Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 131
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Мариянка - олекна ми и не само на мен, но и на мъжа ми /тъй като му разказах за случилото се/.
Стели-ссд - изненадата си я бива. Супер! приятно  Hug

Ирини - покрай емоциите, които преживяхме, не съм сигурна дали ти пожелах сбъднати мечти и здраве и живот на теб и всички обичани от теб същества   bouquet

Късно е, ще лягам, пък когато остане време пак ще се включа.

Липсвате ми  Heart Eyes

п.с. видях се за минутка с Денис с Арен - ама мниго голям мъж е станал, а пък Ани се е вталила мнооого - страхотно изглеждаха и двамата  Laughing

# 241
Марианка-славабогу че всичко е наред с детето! Много трябва да внимаваме занапред.Зачудих се къде бих държала лекарствата ни за вбъдеще.. Thinking

Замисляте ли се вече за второ(трето) детенце??
Аз засега не мисля..Колкото и да е страхотно да имаш дете,това си има доста грижи-физическо и психическо натоварване.Аз на моменти "прегрявам" и преценявам че е по-добре Румчо да има една сравнително здрава психически майка от колкото да "полудея" с 2-3 деца Crazy..Малко егоистично може да е,но така мисля за момента.По-нататък ще видим.Ако пък случайно забременея-няма да го махна,против аборта съм
Иначе се умилявам много като гледам малки бебенца и си викам колко ще хубаво да имаме още едно такова Heart Eyes
Благодарна съм и на едно,защото си беше цяло чудо Simple Smile Simple Smile

# 242
Добро утро, сладурки!
Снощи спах при Мимка, че ме беше страх да не се влоши нещо. Тя още спинка. Дано днес е по-добре. Praynig Веселушка ни събуди рано, рано и преди малко заспа отново. Слагам кафето и отивам да ви чета. Grinning

# 243
Добро утро, момичета!

Марианка, много се радвам, че Мими е по-добре. Надявам се, че и температурата е отминала. Прегърни я и я целуни от нас!

Стели-ссд, чудесна изненада! Браво на мъжа ти, макар и със закъснение. Пожелавам ви едно незабравимо пътуване! Аз не съм оставяла Сашко нощем и съм сигурна, че също ще ми е мъчно за него като го направя, но все някога трябва да започнем с временните раздели.

Цвети Берова, бързо да се преборите с гъбичките и отново да сте с образцово дупе, както казва майка ми.

Йоана77, много са ви сладки снимките. Хубаво сте се порадвали на морето.

Доника, браво на Хриси - ориентиран е от ранна детска възраст.

Веселка, да понякога си мисля за второ, но ми е рано още, а както се очертава, като му дойде времето ще е късно вече. Божа работа! Аз също съм против аборта, освен по медицински причини.

Днес явно ще е осезаемо по-хладен ден. Ще се възползваме да си направим дълга разходка.

