Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 006
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 245
Сънувам дядо много го обичах, не можах да го видя преди да почине и сега често сънувам как плача на сън и се сбогувам с него Sad
Какво означава това

# 1 246
  • Варна
Шани, преди няколко вечери сънувах абсолютно същото   Shocked
Докато света се сриваше, аз стоях на прозореца и гледах какво става навън. И когато всичко спря се чудех, дали съм се спасила или ще продължи още  Rolling Eyes
Не бях в собствения си дом, а в някаква сграда като хотел или общежитие с прозорци до земята.
Не се счупи нито един и това много ме учуди  newsm78
 Беше много реален и цветен сън.

# 1 247
Хей момичета, започвате да ме плашите. Shocked

# 1 248
И мен,момичета,ме крепят вашите сънища...и вярвам в тях!
Сънувах мама...седна до главата ми и каза: "не ти трябват гледачки,за да си говорим.Когато имаш нужда от мен,аз ще идвам при теб".Сънувах също,че ми каза:"да знаеш,че този живот /имаше предвид задгробния/е по-хубав от другия".
Сънувах също,че съм в къщата на баба ми и дядо ми/родителите на мама,починаха преди 4 години/.Гледам в едно огледало и ги виждам в отражението.Обръщам се-няма ги зад мен.Поглеьдам отново в огледалото-и те отново са там.В сънш си знаех,че са душите им,знаех,че са починали.Говорихме си,не помня какво.Но ми казаха,че са добре там...А дядо беше много млад,с гладка кожа и румени бузи.
Но оня ден сънувах нещо,което много ме изплаши.Знам,че няма връзка с темата.И ви моля да ме извините!Но се притеснявам ужасно.
Имам две дъщери-на 3 годинки и на 9 месеца.Малката има само два зъба.Сънувам,че й мия устичката и двете зъбчета падат.Сега място не мога да си намеря...

# 1 249
ira_d, скоро и аз имах сън с падане на зъби. И на мен ми изпадаха всички зъби и много се стреснах, досега съм сънувала да ми падат 1-2. Това кото последва е че си намерих нова работа, мечтаната работа, нещо което съм работила преди години и по стечение на обстоятелствата трябваше да напусна. Търсих 5 години и накрая работата саме ме намери - обадиха ми се и ми я предложиха. Приятеля ми е без работа и това ми вдъхна надежда, че ще мога да издържам семейството известно време докато той си намери нещо.
Не се тревожи излишно. Щом сънуваш умрели хора, значи имаш някакви способности, един вид медиум. Мисли позитивно и не предизвиквай съдбата. Пожелавам ти много усмивки и късмет.

# 1 250
Здравейте!
Тази нощ сънувах странен сън.Държахме се за ръце с една моя колежка,която за съжаление вече не е между живите.И двете бяхме засмяни,гледахме се,но не говорехме.Изпитвах щастие,че е до мен.
Колежката ми,съпруга и,детенцето им на 5 г и един колега на съпруга и изгоряха живи на Автомагистрала Тракия точно преди 20 дни.На мен ми беше изключиелно трудно да приема загубата им.Дори попаднах на една снимка в интернет на изгорелите им трупове и се наложи да ходя да ми баят,защто все за тях си ислех и дори неможех да спя.
Какво според вас означава съня ми?

# 1 251
  • В мечтите
Според мен не  е лош,може би си е вземала довиждане с теб.Съжалявам беше ужасна катастрофа

# 1 252
Според мен не  е лош,може би си е вземала довиждане с теб.Съжалявам беше ужасна катастрофа

Да,много тежка,наистина. Cry
А Мимито наистина беше много хубав човек,винаги усмихната и отзивчива.А за детенцето нямам думи...А много навътре приех случилото се с тях,може би защото се познаваме и защото така нелепо и мъчително загинаха всички.Дори се наложи да ходя да ми баят.
Та сигурно е искала най-накрая да се поуспокоя и да повярвам,че тя е щастлива там горе на небето.защото е с най-близките и обичани от нея хора.По времето на целия сън чувствах огромно щастие и спокойствие.
Дано почиват в мир! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 1 253
Здравейте,
снощи имах сън с починалият ми преди почти 4 години дядо. Седеше у тях, правеше нещо, навън валеше проливен дъжд. Попитах го какво мога да направя за него, а той ми каза, че иска да му сготвя ориз. Веднага се събудих, стана ми тежко и се разплаках. Досега не го бях сънувала.

Той почина малко след като бях родила, но не можа да види детето. Дори не ми казаха, че е починал, за да не ми спряла кърмата. Разбрах чак след 1 месец  Cry.

Днес сготвих ориз, сложих в чинийка на масата, сипах малко ракия (понякога си пийваше) и запалих свещичка.

# 1 254
  • Варна
Marieta, Hug
Хубаво си направила.

# 1 255
Marieta,мисля,че тиочно това е трябвало да направиш.Ядяло му се е ориз.
Съжалявам са дядо ти! Sad

# 1 256
  • Бургас
Здравейте,момичета!
Аз загубих баща си преди 2г и 9месеца.Почина внезапно от инфаркт,както го видях последно на работа и надругия ден почина.Голям шок беше.Сънувала съм го няколко пъти,единя път се събудих с рев,в съня си през цялото време го питах защо ме е изоставил.На другия сън той ми каза,че никоога няма да ме изостави.Продължавам да си плача.И не е вярно че времето лекува,напротив става по -трудно.Няма ден,в който да не се мисля за него и да се питам защо така се получи и като се сетя колко неща имах да му казвам.

# 1 257
  • В мечтите
irina_boneva съжалявам искренно за загубата ти,ходи на църква и си пали свещички за него и му гоовори мисленно като си там.Аз като ходя на църква и като се помоля и малко ми олеква. Hug

# 1 258
  • Бургас
в момента имам известни проблеми,отдавна не бях сънувала баща ми.снощи го сънувах:беше усмихнат и нещо ме успокояваше.подробности не помня.събудих се с усещането,че наистина сме били заедно и определено се почувствах по-добре...

# 1 259
  • Бургас
Да,аз след подобен сън,като че ли имам повече сила!

Общи условия

Активация на акаунт