Кола-маска у дома-как?

• 36 744
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Аз си правя сама в къщи.купувам си течна кола маска в тубички.Казва се САРА,или КАРА.Еднакви са,не ми е ясно,що са под 2 имена Thinking

Стоплям я тубичката на 30 сек.в микровълновата и после с приложеното ножче и нанасям.Отлепям я с ленти от плат,които си правя предварително,например от стар чаршаф.

Имай предвид обаче,че 30 секунди може и да са много и да стане много течна и много гореща,така че ще я нанесеш тогава,когато можеш да търпиш герещината!На мен за 2-та крака от горе до долу ми трябват 2 тубички,но си вземи повече.По-добре да ти остане,от колкото да не ти стигне.

Цената на една тубичка е около 1 лев.

# 31
Абе що се занимавате с глупости, а не си купите по един епилатор? Хората го измислили значи, обезкосмява навсякъде. Даже и на козметик не е нужно да се ходи.

# 32
Аз мисля само триъгълника да правя с кола маска. Иначе краката и мишниците ги епилирам - по-бързо е и съм доволна от ефекта.

# 33
Аз също имам епилатор и с него почиствам мишниците и краката,но на триъгълника ме боли,затова тази "домашна" ми върши чудесна работа.

# 34
На Taky има в кутия,която също като гореспоменатите се затопля в МВ или в гореща вода.Много лесна за използване има и ленти вътре.Една кутия се ползва многократно.Цена:10-12лв.

# 35
  • СОФИЯ
Аз също си правя кола маска вкъщи!Купувам си я от един магазин на "Иван Рилски" на Жармен де Капучини в отсечката между Скобелев и Ботев. Лентите /100 бр./ струват към 8лв, флаконът е 4 или 4,5 лв, в зависимост за какаво кожа е!Предлагат за чувствителна, който може да се използва за мишниците! Важно е да си купиш е лосион за след това, защото не можеш да се изчистиш с вода - струва към 14 лв., но пъкмоят е от година, а да съм изхабила 1/4 от него!

Далеч по-евтино излиза от Таки и подобните.Да не говорим, че на тези цени купуват от козметичните салони и нали ви става ясно колко печелят  #Crazy

# 36
  • София
Аз правя същото като Буба, само че загрявам тубичката във вода, а не в микровълновата. Wink

# 37
Аз правя същото като Буба, само че загрявам тубичката във вода, а не в микровълновата. Wink
в кутийката съм виждала лента от нещо като плат и найлоново фолио, пише, че се използват многократно?
До сега съм ползвала варианта с лимонтутзу и захар, много съм доволна, но сега няма кой да ми помогне. Може да опитам тези в тубичката.

# 38
  • София/Благоевград
въпросната САРА е точно то вода, захар и лимонтозу Wink

# 39
Аз по принцип се обезкосмявам с епилатор. Пробвала съм разни готови коли , но не ми се полу4ава нещо. За мустачките използвам лентички на Таки и Виит, доволна съм. Или ходя на козметик. Вече си мисля да ги махна с лазарна епилация, но сега съм бременна и незнам дали може. А интимните части , понеже там махам всичко,никакви триъгълници, много мразя косми, използвам крем на Виши. Той уж малко намалява ръстежа на косъма!

# 40
Аз също си правя кола маска вкъщи!Купувам си я от един магазин на "Иван Рилски" на Жармен де Капучини в отсечката между Скобелев и Ботев. Лентите /100 бр./ струват към 8лв, флаконът е 4 или 4,5 лв, в зависимост за какаво кожа е!Предлагат за чувствителна, който може да се използва за мишниците! Важно е да си купиш е лосион за след това, защото не можеш да се изчистиш с вода - струва към 14 лв., но пъкмоят е от година, а да съм изхабила 1/4 от него!

Далеч по-евтино излиза от Таки и подобните.Да не говорим, че на тези цени купуват от козметичните салони и нали ви става ясно колко печелят  #Crazy

днес я пробвах и съм страшно доволна ! Това е най доброто което съм си купувала за домашни условия , пробвала дъм КАСА , САРА , ДЖЕНИ , ТАКИ И ПРОЧИЕ  но това е добро попадение . взех си най обокновена за 4 лв . а пяна за почистване не съм взимала щото може и със зехтин ! найстина е икономична .

# 41
Кола маската ли се казва Жармен де Капучини ? Искам и аз да пробвам!

# 42
  • СОФИЯ
Кола маската ли се казва Жармен де Капучини ? Искам и аз да пробвам!

Не, такъв е надписът на магазина на Иван Рилски. Колата маска май е испанска, не мога да ти кажа името!

# 43
Да  кола маската се казва така както е казала vadjra , и въобще всичките продукти който се продават там са на тази фирма . Там се предлагат само професионална козматика , самата кола е много лепката и където сложиш не се налага да повтаряш . Лентички също може да си спестите ако изхабите някоя стара възглавница или чаршав . В магазина ми казаха да я затопля на водна баня аз така и направих и да ви кажа , че колкото  е по топличка толкова по лесно се нанася и слоя кола е то тънак и става по лесно и по икономично , може да се ползва за мишници(нанесете на по малък участък на не на цялата мишница изжеднъж ) и линията на бикините (  май за триъгълник изцяло няма да доже  newsm78 трудно ще е ) .
На Солунска(по близко до Христо Ботев , с лице към Хр. Ботев се пада от дясно , ако не се лъжо до пресечката със Самуил ) също има едно магазинче където продават провесионална козметика , там колата я дават за 3,60 но лентичките са много големи ролки от по 100 м и нарязани но пак излизат по скъпо .
желаещите могат да опитат , специално за крака и ръце мисля ,  че няма да сбъркат !

# 44
  • Бургас
Eто моята рецепта,много ми е полезна особено през зимата7

10супени лъжици захар
10супени лъжици вода
1 пактче лимонтозу

Вари се докато стане светло меден цвят.Оставя се да изстине.Колата остава течна,с дървена шпатула намазвам тънък слой,отгоре слагам една лента(най-добре хасе,или пък детски носни кърпички) и дърпам.Мнго добре обезкосмява,не боли.

майка ми си прави такава и преди като ги нямаше днешните епилатори съм я пробвала,също и купешки,топли студени  всички са ефикасни,но за човек без опит и особено за подмишници  технически ще ти етрудно

откакто имам епилатора всичко махам с него така,че като за начало може и така да пробваш ,а след това ще се поразредят - знай,обаче ,че ще те боли каквото и да пробваш първите няколко пъти

Общи условия

Активация на акаунт