Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като подготовка за раждането, проблеми и изживявания по време на бременността, както и практически съвети за грижи за бебето след раждането. Освен това темите включват обмен на опит и съвети за избор на продукти за бебето, като прахове за пране, хранене и грижа за дрехи.
-
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
-
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
Форумът предлага различни препоръки за грижа за бебето след раждането, включително избор на продукти като прахове за пране, хранене и грижи за дрехите на бебето. Освен това майките споделят своя опит и съвети относно използването на слингове за носене на бебета и практически съвети за периода след раждането.
-
Какво е носител на бебе и за какво се използва?
-
Какво трябва да се пере предварително за бебето?
и накрая заради контракции
беше много гадно,бяха болезнени(но поносимо болезнени) и бяха на 5 мин после станаха на 10 и съм заспала,но..продължиха повече от 1 час и нещо!
се всичко да е наред,при мен,при всички вас и при всички бъдещи мами,
ми стана злее,но..слава богу не съм алергична и сега се оправя(малката раничка)
до по-късно!
И друго - радвайте се, че татковците са при вас, щото нашия е на Сл. бряг за сезона и положението е доста напечено. До седмия месец си гушках с удоволствие Мини, но от известно време тялото ми каза "не", та я вдигам само инцидентно. Добрата новина е, че скоро идва леля ми в качеството си на бавачка и само се моля да не избяга преждевременно. А за външността - еми няма да е каквато е била някога, но пък не мисля, че съм чак толкоз ужасна на вид. Дори се старая много да съм женствена, защото ще съм майка на 2 момичета и трябва да съм им пример. Майка ми не ме е научила да бъда женствена, тя самата не е и сега полагам големи усилия в тая насока, въпреки че не ми идва отвътре. Трябваше да стана майка на щерка с още една на път, за да се почувствам истинска жена. 
Много съжалявам ,4е си изживяла подобна емоция-сега тя ни е най-малко нужна!
Да се молим Господ да пази нас и нашите мишоци! 
И аз се разплаках