Отговори
# 210
Честит първи рожден ден и на Ирма, Калоян и Росен! Да са живи и здрави, много щастливи и палави!

totelly, много се радвам, че отново те "виждам". Hug На РД на Кая се бях сетила за педикюра ти преди 1 год. hahaha Разписвай се по-често! Peace

Pepper, че то в тази жега какво друго може да прави човек освен да си полегне! hahaha

А Нора и Али са големи красавици...жалко само, че са толкова далече. Crossing Arms Laughing

# 211
  • София
Мадонке, много е хубаво.Поздравления за мама mimi_kir  bouquet
А пък Ина вече си има пети зъб,който се появи вследствие на падане Rolling EyesСнощи падна в кухнята и явно се удари на долните си зъбки и си помогна за по-бързото излизане на зъбчето Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 08:59 от bubcheto15

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН, ИРМА И РОСЕН! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Мадона просълзи ме с това стихотворение!  bouquet

Почвам да си спомням как всеки ден преди една година влизах във форума и чаках да прочета за някое родено бебче, докато си чаках мопето съкровище.

Пожелавам лек ден на всички и много усмивки в тези жеги! Hug

# 213
Честит рожден ден на Ирма, Калоян и Росен!!! Здрави, весели, щастливи!

Мадонке, нямам зарядно на телефона, където са вашите номера. Само тук ми е връзката, аз съм със същия номер, кликни!

# 214
4EСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИ4КИ СЛАДКИ БЕБОЦИ!мНОГО ЗДРАВЕ,6ТАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО9.gif[/img][/url]а НА МАМИТЕ.Ние сме добре моя сладур палзи,прави кра4ки и скоро 6те правя пита маи LaughingМадона стих4ето е страхотно Hug,браво мила.Хаде лек ден,4е ме 4акат много зада4и днес  bouquet

# 215
  • у дома
Честит 1-ви Рожден Ден на Ирма, Калоян и Росен  newsm51  newsm38   ura
да са здрави, румени, засмени и мамите им много да ги слушат  Laughing

и в мен нахлуват спомени и дори помня точно днес какво правихме с татито  Mr. Green
Целувки от мен и Ния  Hug Мадона, стихчето е страхотно, радвам се, че го сподели с нас   bouquet

# 216
Момичета, благодаря! Много сте мили! Heart Eyes Не мога да повярвам, че мина една година...

Влизам само скромно да почерпя newsm38, защото рожденичката не ме оставя за две минути  ooooh!

Честит рожден ден и на Калоян и Росен! Да са живи и здрави, усмихнати и послушни дечица!  bouquet

Ирма вече си ходи достатъчно за прощъпулник и тази седмица мисля и това мероприятие да отметнем Laughing

Обещавам снимки!

Хубав ден на всички!   love001/Аз съм в много приповдигнато настроение, въпреки че днес става и една година, откакто не съм спала като хората Tired/

# 217
Мами, хвана ме параноята! Бях пуснала обява за продажба на старата си количка и сега един момък се обади, че ще идва да я гледа след 13 ч. А аз съм сама с бебоната и като че ли няма кого да повикам да стои при мен за кураж. Не искам да казвам на мъжа ми, че много ще се притесни и няма да ми позволи. Аз на собствена глава реших да продавам старилника, че само ми се мота в нас. Стискайте ми палци.

# 218
Чеситит ПЪРВИ рожден ден на Калоян на мама nana77, Росен на мама sta и на Ирма на Ммария:)Да имате весело детство, да сте здрави и усмихнати и да радвате мама и тати, много!

Aila, как сте с принцеските?

Totelly, радвам се, че се включваш.

Dusheto, дано не ти досаждам с тая детска градина,а може ли да се подадат документи и къде се намира?Благодаря предварително.

Elwing естествено толички ги слагаме в басеина -Дани с двете племеннички и става едно цапотене и игра с водни играчки.Веселба!

Bubche, хареса ми грижовника за Дани. Дано се оправи по-бързо, миличката.

С температура сме -39 градуса. Цяла нощ мрънка и вири дупе, за да се приспива, пя и т.н. На сутринта вече не беше толкова топъл, май за сега я смъкнахме, но ще посетим педиатъра днес. Щом спя до 8 без 20, при условие, че ставаме 6 и нещо, смятайте...
Вечерта на разходката, детето мрънка, мрънка, ама мама като не е взела гърнето за навън и се изака в пампо, от много време не го беше правил и като го смених, беше доволен, мушмулчо.

Madona, стехчето е много сладурско.

Бъдете весели и по-малко жега.

# 219
  • варненка от София

Честит Рожден Ден на Ирма, Росен и Калоян!

Да са весели засмени, игриви и щастливи, да радват много мама и тати.

# 220

Честит рожден ден на Ирма,Росен и Калоян!!
Да растат много,здрави,умни и щастливи.Да са късметлии и кадемлии
.

# 221
  • В ЛЮтеницата

Честит Рожден Ден на Коки, Ирма и Росен! Пожелавам им най-щастливото детство с най-добрите мама и татко! Бъдете здрави и засмени!

А на мен на тази дата миналата година ми обещаха, че ще ни изпишат най-накрая и бях мноого щастлива, че ще заведа Лора у дома!

# 222
  • гр.София

ЧРД на Калоян!  ЧРД на Ирма!!
 Пожелавам ви щастливо детство със щастливи родители!

Нана,правилно,не ги мисли днес изследванията!
 Ммария,една година недоспиване Joy Много точно!

Нещо ми е сълзливо-сигурно от жегата се разтичам Wink И Мадона ме довърши с поезия.
 ( Мадона,ще мушна снимки някога,но не сега Simple Smile-има такава песен на дует Ритон. Потайността ми е плод на техническото ми невежество,а не ПР-стратегия Sunglasses )

Пепеджинс, Душето пише за яслата във Виена. да не потегляте и вие?!
 Защо сте болнички? И как пеете с 39 Т? Стискам палци да не ви мъчи 3 дни висока Т,както обясняваха вече миналите по тоя път.

# 223
Честит рожден ден на Калоян!
Да е здрав и засмян!
И да радва мама и тати!

# 224
  • София
Мда,пък аз миналата година на тази дата се побърквах,защото на следващия ден ми беше защитата на дипломната работа.Та в тази връзка утре правя една година откак съм висшистка Mr. Green(нищо,че още не съм си взела дипломата).Комисията беше сигурна,че ще почна да раждам по средата на защитата Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт