Отговори
# 15
А ето този сладак слончо е подарака от мен и Маги за порастналата Али. Да ти е жива и здрава дъщеричката val_stef , да расте с много енергия и да бъде едно много щастливо момиченце! А вие й се радвайте и бъдете горди родители!

# 16
Писах-писах и си изтрих поста . ooooh! И без това съм поизнервена вече. Тони е невъзможен - стана още в 5,30 , цял следобед реве и ме дърпа навън. Преди малко успях да го приспя и седнах да отдъхна пред компютъра. След малко продължавам със стягането на багажа. Към 6ч. ще тръгваме към нашите, но там вече има интернет и ще мога да ви наблюдавам. Wink

newsm59 на mmilena! Много любов и здраве в твоя живот!

Блу, благодаря за снимката!

# 17
Разпис и от мен  Hug
Блу много сладка темичка   bouquet
Аз продължавам да си търся имот  Wink,засега безуспешно  Cry

# 18
  • у дома
Не съм се отчитала след последната консултация  Mr. Green Ния твърдо си стои на 73см и вече е 9.020 (качила е цели 120 грама) което си е супер за нейната възраст  Laughing  Спокойно мога да й давам вече и кисело мляко, до 2%  Peace (я с бисквити, я с плодове, дори можем да заместим едното ядене само с кисело мляко – вечерното) друго какво... две точици от два горни зъба се виждат, ама не са пробили и в резултат на това Ния е мноооооооооооого кисела и мноооооооооооого неспокойна и мноооооооооого ревяща  Tired  ooooh! ама какво ви обяснявам, мисля, че ме разбирате  Crazy добре, че татито ни си е вкъщи затова и по-рядко сядам на компа  Blush Ния е научила разни номерца  Mr. Green Познава кучета и казва бау-бау сочейки ги, казва здрасти, сочи с пръст и казва „иж” (т.е. виж).  Joy Много обича песничката „хей ръчички, хей ги две..." и като започне едно пляскане и миене с ръчички...  hahaha аааа и като гали някой казва „ооооо”, ама толкова е смешна.  Mr. Green И разни други неща, които няма нужда да ги изреждам  Whistling а и предпочита да ходи сама само пред баща си, аз като се появя и започва да пълзи  Joy
nana77 ще си помисля за дисковете, а колко плащаш  Mr. Green Joy  Да е жив и здрав малкия Денис   bouquet dusheto сега свалих Добрият пастир и Зодиак, мисля да ги гледаме днес-утре  Peace Да е жив и здрав малкия Филип   bouquet
За общия РД направо да измислим някоя дата след 15-ти септември, а и да се съобразим с работещите мами и така  Peace за нас с Ния е все тая, на този етап нямаме планове за пътуване септември   Peace  pepejeans мисля Ния от две годишна възраст да я пусна на ясла  Thinking молба принципно съм подала, но другата година, януари ще трябва да подам пак Wink че така било по новите наредби, в годината, която ще приемат децата, януари да се подават молби (ама дали само януари)  newsm78 но всичко си зависи и от самия директор, ако ме питаш мене  Peace blanc не само навън и у нас е МОР  Crazy хихихи само дето цайсите са само на заем за снимката  Whistling AndyB като поотмине малко мора, очаквайте ни с пълен екип плажни принадлежности  Mr. Green  Hug а какво стана с инсталирането, а?А?  Twisted Evil Dreams-че, чакаме разписването  Twisted Evil albena_vlady не е задължително да има прилика, просто слагай снимки за сравнение  Laughing miss_74, хубавите работи бавно стават  Wink  Peace Мадона  Blush  Embarassed
добре, де, пийнете по едно за компутъра

в този ред на мисли, ако някой иска да подновя снимката на първа страничка, да ми пише на лични  Peace
ей, курортистките, искам и аз паааааааааааааак  Crossing Arms
Болните оздравявайте, какви са тези температури и разстройства, да ги нямаме такива   Naughty Честити ходещи крачета на всички  Hug   bouquet
и не на последно място mmilena, ЧъРъДъ
newsm51

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 16:59 от blueeye®

# 19
  • В ЛЮтеницата
Честит първи рожден ден на малката Али! Да расте здрава и да хубавее като майка си! Да е щастлива и игрива!

ЧРД и на mmilena! Много здраве, щастие и любов!