# 244
Eто по едно кафе и от мен момичета! От снощи ви чета на порции и все не мога да взема думата...

Но първо - ДОБРЕ ЗАВЪРНАЛА СЕ НА МИМИ НА МАРИАНКА. Камък ми падна като прочетох сега, че си си я прибрала. Марианка, не се самообвинявай. Писано е- станало е. Ужасът е неописуем ...  Sad но важно е, че краят е щастлив. /само като прочетох колко тиха е къщата ви - очите ми се напълниха.... виж как се учим да забелязваме хубавото в живота/ Прегръщам ви и двете и дано бързо остатъчните симптоми отшумят  Heart Eyes!
Доника, така съм се смяла на описанието ти за гърнето и тестовите умения на Хриси  hahaha ми така се изгражда вкус към нещата - прба-грешка, проба-грешка!!! Къде ще ходите на море?
Ави, Щастливке, Цвети - весело сте си изкарали - аз едва вмера се прибрах и просто нямаше как...
Цвети Берова - вече диагнодата ви е ясна - тези антибиотици  #2gunfire рядко остават без последици. Дано бързо мине на сладкишката, а за прохождането - така както я описваш- до седмица-две е тръгнала сама.
Весселка, за още дечица - замисляме се с таткото, но някак само на теория засега. Още не мога да се организирам и да вляза в моя ритъм на живот /в смисъл повече време и за себе си/, освен това имам поет професионален ангажимент и няма да е коректно ако сюрпризирам с още едно бебе /все пак 1 година ме няма и никой нищо не ми е казал.../ и не на последно място - някак с мъжа ми все отлагаме напоследък част от живота си - "за след като се преместим" - пътувания, спорт, хобита - всичко е на заден план. Та имаме поне една година да наваксаме малко за нас си, а пък живот и здраве след 1-2 години... Но ако нещо стане по-рано - добре дошло  bowuu
Стели ссд, мисля, че страхотно ще ви се отрази пътешествието, а относно оставянето на Стенли - тъжно е, но все някога  трябва да започнем да го правим. Бон воаяж!
МарияФ, сега пък съпругът ти е болен  Confused Дано бързо му мине и повече никакви летни вируси - за което биспомогнало и регулярното консумиране на ... мохито например  Crazy
Още веднъж, много ви благодаря за чудеснит епожелания по повод рождения ми ден. Да ви се връща!

ние изкарахме великолепно в Батак. Вкусна храна, красиви гледки, наспиване докогато искаме /спаси спеше при баба си и дядо си/. Карахме лодки, запознахме се със семейство красиви коне и един черен лабрадор... Вчера с връщането ни завъртя лудницата, но няма как.

Сега мъжът ми закара спаси при баба, аз си допих кафето с вас, ще подредя лудницата след пътуването и тръгвам и аз по задачи. Прохладна седмица!

ето предложението ми за заглавие за новата тема
В чужбина, на море и планина  - септемврийчето е пътешествениче по душа  

# 245

Хував и прохладен ден на всички ви!
Марианка радвам се,че Мими е у дома.Много прегръдки за нея  Hug А температурата при натравяния и промивки на стомахчето е нормална.Дано бързо отминат всички остатъчни не разположения.  Heart Eyes
irinii добре звучи пътешествието до Батак.Малко остана до края на къщата и тогава пожелавам да се обзаведете и вие със семейство лабрадори,който да радват Спаси и сестричката му  Wink
omnipresentБлагодаря   bouquet твоята принцеса става все по-красива  Hug Особенно след като не съм я виждала от месеци,сега ми се видя толкова пораснала и с прическа..съвсем не са вече бебета ,а дечица.
Стели ссд страхотна изненада.Пътуването ще ви се отрази много добре.Сигурна съм!
Йоана77 Разгледах снимките на мъниците - Страхотни са  Hug
Доника, браво на Хриси .Мъжете трябва от сега да се ориентират  Mr. Green
Цвети Берова, бързо да се преборите с гъбичките
Викак е твоята красавица?
VessselkaБих искал ана теория да имам още деца.Гледането на още дечица изобщо не ме притеснява отностно това как ще се справям.Но ме плашат преживяванията и непрекъснатият дискомфорт още 9 месеца  Sick в които изобщо не се чувствах себе си  #Crazy
Наколенките се оказват едно много полезно нещо за полупроходили и проходили мъници.Има в Щъркел за търсещите.
irinii аз съм ЗА предложеното заглавие
Мнооого спокоен и хубав ден    bouquet

# 246
Mari_anka - радваме се, че Мими вече е при теб и е по-добре. Скорошно оздравяване!

# 247
  • Бургас
Mari_anka   - радвам се за Мими  Hug
irinii   - всяка промяна на ежедневието се отразява благотворно  Simple Smile Ние се страраем почти всеки уикенд да ходим някъде за ден - два, но за мен все пак не винаги се получава почивка, като съм с Мими  Thinking
steli-ssd   - страхотна изненада  Peace искам и аз , дано да ме огрее  Laughing
За второ дете  - ами сигурно ще се постараем да има  Simple Smile И сега да стане - лошо няма  Wink То все не му е времето, знам, затова когато Господ реши. А и ще замразявам стволови клетки, така че все пак със сигурност ще пробваме.
-
Момичета, бихте ли споделили каква риба готвите на децата и как я правите?
А знаете ли откъде мога да изтегля филмчетата на Бейби Айнщайн? Моята злоядка само с тях се храни, но търся дали има и други, че ще вземе да и омръзнат  Crossing Arms
 Лек ден на всички   bouquet

