Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 881
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 870
Има и друг по-ужасен вариант, да сънуваш живи хора и да знаеш, че те скоро ще починат.При мен се случва именно същото, което е много гадно.Аз, починали близки сънувам в събота или на/срещу Задушница.Аз знам, че ако сънуваш починали близки не хубаво да те докосват, затова стоите далеч от тях.Понякога самите мъртви бягат от живите, дори и да се докоснеш до тях не усещаш нищо, защото те са духове.

# 871
Понякога самите мъртви бягат от живите, дори и да се докоснеш до тях не усещаш нищо, защото те са духове.
Лишени са от ограниченията на физическото тяло и за това доста често се усеща дори само присъствието им. На сън нещата стоят по друг начин.
Случвало ми се е когато сънувам някоя душа и разговарям с нея, преди да кажа каквото и да било тя вече знае какво ще кажа и ми отговаря (нещо като телепатия). Получавала съм отговори дори и в резултат на чувствата, които изпитвам, без да съм имала намерение да задавам въпроси.

# 872
Моите починали близки за едната ми баба и двамата ми дядовци.
Не бих казала, че ги сънувам често, но когато започна да готя, особено пържени картофи, задължително изпускам без да искам по няколко картофа на земята. Чувала съм, че това е знак, че някой от починалите близки много обича от тази храна и че трябва да отделиш малко за душата му.
Вие чували ли сте това и случва ли ви се?

# 873
здравейте, с мен се случват винаги много странни неща Simple Smile, но аз съм свикнала - от малка ставам на сън, когато нещо ме развълнува, на сън се сещам неща, които съм  забравила през деня или съм се чудила как да се случат точно и се будя с отговор. А като умре мой близък, за който ще ми е мъчно винаги, ама винаги го сънувам в трите нощи след като почине...?!? Странно, нали? И във всеки един сън, говорейки с него осъзнавам че този човек е починал и го питам как е там и т.н...

# 874
Някои имат по-добри ангели, които помагат повече, напътстват и предупреждават за предстоящи беди. А някои ангели поставят само препятствия за преодоляване смятайки че само така душата се калява и получава уроци. Не е ли несправедливо? Confused А най-голямата несправедливост е че човек си носи един и същ ангел за всички свои прераждания. newsm78 Не е ли ужасно да знаеш, че какъвто си карък, такъв си бил и ще си бъдеш.

За ангели ли говорим или за отегчени чиновници, на които в петък не им се работи?  Crazy И що пък реши, че е един и същ?

# 875
 Joy Аааааа ще си уволнявам ангела....много отгоре-отгоре ги кара нещата с мен

# 876
Някои имат по-добри ангели, които помагат повече, напътстват и предупреждават за предстоящи беди. А някои ангели поставят само препятствия за преодоляване смятайки че само така душата се калява и получава уроци. Не е ли несправедливо? Confused А най-голямата несправедливост е че човек си носи един и същ ангел за всички свои прераждания. newsm78 Не е ли ужасно да знаеш, че какъвто си карък, такъв си бил и ще си бъдеш.

За ангели ли говорим или за отегчени чиновници, на които в петък не им се работи?  Crazy И що пък реши, че е един и същ?

Ти защо пък реши че аз съм решила? От престоя си на оня свят аз нищо не помня.  Mr. Green Затова пък чета книги. Това са неща които се твърдят от хора връщани с регресивна хипноза. Не става въпрос за някой отегчен на който не му се работи. Просто едните смятали че чрез трудности и мъчения човек по-добре и по-бързо учи.
Моят ангел определено е от тези. Sick Не знам какво ще го правя като ида на оня свят. Sick Ще му припомня всички мизерии които ми е устроил. Laughing

# 877

Ти защо пък реши че аз съм решила? От престоя си на оня свят аз нищо не помня.  Mr. Green Затова пък чета книги. Това са неща които се твърдят от хора връщани с регресивна хипноза. Не става въпрос за някой отегчен на който не му се работи. Просто едните смятали че чрез трудности и мъчения човек по-добре и по-бързо учи.
Моят ангел определено е от тези. Sick Не знам какво ще го правя като ида на оня свят. Sick Ще му припомня всички мизерии които ми е устроил. Laughing

А бе то много от нас четат книги, но характерното за окултната литература е, че няма две книги едно и също да казват Wink Регресивната хипноза се отрича дори като метод за вземане на показания за настоящия ни живот, та камо ли да може да и се вярва за предишни прераждания.     

# 878
Ти да не чакаш научни доказателства? Ще има дълго да чакаш. Mr. Green

# 879
Момичета,да ви попитам как точно се усеща,че някой починал е при теб?Аз вечер или нощем понякога имам усещането,че баща ми е при мен....Става ми едно неспокойно,ритъмът на сърцето ми се учестява и леко ме сбира страх.Това продължава само няколко минути и после пак съм спокойна.

# 880
Ако всеки път когато ни обзема страх имаше покойници край нас, мнооого щяха да са. Laughing Има хора които вечно са си в състояние на страх и безпокойство.
Имам чувството че в тази тема влизат само тинейджърки за да си изкажат страховете. Идете гледайте филми на ужасите като имате нужда от адреналин!

Наличието на призраци се установява по екстрасенсорни начини или с апаратура, която показва електромагнитни отклонения. Често в местата където се появяват (визуализират) температурата рязко пада.

# 881
Наличието на призраци се установява по екстрасенсорни начини или с апаратура, която показва електромагнитни отклонения. Често в местата където се появяват (визуализират) температурата рязко пада.
Ама Ксения и ти много филми гледаш май    Simple Smile  ?

# 882
Ама Ксения и ти много филми гледаш май    Simple Smile  ?

Ти само във филми ли си виждала? Тези факти във филмите не са се взели от нищото и не са изсмукани от пръстите. Това са реално установени научни факти. Не предполагах, че за някой това се свързва само с  художествена измислица.

# 883
Момичета,да ви попитам как точно се усеща,че някой починал е при теб?Аз вечер или нощем понякога имам усещането,че баща ми е при мен....Става ми едно неспокойно,ритъмът на сърцето ми се учестява и леко ме сбира страх.Това продължава само няколко минути и после пак съм спокойна.

A теб защо те е страх от баща ти? Ако беше жив и дойдеше да те води защото те обича - дъщеря си му и му липсваш нямаше ли да ти стане приятно? Пробвай ако искаш да поговориш с него като усетиш по своему пак присъствието му, макар и да не е захладняло в стаята  Joy Е, не очаквай отговор де Simple Smile Но ако искаш му обясни, че те плаши.  Peace Кажи му няколко мили думи от сърце и там както сте си говорили. Истината е, че може и да е духа на твоя татко, но може просто да си втълпяваш, но да кажеш няколко мили думи на въздуха и да пратиш любов на баща си няма да навреди със сигурност  Peace

# 884
 Ксения,първо не съм тинейджърка и второ не мисля,че само аз се страхувам.Смъртта на баща ми беше голям шок за мен и дълго не можех да се съвзема.Попитах, защото седмица преди да си отиде и майка ми тези безпокойства престанаха.Сега нищо,че са изминали само 40 дни от нейната смърт не изпитвам такова чувство на чуждо присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт