Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?

В смисъл бъркат с ръка, чак до шийката ли, амааахааа, няма ли по-цивилизован начин
. Аз и с първата и с втората бременност от 3-ия месец съм с контракции и на Магнерот и Но-шпа, но пак си ги имам...така, че си карам с тях. Нещо не съм много по почиването и лежането
. Аз съм от тези , които много ядът, а пък нищо не качват, късмет
Добре дошла при нас! Скачай на 1ва страничка и поразгледай-има интересни неща за нас, имаме си и албумче-там пише и потребителското име и парола..отивай да зяпаш и ако имаш да КАЧВАШ твой снимки
какво ли не го правих, но на... Сутринта имах работа плътно до 12 и гледах да не мисля за това, но нали знаете как е - една мисъл те глозга непрекъснато- ами ако му е станало нещо? Отделно от това ми притеснение ми се виеше свят почти непрекъснато и пробвайки в най- близката до работата ми болница - неуспешно - поне да му чуят пулса се паникьосах още повече и се изстрелях при моята Каярякова. Вижда ме тя и пита "Как си, има ли проблем"? А пък аз - ревнах с всичка сила и то пред 3 жени и един мъж - умрях от срам, но не можах да спра докато не изказах притесненият си как от 24 часа не съм го усещала

, но вечер като захладнее елате да видите какво става в корема ми