Ирини -мога да си представя какво си преживяла.Винаги ме е хващало страх от историите за забелване на пишлета и съм чувствала облекчение ,че няма да ми се налага да правя подобно нещо.
За кухнята -аз я спрях от известно време и мисля да и готвя поне до Септември.Тъй като съм на работа през деня приготвям храната от вечерта и я съхранявам в хладилника.Менюто гледам да е възможно най-разнообразно -пиле с ориз,картофи с грах и моркови,крем супа от тиквички ,въобще каквото ми дойде на ум.Варя без сол ,прибавям малко зехтин и пасирам или намачквам.На последък добавям и малко пресни подправки -копър и магданоз.Дария хапва всичко.В Неделя винаги приготвям риба.Татито намери миналата седмица пресни сьомги и Дарка много ги хареса.И ние още сме на 5 хранения ,като последното е мляко.Не знам кога трябва да го заменя.
За съжаление обаче сме малко назад с по-твърдата храна ,имам в предвид на по-големи парченаца.Тук вината е изцяло моя защото все пасирвам всичко.Когато малката усети нещо по-едро в устата си и прави едни физиономии
Днес съвсем случайно попаднах на една марка кисело мляко със жива закваска и много ми хареса.На Дария също.Казва се Фермерско.Може и вие да го пробвате.
Сега ви оставям,че малката ме вика.