34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 097
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, а по празниците в Ямбол
охооо банда!!!
добро утро!!!
аз днес се излюпих в 11 и ни жега ни дявол ми попрече да се наспа!!! Ама снощи легнах в 3 какво да се прави!!!! Embarassed
Ееее мина ни зодията и взехте да четкате следващата... Ели поведе хорото с четките.... ама нарочно го правите, за дави слагат хубави трапези... разбирам ги аз тези работи!!!!

Динче, ми хайде бе мила.... голямо зачезване направи тази седмица.... толкова дълго те нямаше, че имам чувството че вече и плуване под вода тренираш!!! hahaha
Креми какво ще има другия петък на 27.07  newsm78 по принцип съм на работа!!!
Айде разписах се вие сте на ход!!

# 151
Дтти , дано скоро се оправи малката !
Ако обича натурални сокове давай и лимон и портокал с мед .

# 152
Аз лъв4ета познавам малко,но вси4ки те са хубави хора Simple Smile Дева съм аз и Халид и повете от семеиството на леля ми ,както и  3-4 приятелки Crazy Лудница Laughing

Марси угаждам и аз с вкусотиики,а тя с какви киселини ми се отблагодарява Sad
Креми в последно време да си призная много ми тежи,но по голям стимул от шопинга или 2 изнервени хлапета няма,та движа още  hahaha
Креми, Сами свикне ли веднъж,да знаеш после много трудно ще го отвикнеш да спи отделно.Не питаи как сме с малкия.Заспива си без проблем в неговото легло,но събудили се ми вика"Мамииии"  отивам да го взема,станал хванал си шишето в едната ръка,а биберона в другата и 4ака да го взема и в моито легло,ина4е в 5 4аса е на крак и пак така ooooh!
Сега с новото беб4е иншала,ще пращам дадата да спи при тях поне докато свикне малкия,ина4е аз ще се побъркам от едната в другата стая Crazy
Кате Ноиа сигурно даивинг лесънс взима Laughing Нои4 сподели мила,къде забегваш верно тези дни Laughing Heart Eyes
деси дано да не е нещо сериозно с Даяна. Praynigнали сте сватбари днес  Wink

# 153
  • по пътеката
казват, 4е моми4ето ще е с дълга коса,ако имаш киселини! аз дори до деня на операцията повръщах за световно, но не ми пре4еше да си трупна 20 кила!и линда беше с дълга коса, верно!махагонова коса към 4ерно, мислех, 4е са го объркали! ама тя изобщо не ми прили4а, де! Laughing
деси, давай лекарства за темп и витамини!  Peace
пепи сега се заклиних на твоя аватар, ей голям танц е! Party

# 154
да се разпиша 4е са ни сложили на 2ра стран ица
МИЛЕНКА и с 3те бях с страхотни киселини и 3те бяха по4ти без коса а самара беше и бяло-руса като я гледаш имаш 4увството 4е е абсолютно плешива.
МАРСИ ДАЯНА И МУФИДА се родиха с абаносово 4ерни коси сега и 2те са кестеняви.ДАЯНА за сга с темпра и сироп за кашлица е добре пак вдига малко темп. но не като снощи,а за те4ностите си пие.поне това е добре

# 155
Ноя не се притеснявай сега +1кг, няма да изместиш водата от басейна я! hahaha

JoyВас скоро не ви е газило цунами. Twisted Evil Laughing Смейте се, аз съм ви подготвила един симулатор да ви възпроизведе необходимия ефект, като обявя крайния резултат от диетата след десетина дни. newsm48

казват, 4е моми4ето ще е с дълга коса,ако имаш киселини!

Я с коса, я мама е с рефлукс, както се оказа при мен. Mr. Green Атли се роди с много коса и беше с червеникав оттенък, но за съжаление не се запази, а стана руса.

Аз лъв4ета познавам малко,но вси4ки те са хубави хора Simple Smile Дева съм аз и Халид и повете от семеиството на леля ми ,както и  3-4 приятелки Crazy Лудница Laughing

Кога си, бе чеденце? Twisted Evil Преди или след кака си? Heart Eyes И как да я разбирам тази емотикона за приятелките деви? Mr. Green

Марси, знам си аз, че приятелството се калява в издънките с диетите, та за това реших , че не мога да си позволя да те загубя и хоп, оакахме диетата. Joy hahaha

Динче, ми хайде бе мила.... голямо зачезване направи тази седмица.... толкова дълго те нямаше, че имам чувството че вече и плуване под вода тренираш!!! hahaha

Забрави и курса за първа помощ, дишане уста в уста. Laughing Heart Eyes

Сватенце, как да не те разцелува човек за хубавите думи Heart Eyes Heart Eyes, които обикновено следват някоя издънчиЦА. Twisted Evil Важното е, че сме две напред едно назад. Mr. Green Явно добре тренирате с Галето на сухо. hahaha

Деси, дано Даяна се оправи бързо. Hug

Дани, честита придобивка.  bouquet

# 156
НОЙ4Е пишеш за симулатор аз явно от недоспивана го 4ета-вибратор и се 4удя за какво става въпрос ,препрочетох го и се оказа 4е съм в грешка hahaha hahaha Embarassed Embarassed

# 157
НОЙ4Е пишеш за симулатор аз явно от недоспивана го 4ета-вибратор и се 4удя за какво става въпрос ,препрочетох го и се оказа 4е съм в грешка hahaha hahaha Embarassed Embarassed

Joy hahaha hahaha И аз така чета през по-голямата част от времето, ако ще те успокои. Mr. Green Ако наистина ти трябва, казвай да нося от Щатите, че тук няма шанс да намеря. Joy

# 158

Joy hahaha hahaha И аз така чета през по-голямата част от времето, ако ще те успокои. Mr. Green Ако наистина ти трябва, казвай да нося от Щатите, че тук няма шанс да намеря. Joy
мерси ,за сега не ми трябва,но виж за после ако се наложи ще знам от кого да поискам Heart Eyes

# 159
СВАТЕ къде си newsm78 newsm78 newsm78

# 160
Някой спомня ли си , преди време стана въпрос за  дискове по арабски за деца, които се продавали на Славейков? Май Сноу и мила мама се включиха тогава, трябва ми името и от къде може да се купи.

# 161
  • по пътеката
следя с внимание, но за варна дали ще мога да намеря?

# 162
Момичета, мнооого спешно търся гинеколожка, която да чете Корана. Става дума за София. По възможност жената да е над 50 години. Нямам си никаква идея как да открия такъв човек. И изобщо има ли такъв почва тук?! ooooh!
Дано някой се сети за някаква идея. Praynig Praynig Praynig Предварително благодаря!  bouquet

# 163
  • Варна, а по празниците в Ямбол

еееее хубава работа!!!!обсъждате важни теми и никой не м евика!!!тцтцц що така!!! Аз съм компетентна бе!!!

# 164

еееее хубава работа!!!!обсъждате важни теми и никой не м евика!!!тцтцц що така!!! Аз съм компетентна бе!!!

Цялата съм в слух  Party

Общи условия

Активация на акаунт