Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет и какви са причините за забавянето му?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност и какви са препоръките за тяхното управление?
Контракциите по време на бременност могат да бъдат подготвителни, безболезнени стягания на матката или болезнени и редовни, които са признак за започващо раждане. Управлението им зависи от вида на контракциите. За безболезнените контракции се препоръчва консултация с лекар за съвет. За болезнените контракции е важно да потърсите медицинска помощ.
-
Какви са препоръките за използване на магнезий по време на бременност?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на хемоглобина?
От кое да преям !!!!
Брей тез мъже с претенции, само да ми паднат, и моя като се изцепи, че трябва само салатки да ям
лошо му стана после, добре щом аз съм на салатки, тогава и ти също Само на салатки и то без ракийка, та млъкна горкия. Та след като ми се скара доктора че съм слон вече, аз си ходя хем гладна, хем дебела, хем бременна, ех че хубаво а?? За това мъжо ми да мълчи, че накрая и хистерична ще стана, предпочитано пред депресията която ме гепва понякога заради килограмите.
Аз заминавам за гори тилилейски в командировка, и след това за Пловдив, и за моренцето! Ще имам интернет, ама не съм сигурна колко ще мога да ви следя
луна върна ме на сватбения ни ден. Това ни беше песента за първия семеен танц.
. Иначе и аз като се запознах с него беше едно момченцееее, а аз за 1 година така го охраних и така си и тръгна нагоре. Добре че не е стигнал 100-те
И сега е малко по-тактичен,но пак си ме следи,то човек не може да се изкефи на храната като знае ,че го дебнат.Но аз си викам после абе той така за мое добро и ми минава.
понякога звучи като: "Хайде да правим сексове" и да си кажа - не ме оставя на сухо.