Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?

А мъжа ми готви кюфтета... обаче на мен мекица ми се яде, разберете!!! И като ме напуши един рев, едни обиди, той само мига и се оправдава, мислил че няма да я ям и съм я оставила за него... Викам щях да ти я надпиша ако бях я оставила ( а на мен най-редовно ми се случва да си оставям нещо за ядене, да не го ям и то да се разваля, така никой не го изяжда в крайна сметка...) И така, чак днес ми мина, ама щото имам и подаръци - малко козметика от ЗАРА ми купил днес 
но важното е, че бях наред...
поздравления за новата тема, доста си задобряла, браво на теб!!!

Аз още не мога да смогна да изчета старата тема, за което сори.
, но умишлено не искам повече да ви въвеждам в обстановката. Гледам да се държа и да не хленча много, но май не се получава.