# 248
 Здравейте от слънчева Варна. Днес проведохме една варненска среща със bebe dundi и  DVV Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110866&photo=27
 Mari_anka, radwan се, че вече Мими е в къщи.
 Алина, и на мен много ми ги похвалиха тези филмчета.
 Веселка, понякога казвам, че ако някой ми обещае момиченце ще се съглася, но в следващия момееент, се чува "бум, тряс, елеле, мамоо, Мишо ми развали замъка" или ..... и се отказвам.
 steli-ssd, и аз искам такава изненада. Наши познати, с които ходихме в Германия, сега ни навиват за Австрия с големите деца, но сега няма кой да гледа Мишо.

Днес явно ще е осезаемо по-хладен ден. Ще се възползваме да си направим дълга разходка.
И тук е много приятно, хладничко.
Цвети Берова, пробвала ли си Универтан за дупето.
 Irinii, страхотен рожден ден.
 Скъпи, от утре съм без интернет.  Cry

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 15:07 от sladur4e*2

# 249
Сладурче, двв, Бебе Дунди, колко са ни порастнали "бебетата". Толкова бързо растат - всеки път го отбелязвам, знам, но просто не мога да повярвам какво чудо е!!! Много сладки, морски пирати и принцеса!!!

Все забравям да ви питам - какво е отношението на дечицата ви към животните. Спаси от около 3 седмици само дебне някое животно и го гледа в захлас. За него всички от гълъби до коне, през кучета, котки и риби са "бау-бау"
И втора питанка - деца и телевизия. Спаси обожава заставките и шапките на някои предавания/като например мелодийката и финалните надписи на "Бон апети"/, рекламите по НоваТВ и БТВ /особено тези, в които има деца/, детски предавания - Бон.бон и Кой е по-по най. Сяда по турски пред тв и гледа ли гледа. А най-много обича да му давами  нещо да си хапва през това време /без да отклонява поглед от тв само отваря уста  hahaha/

Алина, забравих да ти изпратя една голяяяяма прегръдка и още по-голяма целуфффффка за красавицата ти! Радвам се, че пишеш и че си такава каквато си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 250
Hello,момичета!
Нещо нямах настроение тези дни,но сега всичко си е по местата,в момента планирам една хубава разходка из България,която ще се осъществи след 15 август и вече нямам търпение да започне нашето пътешествие!Имаме вече 4 зъба отгоре,избиха почти едновременно,не ме питайте как съм спала последните 10 нощи,но важното е,че сега всичко е наред и си имам едно зъбато и неуловимо детенце,наистина много бързо растат!
irinii,честит рожден ден на патерици,бъди много щастлива,пожелавам ти хиляди сбъднати мечти и години изпълнени само с красиви мигове,нека най-красивите ти моменти тепърва да предстоят!И разбира се,пожелавам ти сестричка за Спаси Laughing
mari_anka,радвам се на чудесните новини,дано всичко бъде наред Praynig
cvetiberova,досега не съм имала такъв проблем,но имаше един период ,в който имахме гъбички в устата и Дактарин много ни помогна,иначе за дупето освен Мустела,слагам и Бочко,когато е по зачервено,върши перфектна работа Peace
sladur4e*2,много сте сладки,направо колко са пораснали мишоците,страхотно Grinning
Алина,много се радвам да ви "видя",пиши по-често,мисля често за вас! HugАз му давам само готова риба,на Нестле и Хип,но той много я мрази и все по-рядко присъства в менюто ни,какво да направя като я плюе,дори и кога се опитвам да дам по-малко количество,винаги усеща и не яде цялото ядене!
Vessselka,и аз се замислям за още дечица,но малко се плаша,толкова е палав,че понякога дъх не ми остава Crazy,имам и малко професионални нещица,но ще видим как ще се справя,ако си спомняш ,ние с теб имаме еднаква професия Wink

