Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 013
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 305
Здравейте, момичета. Намерих тази тема и реших и аз да ви разкажа снощният си сън. Бяхме със съпруга ми в някаквомазе и очаквахме нещо страшно да се случи ( може би подсъзнателно е свързано с филмите на ужасите, с които прекалих). В един момент разни вещи по леглото почнаха да се местят и от нищото изникна починалата ми свекърва, подаде ръка ( не помня дали и хванахме ръката) и каза "Много се радвам, че ви виждам", освен това в съня си усетих някаква неприятна миризма и не се учудих особена как така свекърва ми е жива. Интересното е, че и дъщеря ми я е сънувала също. Не зная какво да си мисля, защото имам и някакъв здравословен проблем, който малко ме притеснява.  Weary

Не е чудно че е идвала- задушница е. Каква беше миризмата?

# 1 306
Здравейте, момичета. Намерих тази тема и реших и аз да ви разкажа снощният си сън. Бяхме със съпруга ми в някаквомазе и очаквахме нещо страшно да се случи ( може би подсъзнателно е свързано с филмите на ужасите, с които прекалих). В един момент разни вещи по леглото почнаха да се местят и от нищото изникна починалата ми свекърва, подаде ръка ( не помня дали и хванахме ръката) и каза "Много се радвам, че ви виждам", освен това в съня си усетих някаква неприятна миризма и не се учудих особена как така свекърва ми е жива. Интересното е, че и дъщеря ми я е сънувала също. Не зная какво да си мисля, защото имам и някакъв здравословен проблем, който малко ме притеснява.  Weary

Не е чудно че е идвала- задушница е. Каква беше миризмата?

Ами не мога точно да обясня. Със сигурност неприятна, може би на нещо развалено или нещо подобно.

# 1 307
Да, сънувам ги. И предимно сънувам дядо си и майка ми.
Дядо почина неочаквано от инсулт и това бе голям удар за всички ни. Около година след като умря го сънувам, че ми е сърдит и точно тогава се разболях сериозно. След това отново го сънувах, че седи на маса с майка ми и на масата има храна. Явно трябва да обръщаме внимание на сънищата, защото е било един вид предупреждение за здравето й... Ама, като сме научени да не вярваме! След година на майка ми й откриха рак в напреднала фаза и нищо не можа да спре процеса. Няколко месеца преди да почине тя, отново сънувах дядо ми, че ми е сърдит. Показа ми къщата на село, пред която имаше 3 големи черники и едната черника бе изсъхнала. След това ми показа гроба му и бе ядосан, че снимката е паднала от паметника му.
И майка ми често я сънувам от както почина - винаги изглежда по-млада, а и докато сънищата с дядо ми са винаги предупреждение за нещо лошо, когато я сънувам нея винаги нещата се оправят и все хубави неща следват.
Според мен сънищата с починалите ни близки са един вид образно предупреждение и трябва да се научим да ги осъзнаваме.

# 1 308
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
снощи сънувах баба, която е починала.
шиеше ми рокля - беше шивачка...
общо взето се радваше, че ми шие рокля, мерише, сменяше това и онова  Thinking

вчера нямаше как да раздам...
 какво може да значи този сън? newsm78

# 1 309
Последните 2 седмици, преди задушница сънувах доста починали, но не помня много ясно подробности от сънищата.

Всички обаче се въртят около детето ми, незнам какво може да означава. Свекърва ми например на 2 пъти ми обяснява, да си пазя детето, въртяхме се трите и се мъчехме да готвим  едно агне - аз, тя и малката.

Едни братовчеди на баща ми, за които никога не съм мислила, починали преди няколко години - сънувам, че пак с детето им отиваме на гости, те й се радват, помагат й да се съблече, разпитват ме къде е баща й, защо сме се разделили и не спират да я канят й и се радват.

Баба ми - ядосана и сериозна взела една метла и мете ли мете, а покрай нея и други починали близки и пак детето ми се появява.

