Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 000
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 290
Как може да сънуваш името на детето си казано ти неколкократно от починал роднина и въпреки това да не го кръстиш както ти е казано? ooooh! Аз не разбирам. Детето ти си е пратено с името и това е била волята свише.
Ееееееее ,Ксения,много крайно се изказа.Ами може да е имало други причини.Да и е живо и здраво детенцето.
Истината е,че вече е късно да мислиш  дали правилно си постъпила.Трябваше този въпрос ти  и съпругът ти да го обсъдите преди да родиш.

# 1 291
Да бе Ксения, ама нали се сещаш,че може и плод на въображението и да е бил съня, то кой може да е толкова категоричен....
Наистина по-важно е какво от тук нататък ще му дадът родителите като основа и възпитание,за да гради то после само живота си, от колкото да се обвиняват за нещо вече свършено Peace

# 1 292
Как може да сънуваш името на детето си казано ти неколкократно от починал роднина и въпреки това да не го кръстиш както ти е казано? ooooh! Аз не разбирам. Детето ти си е пратено с името и това е била волята свише.
името в съня го казах аз, а не дядо. Името "Александър" беше едно от предпочитаните от нас, много го харесваме, но не се спряхме на него, защото напоследък е много разпространено. Може би в ума си все още съм се колебаела и съня ми или поне частта с името  наистина е плод на въображението ми както казва кокетка.
благодаря на всички за мненията, ще питам баба за името на бебето им и ще пиша пак.  Hug

# 1 293
И аз сънувах свекъра ми няколко месеца след като почина. Каза ми, че ще родя син и как да го кръстя. Вече почти три години минаха и все още нямам син, даже няма изгледи скоро да имам.
Може ди наистина е плод на въображението, особено на бремена жена.   bouquet

# 1 294
  • В мечтите
И аз сънувах свекъра ми няколко месеца след като почина. Каза ми, че ще родя син и как да го кръстя. Вече почти три години минаха и все още нямам син, даже няма изгледи скоро да имам.
Може ди наистина е плод на въображението, особено на бремена жена.   bouquet
така е тогава жената е доста лабилна и емоционална

# 1 295
Често сънувам починали мои близки.
Преди няколко години си отиде един мой първи братовчед, с който бяхме много близки-като брат и сестра.Той си остана на 15, за съжаление.Много страдах за него и толкова често идваше в съня ми, че леля /майка му/  все ме питаше, дали съм го сънувала отново.Вечерта след погребението му, го сънувах, че търси нещо в стаята си и когато го попитах какво е забравил, ми каза, че си търси часовника.Споделих за това с леля и тя каза, че когато го обличали и приготвяли са забравили да му го сложат на ръката.
Аз не съм присъствала на това и нямаше как да знам тази подробност.Звучи зловещо и невъзможно, но след този мой сън имаше още много подобни.Леля плачеше и страдаше много и не искаше да говори с никой друг освен с мен доста време.Силно ме гушкаше и все ме караше да й разказвам за моите сънища с него.Бяха й утеха... Sad Sad Sad

# 1 296
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
А дали са направили нещо по въпроса с часовника?!

# 1 297
Аз също съм сънувала, че на починали блзки им липсва нещо-в съня ги виждам(казват), че им е студено, че нямат някаква дреха, даже пари за нафта за отопление, веднъж. Crazy
Знам , че трябва да се подаде нещо, но не винаги съм го правила Sad

# 1 298
  • Добрич
Аз тази нощ сънувах починалия дядо на моя съпруг. Той почина преди 6-7 години, доста преди моя син. Снощи сънувах, че влизам в стаята с ковчега и се чудя защо ковчега е сложен напречно на стаята. Но това само за миг. Коленича до ковчега и почвам да нареждам:"Дядо при Ачката ли отиваш, дядо?" Стреснах се и се събудих.
 Не знам сега какво да мисля. Никога не съм била много близка с този човек/то и семейството на съпруга ми не беше/, но бях на погребението му. Учудва ме най-вече това, че той почина много по-рано, а аз в съня си го изпращам сега, вече след като загубих сина си.
Моля се това де не е знак за някаква нова загуба.

# 1 299
Тази нощ за първи път сънувах починалият си дадо.Почина преди две години.Сънувах,че сме пратили детето до магазина и то се връща,но като звънна чувам,че някой казва-има ли някой тук?поглеждам и виждам дядо ми ,който преминава през детето ми като дух...и се събудих...
Цял ден мисля за съня си,какво ли означава newsm78 но утре е задушница и ще отида до гроба му.

# 1 300
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
mpetkova едва ли е знак за нова загуба, по-скоро е знак , че са заедно,а идва и Задушница...т.е. днес е!
аистенок дава се нещо наистина според съня,като им е студено една дреха се дава на някого за Бог да прости, парите за нафта....вече newsm78

# 1 301
Сетих се,че веднъж сънувах починалата си прабаба.Отивам в съня си у тях и е страшно разхвърляно.Питам я защо е толкова мръсно и разхвърляно,а тя ми отговори:"Ами ей на!Сто пъти викам баба ти и баба ти Тина /сестрата на баба ми/ да почистят,ама те не идват.Добре,че дойде да скопосаш малко,ама ти не трябва щото чакаш бебе/бях бременна тогава/...Да кажеш на баба ти да дойде да почисти!Ама тя знае и утре ще почисти!"...
Отивам на другият ден на село и казах на баба ми за съня си,а тя втрещена ме гледа и вика:"Днес тъкмо мислехме да идем да почистим гроба,че има трева до коленете!...
Как да си го обясня-незнам...Не бях ходила на гроба и от година и нещо,но тогава отидох и запалих свещ,докато баба ми чистеха.Аз не учавствувах,понеже баба ми ми забрани,щом прабаба ми ми е казала в съня ми,че не трябва...

# 1 302
  • Бургас
Снощи сънувах,как слагам цветя на гроба на татко,може би е знак за днешната задушница!?

# 1 303
Здравейте, момичета. Намерих тази тема и реших и аз да ви разкажа снощният си сън. Бяхме със съпруга ми в някаквомазе и очаквахме нещо страшно да се случи ( може би подсъзнателно е свързано с филмите на ужасите, с които прекалих). В един момент разни вещи по леглото почнаха да се местят и от нищото изникна починалата ми свекърва, подаде ръка ( не помня дали и хванахме ръката) и каза "Много се радвам, че ви виждам", освен това в съня си усетих някаква неприятна миризма и не се учудих особена как така свекърва ми е жива. Интересното е, че и дъщеря ми я е сънувала също. Не зная какво да си мисля, защото имам и някакъв здравословен проблем, който малко ме притеснява.  Weary

# 1 304
Преди години сънувах моят прадядо,който беше поп.
Сънувах го в града,в който живе(никога мисля не е идвал тук).Излезе от един магазин и имаше папска шапчица на главата  Shocked

Преди да се роди синът ми сънувах датата,на която беше починал дядо ми.Блуждаеше ми като число.Синът ми се роди в този ден.

Общи условия

Активация на акаунт