И без това съм поизнервена вече. Тони е невъзможен - стана още в 5,30 , цял следобед реве и ме дърпа навън. Преди малко успях да го приспя и седнах да отдъхна пред компютъра. След малко продължавам със стягането на багажа. Към 6ч. ще тръгваме към нашите, но там вече има интернет и ще мога да ви наблюдавам. 
на mmilena! Много любов и здраве в твоя живот!
(я с бисквити, я с плодове, дори можем да заместим едното ядене само с кисело мляко – вечерното) друго какво... две точици от два горни зъба се виждат, ама не са пробили и в резултат на това Ния е мноооооооооооого кисела и мноооооооооооого неспокойна и мноооооооооого ревяща
ама какво ви обяснявам, мисля, че ме разбирате
добре, че татито ни си е вкъщи затова и по-рядко сядам на компа
Ния е научила разни номерца
Много обича песничката „хей ръчички, хей ги две..." и като започне едно пляскане и миене с ръчички...
аааа и като гали някой казва „ооооо”, ама толкова е смешна.
а и предпочита да ходи сама само пред баща си, аз като се появя и започва да пълзи 
Да е жив и здрав малкия Денис
dusheto сега свалих Добрият пастир и Зодиак, мисля да ги гледаме днес-утре
Да е жив и здрав малкия Филип 
за нас с Ния е все тая, на този етап нямаме планове за пътуване септември
pepejeans мисля Ния от две годишна възраст да я пусна на ясла
молба принципно съм подала, но другата година, януари ще трябва да подам пак
че така било по новите наредби, в годината, която ще приемат децата, януари да се подават молби (ама дали само януари)
но всичко си зависи и от самия директор, ако ме питаш мене
blanc не само навън и у нас е МОР
хихихи само дето цайсите са само на заем за снимката
AndyB като поотмине малко мора, очаквайте ни с пълен екип плажни принадлежности
а какво стана с инсталирането, а?А?
Мадона

Честити ходещи крачета на всички

Много обича песничката „хей ръчички, хей ги две..." и като започне едно пляскане и миене с ръчички...
аааа и като гали някой казва „ооооо”, ама толкова е смешна. 

.Тъкмо се 4удех защо никой не пише в старата... 
.Бава4ката дойде, та не се наложи да ходя с Дария на работа.За семтка на това пък не ми се размина обикалянето по жегите и ходих на майната си из цяла София за да избирам пло4ки
.Какво избрах- не ме питайте. Нямам никакъв спомне. Изпържи ми се акъла. Дано все пак не се разо4аровам като ги видя, 4е наиситна ще бъде за мен самата изненада избора ми
, та малко ще се видим).утре сутринта баща ми пък идва насам
.Абе- ще бъда като комисия по посрещане и изпращане 
.И то по телефон
.А и все пак пове4ето май се виждаме със семействата си през уикендите, та не е много уда4но да отнемаме един такъв ден...( поне според мен де, да кажат останалите).А за клуб имате ли някакви конкретни предложения .Аз ве4е споделих моето мнение и избор на 3 клуба. Нека ги обсъдим ако искате
Дадох Панадол и противоалергични и се повлия добре.Това ме обнадеждава,че не шарка
Утре ще видим какво ще е положението с пъпките
Остава да се надявам да не вдига нощес или ще трябва да се справям с Панадола и бабешки методи