ПЕДИКЮР- 2

• 77 769
  • 535
  •   1
Отговори
# 465
Някои от снимките са ти  доста НЕ на фокус! Замъглени и не може да се види добре украсата. Sunglasses

Rolling Eyes smile3505
Нали не съм във фотграфската тема!!?? Rolling Eyes
Е не си де, ама като праскаш снимки в някоя тема , (та дори и не фотографска!), поне да са качествени, та да видим добре това което се мъчеш да ни  покажеш. Wink

# 466
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Някои от снимките са ти  доста НЕ на фокус! Замъглени и не може да се види добре украсата. Sunglasses
Rolling Eyes smile3505
Нали не съм във фотграфската тема!!?? Rolling Eyes
Е не си де, ама като праскаш снимки в някоя тема , (та дори и не фотографска!), поне да са качествени, та да видим добре това което се мъчеш да ни  покажеш. Wink
Първо, не ми се разправя и дразни, но ме дразнят изказванията ти!
Второ, не праскам, просто показах, четири модела на моите нокти на краката  от лятото!!!
Трето, от показаните 4 снимки /върнах се да ги разгледам отново/, прекрасно се виждат всички елементи и елементченца.. кое не видя точно? newsm78
Четвърто - СПИРАМ ДО ТУК!

# 467
Че какво им има на снимките,добре са излезли и аз видях,че моделчетата са хубавки  Simple Smile,но явно някои хора им е замъглено на очите  Shocked или просто в последно време все има някой изнервен  Whistling

# 468
  • Бургас
Аз сега идвам от кръчма и съм на няколко джина  Blush и да ти кажа пак доста добре си се вижда всичко, дори отлично-не знам кое не ти е на фокус на тебе  ooooh! Божееееее, колко мъка има по този свят, божееее...

# 469
  • СОФИЯ
ЕЕЕЕ , стига дееее  Confused

# 470
Ето как изглеждаха моите нактета на краката през лятото:

Супеееер! Hug На мен никога не ми ги правят такива хубави Rolling Eyes Sad

# 471
Много тънкообидни  имало тука. Mr. Green Казах си мнението и бях искрена. Какво да лъжа и да мажа ли?
И не са  ми замъглени хич очите, ами" красивата мама" да вземе да си фокусира снимките и да не се връзва като и казват истината.И збаравих да допълня! Тук таме да си изтрие размацаното лакче извън ноктите по ръцете... Naughty

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2253620040086361507rwebKU

http://home-and-garden.webshots.com/photo/2219459000086361507bqzVCR ...особено палеца Confused

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 00:42 от ДонКихотка

# 472
# 473
Все пак съвсем други снимки бяха показани. Не точно тези. Или аз не съм добре.  Shocked
Кво ви става? Във всяка тема скандал и дразги. Айде, спрете се, де!  Rolling Eyes Всяка тема е бойно поле. Има лични, разбирайте се там. Не разваляйте излишно темата, моля.  Peace

# 474
Ами никой не иска скандали и дразги. Може ли човек да си каже мнението реално, например че нещо не му харесва, а? Казах мнение което не е лъжа. Нищо лошо не съм казала  за ноктите и, а за снимките, че са размазани и нищо не се вижда.
 И нека  другите да не скачат като ужилени, защото  това е така. Или тука темата е само да се правят четки ... ?

Ако някой има комплекси за малоценност и не търпи критика, това е друг въпрос. Аз приключвам с тази тема. Peace

# 475
Снимките, които бяха показани си бяха на фокус. Виждаше се добре. Тези, които ти си изровила изобщо не са тези, които са показани в конкретната тема. Темата е за педикюр, не маникюр.

# 476
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Снимките, които бяха показани си бяха на фокус. Виждаше се добре. Тези, които ти си изровила изобщо не са тези, които са показани в конкретната тема. Темата е за педикюр, не маникюр.

Абсолютно точно!!!
Снимките, които си ровила са доста стари,/не че ти дължа обяснение/  правени са с джиесем, нормално е да има желание за изява и да няма фокус при тях!
Все пак изказването ти беше след показването на педикюра ми!
 offtopic

# 477
момичета кажете как да си махна мъртвите кожи по петите в домашни условия ,че с тия бебоци  newsm78

# 478
http://bg.fotoalbum.eu/images/1355/2557/00000048.JPG     http://bg.fotoalbum.eu/images/1355/2557/00000049.JPG                          останах без нокът а единия пръст  #Crazy но си лепнах изкуствен,съвсем скромно казано мисля че не се забелязва  Laughing   

# 479
  • СОФИЯ
Много красиво и изобщо не личи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт