Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 140
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Марианка,чак днес прочетох какво се е случило с малката принцеса.Съжалявам и наистина не се обвинявай,никоя майка не е зсреахована срещу такива инциденти.дано вече днес нещата да са по-добре и да си я вземете в къщи.Честита месечинак на Веси и от нас със Сами!
Цвети Берова за дупето аз мога да ти кажа как се спрявам с този проблем.Всеки път при смяна на памперса задължително измиване с вода,никакви салфетки Naughty.След това слагай пудра-при нас има супер ефект.Никакви кремчета,само пудра и колкото може повече време без памперс.Ние имаме понякога този проблем,Сами има мн.чувствителна кожа ,но никога досега не сме имали подсичане,само леки зачервяване и се спасяваме е пудрата.Не я жали Simple SmileДано и при вас да подейства.Аз не съм спряла да я използвам.

# 226
Здравейте милички момичета - кокичета, липсвахте ми мнооого!

Ние пак бяхме за малко до Сливен по задачи, че другата седмица започваме ремонта и време за губене няма никакво. Ех, гледам вие се хвалите вече с проходили мъници, пък нашта сладурана взе, че пропълзя на стари години. Тъкмо си мислех, че ще го прескочим този момент - но не. Ама е хитра иначе таз Йоанка - пълзи само докато не намери нещо подходящо да се хване и да продължи нататък ходейки. Не се натоварва излишно. Grinning

mari_anka - още веднъж - за Мими! 

irinii - радвам се много, че си се чувствала щастлива на прекрасния си рожден ден. Пожелавам ти всичко, което си си пожелала, докато духаше свещичките да се сбъдне!
Не съм честитила новото християнче на bebe_dundi - затова Честито! Снимките са страхотни, а Соколски манастир ми е любим и на мен. Мисля, че това е един от най-хубавите български манастири, заедно с Гложенския, където май dennis обичаше да ходи...
В този ред на мисли dennis - голям сладур е Арен! Heart Eyes Голямо момче вече.
Честито и на cvetiberova за проходилата сладурана!А за дупето... и Йоанче веднъж беше с такова и познайте как я излекувахме за един ден... с моренце. Като поседя 1-2 часа без памперс, като го натопихме едно хубаво в солената вода и на другия ден нямаше и помен. Вие за съжаление не можете да приложите тази процедура в момента, но все пак една баня на балкона и наитина известно време без памперс мисля, че биха подействали добре. Важно е да диша кожата. Дано бързо преборите проблема.
mama_meggie - много динамика около вас... чак ми се зави свят, докато четях къде, какво, що. Но това са все хубави работи, наслаждавай се на доста приятния момент на обзавеждането.
Доника - ама и Хриско е един палавник.... Добре, че си го видяла на време, и дано повече нямате такива желания за дегустация от негова страна.
На Ави и Щастливка - приятна разходка днес.
И накрая честита месечинка на Веси на mari_anka, която чакам с хубави вести в най-скоро време!
Хайде момичета - кокичета, до скоро от нас!

# 227

Марианка  много съжалявам за инцидента , не се обвинявай , на всеки може да се случи, все пак гледаш две деца, домакинстваш и т.н. От все сърце се моля Мими да се оправи бързо и да си я вземете по-скоро в къщи   bouquet 
Честита месечинка на Веси , да расте жива и здрава    bouquet

# 228
Чакам с нетърпение новини за Мими,сигурна съм,че вече е по-добре и скоро ще си е в къщи и пак ще тича и играе Hug Praynig
Честита месечинка на сестричката и Веси,да е жива и здрава и никога да не плаши така мама и тати! Hug

# 229
Марианка, имаш ли вести за Мими? Сега про4етох какво е станало и изтръпнах...Ще се оправи, нали ве4е е извън опасност, но си представям какво си преживяла CryНе се обвинявай, не сме създадени със 100 ръце, глави и о4и...Знам колко е трудно с 2 деца, 4е и работа да вършиш. 4акаме вести!
Ирини, мила, пропуснала съм големият ти празник! З голямо закъснение, но за сметка на това с искрени пожелания те прегръщам! Да си жива и здрава, да преживееш много щастливи мигове с любимите мъже! Това, което ни трябва е здраве и любов, другото ще си го купим, нали!  WinkИ не на последно място мноооого късмет ти желая! Партито ти е било страшно изискано, браво!
Денис, браво на проходилия сладур, страхотен е! Hug

