Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?

И аз се излюпих раничко тази сутрин, че трябваше на таткото ризка да изгладя
, а снощи заспах на дивана.
за нас започва тепърва, но смятам, че бързо ще се справим. Както е ясно парички има ли няма да е много трудно да се изберат хубави неща. Така че ще видим нашите финанси как ще се разпределят за това.

Как ви се отразяват тези ненормални жеги
.....ужас е от рано.
ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЕНЦЕ 

и аз съм като теб горе долу....на мъжа ми родителите починаха преди няколко години, а моите са млади и работят.......на всичкото отгоре са на 120 км. от София и както казваш ти и един хляб няма да мога да изляза да купя като се роди бебка, защото няма на кой да я остая....но ще се справяме с татито...така пък никой после не може да ми каже "аз ти отгледах детето и ти си длъжен......"
......на обяд ще ходя за резултатите от микробиологията... дано всичко е ОК
бермуди и не знам какво направи малко ги съсипа, та сега ще се опитвам да ги оправям, ама каза, че това било елементарно и сам може
- мъжка му работа!!!
Пожелавам и лека бременност до края и най-важното - едно здраво,хубаво и добричко бебче да си гушкат с таткото през октомври! 
Но като се дават на порции е по-поносимо.
Оказа се, че на околовръсното са го спряли и е имало ограничение 60 км/ч, а той е карал с 93 км/ч. Написали са му акт и по новите правила трябва да плати някаква глоба и да му вземат книжката за един месец.
Той мъжът ми е много внимателен шофьор, не кара непредпазливо, но малко бързичко....
От къде ще го купуваш? Има ли при вас по магазините вече зимни неща? При нас са само летни още, и са доста тънички, аз за това се въздържам да купувам дрешки, казаха ми, че по-плътни ще има към края на август чак и чакам....а така ми се купуват дрешки вече...
Та понеже беше нещо като пикник на полянка, до нас имаше едни хора, дето си бяха донесли скара и правеха разни работи... Като ме видяха, че съм с корем, ме извикаха да ми дадат. Стана ми много мило, макар че аз съм почти вегетарианка и такива миризми не ми влияят никак. Взех си, за да не ги обидя, а после се замислих дали да не се завъртя и покрай другите компании, да наперя корема, да събера повечко мръвки и за вкъщи...
Устроени сме все да сме недоволни, а не е правилно. Така че, помислете за варианта "ами ако живеехме заедно???"
и се успокойте
.
)Отговаряме си по всички параметри на 30 г.а и по глава и по бедър.Очаквах , че доктора ще ми се накара дето съм качила много кила, ама за края на 7 -ми месец каза , че +10 кг било добре
!
НАправо се побърквах от ярост....
Офффф няма да навлизам в подробности, щото и мъжо чат - пат влиза във форума, ама моля ви се момичета-следващия път като пак ме обхване ентусиазма да им ходя на гости-
!!!
И все има за какво да ви се кара човек
. И моля ви напомнете ми някой ден, да бъда добра свекърва, ако не за друго, то поне заради бъдещия си син (да е жив и здрав и ваште също).
да ви почна подред:
Здраве и щастие слънчице за теб и малкото слънчице в теб 
Знаеш си качественото и не си прави експерименти с нови продукти. Аз лично за мойта си слагам всеки месец, щото установих, че много много не действат точно два месеца, както твърди доктора. Та за по сигурно 
Да ги убие човек....
Ама спрях да се ядосвам вече, то в хорските очи едно, а истината каква е друго! Но горе-долу знам колко им е трудно на младите в този регион, а и в много други региони-цените наистина са еднакви, а заплатите -нямам думи
Та така, ма спокойно мацки все ще се оправим! Да са ни живи и здрави децата и мъжете и ние покрай тях-другото е бял кахър