Ами това е засега,момичета,днес е чудесно за разходки и ние ще излезнем из квартала,че без кола по-далеч ми е трудно да стигна Wink
Много усмивки на всички! Hug

# 251
  • Пловдив
Здравейте, мами, на красиви пораснали момиченца и момченца!

mari_anka, и аз си отдъхнах като прочетох, че Мими си е вкъщи и вече е по-добре!  Hug
Vessselka, аз скоро също не мисля за второ....Даже да си призная като си спомня всичките ми перипетии....няма да е скоро, ако въобще се престраша! Иначе бих искала 2-то ми дете да е една сладка малка кукла,ноооо.....Съображенията ми много се доближават до тези на Ирини - искам малко да се върна към работата си, поне донякъде към обичайния ми начин на живот, да осъществим със съпруга ми някои пътешествия, да оправим и ние къщата, която сега ни е доста на заден план....с две думи трябва ми време  Rolling Eyes
sladur4e*2, ама много са пораснали бебоците, а DVV да пише.....чакаме новини от новия апартамент!!!
Йоана77 - добре дошла! Весело сте си прекарали!
За телевизията - Стенли обича рекламите /като повечето бебета/ и музика...веднага започва да танцува с приклякания - много е смешен! Много се впечатлява и от детските предавания, веднага почва и той да нарежда нещо на неговия си език!  Аз не го оставям често пред ТВ-то, но за по-нататък трябва да се замисля как ще процедирам....!!!
Новата ни беля, вчера моето разбойниче видя сметката на разваления цип на кошарата за игра и излезе от нея пълзейки....  ooooh! Вече съвсем ме е страх да го оставям сам и за минутка!
Имаме си и нова придобивка:

Подобно на това, само че е MAX-3 S, спортен модел, защото таткото ни го е избирал и днес се прибра неочаквано с него.... Rolling Eyes

Айде чао, че писах, писах.... Wink

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 15:37 от steli-ssd

# 252
Пак съм изостанала страшно много с четенето и този път май няма да мога да наваксам,но искам да поздравя Марианка ,че всичко е наред с малката. Много се изплаших като прчетох какво се е случило,но тъй като съм закъсняла веднага видях,че вече всичко е наред.  Hug Наистина никой не е застрахован. Чак се стреснах като се замислих,че аз съм с две малки дечица и понякога и на мен ми се налага да ги оставям сами да си играят,понякога излизат от стаята в която съм и винаги си намират нещо непозволено,колкото и уж да сме обезопасили къщатата,та не знам и мен какво ме чака,да не дава Господ.
Поне да разкажа малко и за нас. Няколко дни бебчовците са с лека Т, Ивайла имаше подут венец и решихме,че е от това. Свали я за един ден,но после и Здравко качи,а не съм видяла да му е подут венеца. Днес започна и повече да кашля и викахме докторката и тя каза,че имало бронхитна находка Sad Дано не е сериозно и бързо се оправи. И ние мислехме да заминаваме на море в неделя,но да видим как ще се развият нещата. Пием разни сиропи и в петък сме пак на преглед. Чудя се дали да ги изкарвам на разходка като е по-хладничко,да не ги подредя още повече newsm78 Иначе лекарката каза,че трябва да стои на чист въздух,може би е добре да са навън ако са облечени. Между другото днес погледнах Здравко и видях,че му е избило зъбче отгоре,може би температурата е от това,но тази кашлица newsm78