# 230
Здравейте и от нас.
Не съм се включвала много отдавна, но редовно чета.
Марианка стискам палци и се моля Мими да се възстанови бързо и без проблеми и не се обвинявай за случилото се, само който не е гледал деца, той няма да те разбере, че не може да си нон стоп над тях. Важното е, че са направили промивка и Мими вече реагира. Чакаме вести за това как е сега. Прегръщам те силно  Hug.
Честито на проходилите сладури.
Цвети за подсеченото дупе както са ти казали много е полезно да я оставяш възможно най-много без памперс, никакви мокри кърпички - при смяна на пелените миеш с течаща вода. Ние имахме проблем с подсичането към 4 - 5 месец и много трудно го преодоляхме, мазахме с какви ли не кремове от скъпи по-скъпи, но ефект нямаше. Накрая й спрях морковите и подсичането изчезна за 2 дни. Така че помисли дали не си дала нещо ново, защото подсичането може да е реакция от някоя храна, която си въвела наскоро и с каквито и кремове да мажеш, докато не изключиш дразнителя, ефект няма да има. Стискам палци малката сладурана да се оправя бързо.
Фибичка - все се каня да ти кажа, че Йоанка е много сладка с този бретон, но все не ми оставаше ред да пиша, сега обаче се включвам и да честитя пропълзяването ви - по-добре късно, отколкото да не пълзи, все пак е радостно да погледаш как малкия човек се клатушка на четири крака  Laughing.
Ирини - честит юбилей на патерици и от мен. Пожелавам ти всички пожелания, които са ти отправени да се сбъднат. Страхотно парти си организирала, както винаги.
За нас - Ивета прави по 3 - 4 неуверени самостоятелни стъпки, но все още не иска да се пуска и винаги търси ръката ми, когато ходи. Иначе с всеки изминал ден става все по-забавна и интересна, много се забавляваме, когато играем с топка, аз й я хвърлям в кошарата, а тя ми я връща, много обича да разнася разни неща и да вади всичко от всякъде, в резултат, на което апартамента е почти винаги обърнат с главата надолу и това е една от причините, поради които не намирам време да пиша, честичко.
Пожелавам на всички ви приятен следобед и прохладна и спокойна вечер.

# 231
Марианка, мила!   Praynig Настръхнах като 4етях какво се е слу4ило на Мими. /Тя, макар и задо4но, ми е лубимка, а и какво хубаво име сте и дали ...  Blush /Как така не ви допускат да я видите? Дано вси4ко бъде наред в най-скоро време, 4акаме новини от вас  Praynig

Ави, аз съм излекувана ве4е, но мъжа ми се тръ6на болен. Първо Филип, после и ние ..  Blush Дано да се оправи бързо, 4е след 10 дена тръгваме на път.

За подси4ане и за4ервено дупе аз използвам бебе6ка пудра с цинк. Крем4етата държат влажно, а е хубаво дупето да е сухо. Мия само с вода, без сапун , без кремове. И да ди6а дупето по-дълго...

# 232
Марианка - направо изтръпнах като прочетох постинга ти.Горкото детенце!Важното е че си реагирала възможно най-бързо и лекарите са се погрижили за нея.Представям си какво ви е с мъжа ти да не можете да видите детенцето си ,когато то най-силно се нуждае от вас.Но такива са болниците в България ,за жалост.Моля те да не се самообвиняваш за случилото се ,такива са малките -винаги посягат към забранените неща.А наистина е трудно ,да не кажа невъзможно ,да гледаш две деца и да домакинстваш.Моля се да се оправи по-бързо и да си я приберете у дома.Не може ли да намерите познати ,които да ти уредят престоя в болницата?Аз съм на принципа ,че няма невъзможни неща.

# 233
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Честита месечинка на Веси!

Марианка, стискам палци вече всичко да е наред! Много е лошо това, че ни ви пускат при Мими! Но важното е, че вече тя е по-добре!
За подсечено дупе - ние досега не сме имали големи проблеми с това. Аз също мия Стенли, когато има ако, но съм много доволна от крема за подсичане на Чико. Ползвам го от самото начало.
Вчера мъжа ми ме изненада много - каза ми, че заминаваме тази седмица на обиколка Германия, Италия, Гърция за 5дни....Аз си мислех, че се шегува и да си призная не му се вързах, но днес ми донесе резервациите за самолетните билети и хотела във Франкфурт!!! #Crazy Rolling Eyes
Летим в четвъртък и сега трябва за 2 дни да се приготвя! Малко ми е мъчно, че ще оставя Стенли при баба и дядо за толкова време.... Sad
Това май се явява закъснял подарък за годишнината от сватбата ни!

Чао засега!
Марианка, пиши как сте!

# 234
Mari_anka - цялата изтръпнах от случилото се. Не се обвинявай, никой не е застрахован от инциденти. На всеки може да се случи. Молим се за Мими!!! Дано всичко се оправи. Пиши как се развиват събитията! С теб сме!

# 235
Момичета, Мими вече си е у дома! Grinning Взехме си я в късният следобед. Но, миличкото, като дрогирано е още. Залита леко като върви и лекарите ни посъветваха поне до утре да не я извеждаме на вън, защото може да падне. Погледът и също е замаян и леко завалва говора. Казаха, че до утре би трябвало вече да е съвсем добре. Сега си играе и изглежда сравнително жизненка. Утре ще я заведем на контролен преглед и тогава ще е изписването по документи. Мен ме притеснява обаче, че си я взехме с Т, която лекарите изобщо не са забелязали. А и ние късно се усетихме. Нямам идея от какво може да е тази Т. Не е висока, но я има.
Влизам само, за да ви кажа какво е положението и отново да благодаря на всички вас. Получих и много ЛС-та, благодаря! Hug Извинявайте, че нямам време да ви изчета сега, но като се поуспокоя, ще коментирам текущите проблеми.

