Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 048
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 405
Xenia,

Искам да те питам какво изначава това:
Сънувам че съм си купила нова дреха и я пробвам и отивам в коридора да се огледам на огледалото. Чувам гласа на брат ми от хола и си казвам , но тои е умрял, как така. Поглеждам и го виждам там , седи на канапето с мъжа ми и си говорят двамата. Аз се отдрапнах и си помослих - не може да бъде, та той е умрял и пак погледнах. Той седи там и говори на мЪжа ми. Заначи наистина е жив и исках да му кажа това но се задавих от плач и так се събудих , с плач...

А веднъж го сънувах само като присъствие до сина ми.

# 406
да е жива и здрава вуйна ти ксения ,при нас понеже на съпруга ми баща му почина и моя също и при двамата часовниците в къщите бяха спрели беше учудващо защото са с батерии и не може всички едновременно да спрат и както си бяха спрели така си тръгнаха от само себе си, само ръчните им часовници вече не тръгнаха.аз съм чувала че душата си стои 40дни на земята преди да се качи на небето може да има нещо вярно

# 407
  • София
Рядко сънувам починали близки.

Обаче преди два дни сънувах кумецът ни(почина преди почти 2 години).
Сънувах, че го виждам на улицата - знам, че е починал, но като го виждам започвам да плача и му казвам, че ми е много мъчно за него, а той ме прегръща и успокоява. Сякаш беше дошъл за малко за да ни успокои.
После се сънувах мен си като починала, но се разхождам като дух.

Нямам представа от какво е предизвикан този сън и какво означава, но бях много разстроена сутринта.

# 408
  • Linz
Преди няколко часа сънувах следният разговор с баба ми...
Аз:
 - Какво правиш тук?... Не ми е приятно да го кажа, но... нали... си... умряла? (чувствах се ужасно неловко да го изрека)
Тя:
 - Знаеш ли колко ми е трудно там? Така ми се иска да си почина малко тук.
Аз:
 - Разкажи ми за "там".
Тя:
 - Там хората са със същите тела, изглеждат по абсолютно същият начин...
Тук вече не помня какво стана нататък. Всеки път като започнат да ми разказват какво е "там" и нещо става- свършва съня, събуждат ме... Веднъж дядо ми спря разказа си като ми обясни, че не му е позволено да говори много какво е там.
Аз продължавам да съм скептично настроена към тези сънища и мисля, че ги сънувам защото ми е мъчно за тях Cry

# 409
Сънувам татко.

# 410
Да, сънувам особено баща си. И винаги е жив. Не съм го сънувала в лошо състояние, противно на вида, в който почина - беше болен от рак и беше неузнаваем. Казвали са ми, когато сънувам някой близък, който е починал, да раздам за него.

# 411
Рени, колкото и да не си вярваща, иди в църква и плати да пеят за упокой на душата на баба ти! Запали свещичка и се помоли! Не е намерила покой тя явно и се скита.

# 412
  • Linz
Рени, колкото и да не си вярваща, иди в църква и плати да пеят за упокой на душата на баба ти! Запали свещичка и се помоли! Не е намерила покой тя явно и се скита.
Но аз сънувам периодично всичките ми баби и дядовци Rolling Eyes

# 413
  • Там,където се събуждам щастлива.
Преди много често сънувах баба ми и дядо ми, които починаха за 3 дена и все ми викаха, че ме чакат. След всяко събуждане бях парцал и ме глождеше съвестта. Преди време  реших да постя и изповядам греха си към тях ( улисана в любов не дойдох да видя баба ми, която ме е чакала ) и вече не ги сънувам. Определено ми е по-леко.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 22:43 от Kalinka

# 414

Не знам за другите, но тази конкретно ти е казала, че там не и е добре.

# 415
  • Бургас
Баща ми почина преди почти две години,току що бях родила дребния,не можах дори на погребението да отида.Винаги до сега съм се чудила как така,не съм го сънувала???Сестра ми го е сънувала няколко пъти,а пък аз никога.Защо така?? newsm78

# 416
  • Варна
често сънувам - не само близки, но и приятели и близки на приятели. Понякога е доста зловещо, събуждам се и помня някаква малка част от съня, но ми е тревожно и подтиснато цял ден.
Понякога казват неща, които после се случват newsm78

# 417
  • Linz

Моя колежка (мюсулманка) ме посъветва да раздам бобнбони и го направих.

# 418

Моя колежка (мюсулманка) ме посъветва да раздам бобнбони и го направих.

Няма да направиш  нищо с бонбоните. Раздавай  колкото искаш. Нещо ще ти стане ли ако отидеш на църква?

# 419
В сънищата си - редовно се срещам с починалите си близки.Най-безумното нещо е обаче следното:Баща ми беше много,много болен.Една нощ сънувам тунел-пълен мрак и в този момент виждам баща си само секунда две -казва: Аз си отивам.Кураж!Отново мрак!Събудих се ужасена!!Плачех !!!Три часа по-късно в 7 сутринта ми съобщиха - тъжната вест,която вече знаех.Едва ли ми вярвате,знам обаче със сигурност,че той дойде да се сбогуваме.

Общи условия

Активация на акаунт