И аз не мога да сложа шапка на Лора даже за снимка (Бубче, как ги правиш тези фотосесии, незнам!) Сваля шапките даже на куклите, а ми омръзна разни лелки да ми правят забележка, защо това дете е без шапка  Twisted Evil!

# 20
Честит рожден ден, Ммилена! С пожелания за здраве, късмет и щастие и много любов!   :bouquet:newsm59

# 21
  • София
Ния е научила разни номерца  Mr. Green Познава кучета и казва бау-бау сочейки ги, казва здрасти, сочи с пръст и казва „иж” (т.е. виж).  Joy Много обича песничката „хей ръчички, хей ги две..." и като започне едно пляскане и миене с ръчички...  hahaha аааа и като гали някой казва „ооооо”, ама толкова е смешна.  Mr. Green newsm51
Блу,с това все едно,че описваш Ина,ама едно към едно Joy
Пепър,цяла зима се възпитавахме да мосим шаока и сега жъна плодовете на труда и усилията си. Представяш ли си възмущението на лелките като я видеха Ина януари месец без шапка,а Twisted Evil

# 22
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на mmilena!Много здраве,любов и късмет!

# 23
  • Бургас
Зимата носихме шапки без проблем,но сега в момента ,в който я сложа е вече свалена.

# 24
Хайде и аз в новата теми4ка Grinning.Тъкмо се 4удех защо никой не пише в старата... newsm78
Та- да се от4ета и аз- ве4е се климатизирах и мисля 4е съм по-адекватна Crazy.Бава4ката дойде, та не се наложи да ходя с Дария на работа.За семтка на това пък не ми се размина обикалянето по жегите и ходих на майната си из цяла София за да избирам пло4ки ooooh!.Какво избрах- не ме питайте. Нямам никакъв спомне. Изпържи ми се акъла. Дано все пак не се разо4аровам като ги видя, 4е наиситна ще бъде за мен самата изненада избора ми Embarassed. Тази ве4ер сестра ми  ще дойдат в София на връщане от морето с децата. Ще спят в нас( а аз съм на работа до 23.30 #2gunfire, та малко ще се видим).утре сутринта баща ми пък идва насам Crazy.Абе- ще бъда като комисия по посрещане и изпращане Joy
Нана, да те п итам ти в крайна сметка как то4но поръ4а тортата от Гаврош?Аз ходих миналата седмица до цеха, но не ми е ясно по телефона ли да поръ4ам, а избора на блатовете и пълнеже как става newsm78.И то по телефон Rolling Eyes
За яслите- ви4е съм писала 4е имам намерение да пусна Дари наесен, но - ще видим. Има време до тогава. Мен обстоятелствата ме притискат малко, та- за това. ConfusedИна4е не съм негативно настроена към този тип детски заведения.
За общия РД- хайде избрете дата, която да е удобна на пове4ето( то на вси4ки няма как да стане).Аз работя през уикенда, така 4е варианта пр4ез седмицата не ме бърка Wink.А и все пак пове4ето май се виждаме  със семействата си през уикендите, та не е много уда4но да отнемаме един такъв ден...( поне според мен де, да кажат останалите).А за клуб имате ли някакви конкретни предложения .Аз ве4е споделих  моето мнение и избор на 3 клуба. Нека ги обсъдим ако искате Peace

# 25
velmar  ако е събота или неделя общия рожден ден ми се иска да дойдем и ние. От сега правя уговорки с татито да ни закара до София. Laughing

# 26
  • варненка от София
Ха, честита нова темичка и от мен.
Ние утре сме сватбари, а в неделя сме на кръщене, пълна програма.

Сега отивам да слагам масата да вечеряме.

# 27
И ние утре сме сватбари!  Hug
Може Блу пусне анкетка за датата за общия РД.. Grinning

Днеска цял ден се обаждам като черна станция, ама сега татито докара Ирма и спирам Flutter

# 28
Разпис....
умирам за съън

# 29
  • София
Ина е с температура и е цялата в пъпки ooooh!Дадох Панадол и противоалергични и се повлия добре.Това ме обнадеждава,че не  шарка PraynigУтре ще видим какво ще е положението с пъпките Rolling EyesСега ме е яд,че няма свещички против температура за нощес,а в наше село първата денонощна аптека е на 4 спирки #2gunfireОстава да се надявам да не вдига нощес или ще трябва да се справям с Панадола и бабешки методи Sick

Общи условия

Активация на акаунт