# 236
Марианка,направо ми олекна,от един час стоя и чакам твоят пост с добри вести и ето,че дойдоха HugБлагодаря ти за поздравите за "медийната ни изява",беше доста скромна-много малка снимка са им сложили,ама карай здраве да е Mr. Green
Иначе ние изкарахме много добре на морето,децата бяха много спокойни и спяха по три пъти на ден и после през цялата нощ без да мръднат,явно  наистина морския климат си оказва хубавото влияние.Много се радваха на пясъка и водата,качила съм снимки в албумчето.Ами това е засега от мен,на всички лека и спокойна нощ! Hug

# 237
  • София
Йоанка, страхотни снимки Simple Smile Докато ги гледах и ми се прииска да идва петък, когато и ние тръгваме на море Joy Само едно предложение-Щастливка беше направила албумче за почивките-да преместиш твоите снимки там, защото в албума септември е адски безпорядък....
Но първо, радвам се, че Мими вече си е вкъщи Simple Smile Дано бързо и спадне температурата.
Абе моя син голям любовник се оказва-само напада мацките да ги целува...крийте щерките...http://picasaweb.google.com/donika.gh/Hrisi072007/photo#5092711268510106610
А днес в парка целува една съседска мома... Иначе беше такъв киселяк още от сутринта, че нямам думи. Затова и не дойдох на срещата-не седи на едно място и само мрънка.Отделно чаках да ми доставят щорите и ми вързаха тенекия....

# 238
  Добър вечер мили дами!

Марианка   много се радвам че Мими вече си е в къщи , стискам палци да се възстанови бързичко.  bouquet

steli-ssd   Страхотна изненада ти е направил мъжа ти ,браво  Peace ! Подозирам ,че ще си изкарате страхотно - Германия,Италия,Гърция  за пет дни - супер!!!А пък това ,че оставяш Стенли ,не го мисли, все пак е при баба и дядо  Hug , все пак и ние сме хора нали така ! Аз не съм оставяла Габи досега за по-дълго от един ден  и непрекъснато мислех- какво прави ,дали се чувства добре и т.н., та си представям за по-дълго време как ще се чувствам. Важното е обаче да се позабавлявате.

Доника  точно такива мъже търсим ние -нападателни,не да чакат ние да поемаме инициативата, та мислим да не се крием  Joy Mr. Green

А сега за нас , днес ходихме до лекарката да ни види дупето.Оказа се ,че са гъбички ,които е възможно да са от антибиотика,който пи преди две седмици на морето за гнойната ангина. Често ставало така след прием на антибиотик. Та сега ще си правим бани със смрадлика,която на мен много ми помогна след раждането, ще я мажа с дактакорт и още нещо на което забравих името ,което оцветява в червено Shocked Оставям я през деня по голо дупе и се забавлявам на реакциите и когато се изпишка ( поглежда виновно и чака да не и се скарам и когато види че всичко е наред се навежда да погледне от къде идва тая вода и защо се стича по крачетата и  Joy )  ,даобре че сме с паркет в къщи  Laughing

Хайде стига толкова,че се поувлякох.   Лека вечер и спокойна нощ на всички мами и бебчовци   bouquet

# 239
Честита месечинка на Веси на Марианка с малко закъснение и честита месечинка на Сашко на мама nesi2006!

Да растат здрави и жизнени и много да слушкат мама и тати!

Марианка, цяла нощ и цял ден си мисля за вас и безкрайно се радвам, че Мими вече си е у дома, дано всичките проблеми вече са зад гърба ви!Явно, че трябва да обръщаме повече внимание на големите деца, отколкото на бебоците!
Steli-ssd , кога тръгвате? Страхотна изненада е спретнал мъжа ти, пожелавам ви едно незабравимо и романтично пътешествие, нищо че е за кратко!
Cvetyberova, бързо да се оправяте, мисля че дактакорта и смрадликата бързо ще ви помогне.А за локвичките - и ние сме така, оставям го за кратко без памперс, и като почне да пишка, се навежда и гледа между краката си Embarassed
А снимките на Дари  и Ради на морето и на Хриси край басейна са страхотни!
Ние днес си направихме една хубава срещичка с Ави и Щастливка, тъй като ние закъснявахме за срещата пред Народния театър, се уговорихме за продължение в Борисовата градина, на хубава шарена сянка бебетата първо поспаха, после папкаха и пискаха на воля, а моята кака Иви се чудеше какво да прави! След което ние продължихме разходката в Sky city до Електрониката, взехме тати от работа и завършихме в кафе-сладкарница.
Абе много мероприятия ни се насъбраха тези дни- в събота вечер посещение на хубав ресторант с приятелите на мъжа ми от детството му, а децата си правеха компания с баба им. Преди това-шопинг тур, а след това в неделя се качихме на Витоша, на хижа Иглика, но горе на поляните при самата хижа. Така че тези дни много разходки, много нещо, изобщо не се свъртаме в къщи.  Mr. GreenМислим така да продължим и следващите дни, защо не и в провинцията?! Laughing
Ако в края на седмицата сме си в къщи-чакаме предложения за един хубав пикник!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт