм заспала и днес все едно нищо.Много странна работа. Crazy

Отидохме да си купя машина за хляб,но няма модела които търся  Confused Купих  живи ре4ни раци Heart Eyes и дове4ера с бири4ка(безалкохолна)и аз ще засилвам метаболизма  Laughing

лек и прохладен ден  Hug

# 144
Миленче , браво на теб !  bouquet
Хубава ни е зодията ти за това се ослушваш !
Приятно хапване довечера .  chef

# 145
  • по пътеката
миленке, ти ,ако ще залисваш метаболизма, ама бубата хи4 няма да иска да излезе, бре! аз ,ако съм да ме хранят с такива красоти за окото и стомах4ето, с две ръце и два крака ще се запецна на изхода и никакво изваждане! Mr. Green Laughing Hug моят син е лъв, баща ми беш? лъв!

# 146
И Галенцето е лъвица  Hug  Joy. Може да се кажат само хубави неща за тях.
За жените лъв знам само, че много обичат материалните блага  Mr. Green, което не е никак лошо и че са добри приятели. Моята най-добре приятелка в Свищов беше лъвица. Много им обичам зодията /но девичките са ми най-любими, сватенце  Twisted Evil  Hug/.

# 147
Добро утро и от мен!
Е то стана обед де ама нищо!
Пепи мерси за кафенцата,ама аз уж кафенца гледах а то една като се разтанцувала на аватара ти и забравих за кафето!
нищо аз моето го изпих вече и закусихме!честито ти придобивки!
Сами вече спи и аз имам малко време 1 ч!
Свеар мерси за съвета, но той търси ръката и или дори да се гушка, да ме докосва, дръпна ли си ръката и се буди, трябва много да е заспал за да стана от леглото!
мисля като се прибера като го сложа в отделна стая и ще се оправи! Praynig
Ноя не се притеснявай сега +1кг, няма да изместиш водата от басейна я! hahaha
Ами и аз си заслилих ей сега метаболизма с едно шоколадче и едно corny-уж диетично Embarassed
Дани честит ти компютър!
Миленче имаш много ведър тон, браво само така, не знам как се носиш с големия корем, ама на мен ми е много гот като видя бременна!и аз много харесвам хората лъв!  bouquet
Абе мимето къде се изгуби!Не вярвам за едната боза сега толкова да се обидила,любе ти си връзката! Peace
Сноу как върви бременноста,как ти понася!
Кате какви са ти плановете за другия петък? Heart Eyes Mr. Green
Лаленце и аз ще се опитам да ти отговоря!Всеки човек е различен, но според мен прецени много добре ситуацията, той може да показва че те уважава и ти да си го приела като обич, арабите са възпитани много да уважават жената и да са много търпеливи,но в крайна сметка да постигнат своето!може наистина да си му допанала и да си те харесва, но да иска да сте просто любовници както са писали други, питай го дали има проблеми с жена си!иска ли да остане след тези следващи 2 години в бг!
незнам много сложен казус!
Но според мен най доброто за теб е да не се втурваш с главата напред!помисли добре !имаш 2 дечица!
Лек и полотворен ден от мен!  bouquet

# 148
  • по пътеката
и аз съм с деви4ките, все едно една ракия пием!вси4ко най -съществено  е било деви4ка! абе  и козирог4ета, телци и скорпита, лъв! имам оба4е и такива дето не ставам с тях даже за маса! но не аз съм виновна! Mr. Green

# 149
добро утро на вси4ки,
ПЕПИ мерси за кафенцата а и аватара ти е супер Peace
ДАЯНА е с температура
от снощи ,предпо,лагтам от гърлото,но с темпра я сваля дано да се оправи бързо
+-

Общи условия

Активация на акаунт