Трябва ли да се притеснявам за малката или е просто защото беше задушница?
Ходихме на гробища, водих и малката, палихме свещички и раздавахме за всички, за които се сетих.

# 1 310
Сънувах татко, преди около месец....той почина преди 5 месеца...от рак....
в съня ми ми каза че майка ми има рак на матката...........тоест не ми го каза той, а просто някакъв глас....
после чух глас да казва : спокойно.....нищо няма.... до преди седмица помнех този сън и ме тревожеше но не смеех да кажа на майка ми защото и на нея още и е много тежко и болезнено а и е много плахлива и много заболявания... Ходи ведъж годишно на гинеколог, тази година не е и аз неисках да прищорвам нещата с излишни притеснения. Днес обаче ми каза че си е взела направление, защото сутрин или вечер след като е по-изморена чувства нещо като тежест и прищипване или придърпване ниско долу......Неискала да ми казва за да не се тревожа.
Сега сами се сещате че тази сряда в която и е часа ми е безкрайно непосилно дълга........ще откача от страх. Не съм готова да изживея този ад отново и сблъсъка с тази болест, просто съм изцедена............
Незнам какво да си мисля...
Тя напълня доста от зимата насам качила е около 11 кг и от тогава каза че го чувства това, така ми се иска да е свързано...........

# 1 311
На никой ли не се е случвало подобно нещо.....
мълчанието ви ме притеснява много............. Cry
Ох ще се побъркам. Гадни сънища и тревоги, които нямат край............

# 1 312
niama_me, аз не вярвам в тези сънища. Мисля, че всичко е в нашето подсъзнание. Наплашена си от случилото се на баща ти.
Не го приемай на сериозно  Hug.

# 1 313
Сънувам от време на време починалия си приятел.Имам толкова истински сънища с него,че съм усещала почти осезателно присъствието му до мен.Имало е моменти ,в които съм искала да го последвам но той ме гонеше и беше категоричен.В последните си сънища усещах и друг човек плътно до него.След това се сетих,че почина негов първи братовчед,сънят беше нещо много истинско,колкото и тъпо да звучи ,за мен си беше среща с отвъдното,което приех съвсем нормално. Tired

# 1 314
niama_me, аз не вярвам в тези сънища. Мисля, че всичко е в нашето подсъзнание. Наплашена си от случилото се на баща ти.

наистина се моля да е от наплашване..........

# 1 315
  • Варна

И аз така мисля. А и помни, че накрая някой ти е казал "Спокойно!".

# 1 316
уф незнам, до утре до прегледа ще се побъркам. Толкова ме е страх че немога да го опиша.....безумно много.

# 1 317
Дали това е мястото за моят въпрос?
Ако някой знае повече за сънищата и може да ми помогне да разтълкувам сън, който много ме притесни. 
Сънувах го снощи.  Бях с детенцето си, сложих го на един стол да седне, но бебо се превърна в мъх или перушина и сякаш от вятър излетя от прозореца.  Усетих страшен ужас и започнах да го търся.  Може би съм го търсила цяла нощ, хора и места минаваха покрай мен.  Донесе го покойната жена на баща ми.  Влезе през вратата с него на ръце и ми го даде.

Защо пък умрял човек така сънувам с детето си?

# 1 318
Не се притеснявай  Simple Smile А и щом  го е довела жената значи не му е мястото там  Hug

Аз пък ако се случва нещо лошо на децата ми сънувам предната вечер баба ми. Но не си спомням всеки път съня с подробности, но знам че съм я сънувала. Няколко пъти вече така забелязах.  Незнам дали си въобразявам, но имам чувството че ги пази. И наистина стават бели на другия ден, но явно е "по-малкото зло" където се вика.  И май само при мен идва, майка не я сънува.

# 1 319
  • Бургас
Албена13, и аз мисля,че щом ти го е довела,значи всичко е наред. Peace
няма работа там,мястото му е тук на земята при теб.не се тревожи.
може би тя го пази и  му помага.

Общи условия

Активация на акаунт