Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като подготовка за раждането, проблеми и изживявания по време на бременността, както и практически съвети за грижи за бебето след раждането. Освен това темите включват обмен на опит и съвети за избор на продукти за бебето, като прахове за пране, хранене и грижа за дрехи.
-
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
-
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
Форумът предлага различни препоръки за грижа за бебето след раждането, включително избор на продукти като прахове за пране, хранене и грижи за дрехите на бебето. Освен това майките споделят своя опит и съвети относно използването на слингове за носене на бебета и практически съвети за периода след раждането.
-
Какво е носител на бебе и за какво се използва?
-
Какво трябва да се пере предварително за бебето?
И моят вчера го смениха на 10 дни по-рано, а днес гледам и твоя мръднал точно с 10 дни назад. Някой от по-сведущите по тези въпроси може ли да ми каже как се мести термин, като аз винаги съм си мислела, че той се определя от датата на последния цикъл, т.е. от предполагаемата дата на овулация и зачеване, които са си фиксирани и немат мърдане. 
Уфф, като си помисля, че и моят, милия, не казва още съвсем какъв пол е и иска да ни изненадва...
А за апетита, ами просто си помисли какво ти се яде, яж нещата, които ти се ядат и които по принцип обичаш. И пий вода много, т.е. течности - сокчета, плодове повечко, айрян. Дано всичко се оправи при теб бързо. 
Твоята свекърва май е царица в кухнята. Няма лошо, да ти ежива и здрава и да те слуша много и да ти помага 

Какво ще се прави през тази бременност просто не знам - дават до края на юли и целият август да е така.
Вкъщи няма климатик и ако е вярно това, което казваш, направо не знам какво ще правим. Нощем само се въртя плувнала в пот и се събуждам през 1-2 часа
Ми то бебето май си знае. Аз плющя плодове до откат и тук таме някоя постна манджичка и мнооого таратор. Та така се захранваме с малкия
Колкото толкова ...ми така де 

..... другото си е относителна работа.
И аз ще искам на 30-ти да видим моето, че нали малко слабичко вървеше, дано съм го поохранила
А, и пъпната връв ще искам да я видят къде, че ми е голям зор, нещо много съм се притеснила!