Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 016
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 320
Може и с нищо да не е било свързано, но се учудих, защото тя ме мразеше много.  И като я видях с детето си, много се уплаших.
Не вярвам много в сънища, но щом е до детето си струва да попитам.
Благодаря.

# 1 321
Албена13 ,виждам,че детенцето ти е много малко ,затова ще ти споделя моя случай.Когато се роди дъщеря ми,не бях подготвена изобщо за майчинството ,въпреки ,че не родих рано,и умирах от страх за всичко,хранене,къпане,даже ми ставаше лошо от страх.В този период започнах да сънувам кошмари,свързани с нея.Един сън беше просто върха,когато й извадих главата от фурната в тепсия Shocked.
Отдавам го на големия си страх по онова време и от притеснението да не се случи нещо лошо с рожбата ми.
Сънят ти ми показва нещо подобно в случая,мисля,че е израз на душевното ти състояние ,евентуален подсъзнателен страх .

# 1 322
  • Бургас
да,това за страха и аз го подкрепям.напълно е възможно.

# 1 323
Много е възможно да са страховете ми.  Благодаря

# 1 324
Здравейте и от мен. Flutter
Преди не вярвах в сънища или по точно не вярвах, че вещаят неща, а че са плод на нашето подсъзнание... Но в рамките на една седмица се убедих в обратното. Ето за какво става дума. Прабаба ми, която се е грижела за мен и която аз много обичах почина и в деня на погребението не ме пуснаха да отида на гробищата, защото преди това припаднах до ковчега. Седмица след това започнах да сънувам кошмари:
І вечер. Сънувам прабаба си и тя ми вика: "Гени, кога ще дойдеш да ме видиш? Сега не знаеш къде живея. Ела ми на гости!". Аз имам страх от починали хора и се събудих плачейки. Казах за съня на мйка си и тя каза, че непремено трябва да отидем до селото и да посетим гробищата. Но докато стане събота /защото сме на работа през седмицата/ аз продължавам да я сънувам.
ІІ вечер. Сънувам, че съм на село при баба си /дъщеря на починалата ми прабаба/ и излизам пред къщата и чувам отнякъде, че баба ми вика "Недей ма, мамо...остави ме!". Разбрах, че виковете идват някъде от към гаража. Завивам зад ъгъла и тръгвам към гаража и виждам прабаба си как дърпа баба ми и се хили с една злобна дяволска усмивка. Аз грабнах една лопата и тръгнах към тях и викам на прабаба си "Остави я! Няма да я вземяш!" Но тя продължи да се смее и не я пускаше. Замахнах с лопатата и отсякох главата на прабаба си. Събудих се и пак ревах много. Сутринта кака ми, която живее с баба ми, се обади и каза, че баба ми през ноща вдигнала много високо кръвното и припаднала и че щели да я "изтърват". #Crazy
ІІІ вечер. Ровя в скрина си за дрехи и виждам в дъното нещо дървено. Изваждам всички дрехи и гледам - ковчег. #Crazy Отварям го и вътре - брабаба ми. И аз започвам да й местя ръцете нагоре надолу, защото така не й било удобно /незам откъде знаех, че не и е удобно/. И чувам глас ще ме сънуваш, докато не ми дойдеш на гости. Събуждам се сутринта не мога да си мръдна едната ръка от рамото. Като изгнила и така цяла седмица.

След тези три съня отидох на гроба на прабаба си и я помолих да спре да ми се присънва. Аз много я обичах, но имах чувството, че ще откача. И какво мислите... Вечерта я сънувам отново, но тоя път вика: "Много се радвам, че дойде да ме видиш, вече няма да те плаша"

Та така де оттогава знам, че в сънищата има нещо вярно.
Утре ще разкажа още, че сега ме мързи да пиша.

# 1 325
Все път ме побиват тръпки като чета тази тема.

# 1 326
  • с/у ОколоМръсТното

не я чети.

gen81 - дадохте ли някаква дреха от прабаба ти, на 40-я на някоя нейна близка приятелка?
Раздай на 2-3 непознати дребни сладки или бонбони. Кажи им, ей тъй за Бог да прости.

# 1 327
Това беше доста отдавна и повече не се случи. Раздадени са всички дрехи и съм си подавала винаги, когато съм сънувала починал. Според мен прабаба ми ми е подсказала бъдещи събития newsm78

# 1 328

не я чети.
Интересна ми е  Wink

# 1 329
Здравейте,аз искам да попитам,че днес цял ден съм на тръни-сънувах чичо ми,кйто почина скоро,с него не бяхме в добри отношения ,но ми се яви на сън и ме попита как съм,прегърна ме и се целунахме по бузите.И това беше,някой да знае какво означава това.Ще съм ви много благодарна. Rolling Eyes Praynig

# 1 330
  • Карлово
Славова,
Това е неговия начин да се прости с тебе. Кое те безпокои?

# 1 331
Аз сънувах дядо, не мога да кажа дали знаех в съня си че е починал, но посегнах към ръката му да го пипна и усещането беше че пипам ръчичка на малко дете - малка , пухкава и топла...какво може да означава? Много го обичах него , като баща ми е бил защото такъв нямам , но преди да почине не бяхме в добри отношения и ми е криво... Cry

# 1 332
Здравейте,

аз имах странен сън. Преди 5 месеца погребахме моето момиченце, роди се недоносена и живя 5 месеца и половина. От тогава не съм ходила на гроба, мисля си за нея и я преживявам по мой си начин.

Но тази нощ сънувах, че отивам на гроба и той е обрасъл с треви, цветя и аз започвам да го разчиствам. Не съм се чувствала зле, дори и сега когато го пиша. Какво ли означава това?

# 1 333
  • Бургас
много съжалявам...много сила ти желая...
може би е добре да отидеш на гроба и наистина да го почистиш и каквото си сънувала да направиш...не знам,така ми се струва...ти си прецени...

# 1 334
  • Бургас
Здравейте,

аз имах странен сън. Преди 5 месеца погребахме моето момиченце, роди се недоносена и живя 5 месеца и половина. От тогава не съм ходила на гроба, мисля си за нея и я преживявам по мой си начин.

Но тази нощ сънувах, че отивам на гроба и той е обрасъл с треви, цветя и аз започвам да го разчиствам. Не съм се чувствала зле, дори и сега когато го пиша. Какво ли означава това?

Ники,както се радвах,молех се и плаках за малката борбена Алекс.Посети гроба й и направи това,което е било в съня ти!

Общи условия

Активация на акаунт