# 253
Привет и от нас с Дари!
Марианка Hug Hug Hug-едва днес успях да прочета какво ви е сполетяло-важно е че вси4ко е минало надявам се Мими да е по-добре,а ти да спреш да се обвиняваш!Прегръщам те силно -знаеш че можеш да разчиташ на нас-много целувки на твоите куклички Heart Eyes
Vessselka -за второ изобщо не мислим(рано ни е),даже напротив мисля кога ще успея да отида до Шеиново да си сложа спирала WinkВинаги съм мечтала да имам две де4ица но сега не е момента Simple Smile
sladur4e*2bebe dundi и  DVV-страхотни са сладурчетата-нямам търпение да отидем и ние на моренце(въпреки че съм с малко смесени чувства-притеснявам се как ще се оправим с нашата кукла)
alexal-поздравления за зъбките,тежко е минало но вече  сте с цели 4-ри зъбчета-браво, а за плануваната почивка Hug и хаиде бързо да идва 15-ти Wink
Алина-за рибата немога да изкажа мнение понеже още не сме я опитвали,покраи алергията не сме въвели доста от нещата които на нашата възраст повечето де4ица хапват
Цвети Берова-пожелаваме ви бързо оздравяване  :pray
Стели-ссд-поздравления за изненадата,браво на мъжа ти!А относно раздялата с малкия на вси4ки ще ни се случи рано или късно,сигурна съм че ще изкарате страхотно(и после изкаме снимки Wink
Дари от вчера е с някъкви ужасни пъпчици-мисля че е шарка но чак утре сме при педиатърката та ще видим-иначе от близо седмица,ако не и повече е ужасно кисела,направо ooooh!!Дано отмине бързо този период че се мъчим и двете така!
Днес времето е много приятно така че ви пожелаваме спокоен и усмихнат ден!

# 254
ехооо Simple Smile

2 дни се чудя какво да напиша на Марианка, сега влизам и виждам, че Мими си е вече у дома, супер Simple Smile Да се оправяте бързо и дано намериш начин скоро да си успокоиш, отпочинеш и наспиш  Hug

Веселка,аз съм готова за още едно бебе от където и да го погледнеш, гинеколожката ми казваше че съм родена да бременея и раждам бебета, педиатърката че с лекота съм ги гледала... изобщо успявам да излъжа околните явно  Mr. Green истината е, че така и се чувствам, но ще отложим за по-нататък третото Simple Smile иначе точно вчера докато ги гледахме с татко им как си играят се чудех на хората как искат да останат с едно дете, трябват поне 2 за да е пълна къщата...

иначе днес Ивайло е абитутурент  ooooh! лелее направо се разциврих от умиление. Освен това им правят оценка на развитието, което включва моторика, емоционално развитие, навици, изобразителна дейност, умения и говор, и той получава оценка от 97% и майка му разбира се се е разтопила от кеф  Blush

Доника, твоя чаровник ще обере всички мацки в квартала бре  ooooh! оставете нещо и за нас Simple Smile много е сладък.

Йоана, страхотни морски сладурчета. Варненските сладури също  Hug

Алина, обикновенно взимам бяла риба филе... много не разбирам и това ми е най-лесно за приготвяне без почистване  Mr. Green та и Бобо това хапва, но готовите рибни пюрета не ги уважава Simple Smile

алексал, честити ви зъбчета, дано по-лесно избият останалите  Stop

лилка, дано се справите бързо с пъпките и киселажа  Hug

steli-ssd, честито ви столче... и ехх какъв романтичен мъж, хайде хубаво да си изкарате Simple Smile

днес Боян се пързаля на пързалка в яслата, катери се сам по стълбите и после сам се пуска, но не като нормалните деца, а с главата напред  ooooh! и аз го държа за дрехите, че като се засили иии... последния път го пуснах и дрънна главата, та сега е с обелена брадичка, дивак... само съжалявам, че фотото не си носех...
иначе животните ги гледа като хипнотизиран Simple Smile бао-бао само на кучето обаче казва Ирини, не на всички животни  Mr. Green и днес примерно наблюдава една циганска талига изправил се и друса дупе в унисон с кончето:) за телевизора също сме в "нормите" - реклами, дечица като дават, Baby TV, като и там си има любими поредици...

ако има пикник в края на седмицата, там сме  Peace

хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт