Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 252
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Мари-анка и аз съм с теб и се моля Мими бързо да се оправи и скоро да си е вече у дома  Praynig  Hug Прегръщам те силно  Hug

# 211
 Mari_anka не се притеснявай, ще се оправи, нали са й направили промивка.

# 212
Марианка, надявам се силно Мими да се възстанови максимално бързо от инцидента!

Очакваме добри вести утре сутринта!  Hug Praynig

# 213
Миличкото детенце! Марианка, прегръщам те силно и се моля с цялото си сърце Мими вече да е добре! Praynig
Направо настръхвам от ужаса, който сте преживели.  Бъди силна!

# 214
Марианка, мила, от цялото си сърце се моля Мими да се оправи бързо и да си е у дома при вас! Praynig Знам колко трудно  е с две деца и почти без никаква помощ, а домакинските задължения си чакат, това може да се случи на всяка майка, явно ще трябва хубаво да се обезопаси дома. А със сигурност имаш нужда от хубаво наспиване и малко, поне малко помощ! Знам също, че няма думи които да се успокоят в момента, мислите ти и сърцето ти ще са постоянно при детенцето, затова се моля на Господ бързо да се оправи сладката Мимка, и утре да се чуем хубави новини! Прегръщам ви силно! Hug

# 215
  • София
Марианка...искрено се надявам бързо да се възстановите и Мими и ти от преживяния шок...
Ние днес без малко да ви последваме. Моя чистник първо сутринта си беше бръкнал в гърнето с акото-уж ми беше пред погледа и само го видях, че целия е омазан с лайна с извинение...Дали е ял един господ знае. Вечерта влязал в тоалетната и издърпал четката, заедно с поставката и, а аз я пълня с белина за дезинфекция-хванах го на косъм преди да пие...Е, беше се изкъпал с белината(дезинфекцирал се горкия) и веднага го изкъпах...100 чифта очи да имаме пак няма да ни стигнат...
Иначе тия дни ние се подвизавахме по Кубратово Simple Smile

# 216
ето ме и мен Hugзавърнахме се от моренце,хуууу, с две деца си беше направо не почивка,ами ....................,ама най-важното е че се топнахме и сме здравички всички.Ще се опитам да ви изчета утре,доста сте изписали Mr. GreenЧестит рожден ден на Марианка   Ирини    и всички,които съм пропуснала тези дни!на патерица,много здраве,късмет,усмивки,любов,абе всичко което си пожелаеш HugХайде ще пиша по-подробно утре,сега отивам в банята и после в леглото.До скоро!!!Целувки!
Сега прочетох какво се е случило с Мими,Марианка и аз съм с теб,моля се всичко бързо да се оправя Praynig

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 23:35 от yoana77

# 217
Мариянче аз сега влизам във форума и се натъкнах на поста ти направо заревах с глас !А Емо ме гледа и ме пита какво става, а аз от рев не мога да му обясня !Миличка нямаш представа как ме разстрой вашето нещастие  newsm45,но ти не се обвинявай защото така само ще си навредиш, а нека заедно се помолим за Мими и още утре тя вече да си е при теб вкъщи и да е добре! Мила ние сме с теб и ще се молим за Мими с най- добри пожелания Руми и Емо!  newsm17 newsm17 newsm17

# 218
Добро утро!

С нетърпение очакваме добри вести от Марианка за състоянието на Мими!

Позволявам си да почерпя от нейно име за 11та месечинка на Веси! Пожелаваме на Веселушка да е здрава, да отговаря на името си и да спинка сладко и непробудно цели нощи, за да може мама и тати да си починат!

# 219
Марианка, миличка, моля се за Мими да се възстанови много бързо  Praynig и за теб да преодолееш стреса. Прегръщам те силно  Hug
Дано, днес, се включиш хубави новини, а по повод месечинката на Веселушка, пожелавам да е здрава и усмихната, да спинка непробудно като голямо дете /нали след месец става на годинка Wink/

# 220
Привет мамчета,

Честита 11-та месечинка на Веси на Мари-анка, да расте здраво и щастливо дете   bouquet
Мари-анка, чакаме вести  Hug
Йоана, добре завърнала се! Разкажи как се справи с давата бонбона на морето.
Цвети Берова, честит ви прощъпулник, пусни снимки да ви видим! За дупето не мога д ати дам съвет, само ще споделя че ползвам кремчето на Себа мед и нямам проблеми за сега "да чукна на дърво"! Дано ви отмине бързо.

Приятен слънчев ден и благородно завиждам на мамите, които ще си спретнат срещичка днес  Hug

# 221
Мари-анка,молим се за вас,влизам само да ти кажа,че всичко ще е наред,дръж се!Имаш цялата ми подкрепа Hug Hug HugЧестито на Веси!
После ще пиша за нас,защото сега се притесних за Мими и нямам настроение! Cry

# 222
Момичета, благодаря на всички ви за моралната подкрепа, изразена тук и на ЛС. Hug Вие сте истинско съкровище.
За съжаление не ни допускат да я видим. Дават ни информация само по телефона.  Cry Тази сутрин се чухме с дежурният лекар и той каза, че вече е дошла в съзнание и е по-добре, но още лежи.
Ави, благодаря, че си се сетила за минипразника на Веси днес. Аз за първи път, от както се е родила, забравих. Благодаря, че си почерпила момичетата вместо мен. Hug Благодаря ви на всички за честитките.

# 223
Mari_anka - стискам палци Мими да се оправи възможно най-бързо и да си я приберете у дома  Praynig А за злополуката, не се обвинявай! Не мога да си представя колко ти е трудно сама с две деца и всичкото домакинстване - възхищавам ти се, ти си силна жена! Честит празник на Весито - да расте умна и добричка, като мама   bouquet
Прегръщам те  Hug

# 224
  • Бургас
Марианка, силно се моля Мими да се оправи възможно най-бързо  Praynig  Praynig  Praynig
Бъди силна, дано лошото да е зад гърба ви!

Общи условия

Активация на акаунт