34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 077
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Валерияна напира да скача от таблетката, но на мен не ми се пие!!!И както се казва в една нова БГ тъпа реклама, удари един трибестан и вдигни самолета!!!! hahaha hahaha
Валерияна вече не е на мода, Трибистан му е майката!!!! Joy Joy

# 256
  • по пътеката
тук сам режимна, но на нвд!

# 257
и аз само минах да ви видя но клепам и отнасям към леглото!
Нойче като се чуеш с миленчето и прати мног мнго поздрави от мен!и да се възстанови бързо!

# 258
Валерияна напира да скача от таблетката, но на мен не ми се пие!!!И както се казва в една нова БГ тъпа реклама, удари един трибестан и вдигни самолета!!!! hahaha hahaha

КАТЕ  4е имаш палатки знам,ама за самолет не предполагах newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 259
Добро утро,

На кого му се пие кафе?

КАТЕ  4е имаш палатки знам,ама за самолет не предполагах newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

Така ли? Twisted Evil Това ме заинтригува повече от камилите  Laughing, Сватинце, нищо лично. Mr. Green

Креми, ще предам поздравите ти, ти в петък ли се връщаше? Grinning

Трибистанът ми звучи като Екимо 3  hahaha И сега какво, изхвърляме всичкия валериян, който го имаме или го кътаме за резверва? Joy

# 260
Добро утроооо!!!
Не ми се пие кафе, яде ми се мазна баница, ама няма да ям!!!!! Mr. Green Нещо имам покачване на килограмите с едно кило и се нервя!!!!Неделното плуване, явно ми се е отразила зле, не помня да съм гълтала вода... ам асъм по-тежка!!! newsm78 #Crazy Mr. Green
Мога да ти открадна обаче китката, вместо да ти напивам кафето!!!! Heart Eyes
Нищо не не изхвърлям аз, оставам всичко в дълбока резерва!!! Naughty
Всичко си имам аз, скрита лимонка съм!!!
Айде Миленка да си идва и да ни показва принцесата, толкова лели я чакат тук!!!! Hug Hug Heart Eyes

# 261
Много се вълнувам от ТОп новината за БГ, от тази сутрин!!!!!

Мидиците се връщат в БГ след около час!!!!!
Доживяхме!!!!

# 262
Ха, добро утро и от мен!!!

Да се разпиша, че отлитам навън, времето е супер горещо, но ще се скрием в някой мол  Sunglasses

# 263
И аз много се вълнувам от новината ! Ура-а-а-а-а !   bouquet  bouquet

Най-накрая тези измъчени хора се завръщат !

Дано да се направи всичко необходимо и за горките болни дечица  Praynig Praynig. Силно се надявам!

Ех, все хубави новини да има. Много ми е радостно, въпреки че ни заплашват с над 40С.  Shocked

# 264
Хубаво се завръщат, че доста изтърпяха. Ама пък да искат ОЩЕ пари от мен, от съседа и от всички данъкоплатци вече е прекалено. Вместо да са благодарни, че всичко завърши благополучно.... smile3515

# 265
И за да не кажете, че съм лоша - и аз да не забравя да честитя бебчето Хая на мама Миленка. Да е жива и здрава и много красива малката ПРИНЦЕСА. smile3525 newsm51

# 266
  • In a surreal moment!
НЕ МОГА ДА ВИ КАЖА " ДОБРО УТРО " - ВМЕСТО ТОВА - ДОЙДОХА СИ  , СВОБОДНИ СА - ПОМИЛВАХА ГИ ! БЛАГОДАРИМ ТИ БОЖЕ !!! ДВЕ НАЙ-НАЙ-ХУБАВИ НОВИНИ ВЧЕРА И ДНЕС - МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА !!!

# 267
  • по пътеката
привет, как е хая днес?миленка дали не си е ве4е в къщи? newsm78 Hug
ноя, накъде си ?  Laughingкак върви! при мене нищо +! над 52 градуса е! абе, скука от всякъде! Tired

# 268
Нямам думи и аз от вълнение. От половин час рева като на сапунка  Twisted Evil. Сватенце, ще гътна едно кафенце с нещо по-силничко вътре за успокоение  Twisted Evil. Най-после милите хора са свободни!!!

Така ли? Twisted Evil Това ме заинтригува повече от камилите  Laughing, Сватинце, нищо лично. Mr. Green
Това за кое сватИнце е  newsm78??? Вече взех да се бъркам  Twisted Evil  Joy. И камилките ми ли вече не стигат  Thinking или това е намек за нещо???  
Дидонка, още поддържаме температурата  newsm78. Знам ли и аз, от жегите ли е, от зъбки ли, но по цял ден е като кисела краставичка. Като е по-добре обикаля наляво и надясно, но вдигне ли температурата все на ръце иска. Вече такъв бицепс съм изваяла, че и Марси с нейните уреди сигурно ще ми завиди  Joy.
Свеър, мерси за успокоението  Hug. Вие как сте???
Весел ден на всички ви.

# 269
  • по пътеката
марси е заформила такива, 4е сега с години не може да ги намали, даже поци не можа да даде съвет! аз искам сланинката да махна само, ама ми се дърпа! има ли друг  пред заминаване, дето му едно особено смотанко? като, 4е нещо става или нещо се изплъзва? затова оби4ам бързите заминавания, не мислиш и нямаш време за офлянкане и дълбоки мисли!

Общи условия

Активация на акаунт