Хайде, честита да ни е новата темичка! fibi4ka, чудесно си се справила!
Ави, пишете ме и мен за националната септемврийска срещичка на есен. Чудесна идея!
Живот и здраве само!Djina, снимката на твоите сладури е страхотна! От сърце съм се смяла. А представяш ли си като поотраснат какви щуротии ще замислят заедно? Голяма веселба ще пада.
За рожденният ден на Веси. Най-вероятно ще го отпразнуваме в някой ресторант с роднини и приятели. А дни преди това ще правим кръщенка.

Ви, честито зъбче и от мен! Няма място за притеснение, всичко е индивидуално. Виждала съм бебета, на които първо им избиват кучешките.

muckata, радвам се да те "видя".
Скоро си мислих за теб. А вие чудесно си изкарвате летните месеци. 
А къде е irinii? Oтдавна не са писали veenii, дилИпилИ, Sesiliq, walentin, teedy, Плами, mamaKapi...
Алина, къде си? Надявам се, че всичко е наред.
Днес наистина имах тежък следобед. Напоследък Веси не спи добре през деня и е много крива. Много плака и не успях да разбера причината, което ме притесни.
Сега отивам да хапна нещо, че умирам от глад.

Какво да направя като форума ми е краста

, но може би септември ще бъде юли...
Как е Спаси днес?
Каза ни след това и ние да го правим вкъщи,но аз не мога,само свалям кожичката и измивам. Не искам да си представяам какво ще е ако отново ни се наложи лекарска намеса
Дано при вас вече всичко е свършило и по-бързо да му мине на детенце 
Надявам се всичко да е наред,и при нас пишката беше много подута и зачервене,но това беше точно един ден,после като с магическа пръчка всичко изчезна!Спазвайте указанията на доктора и няма да има проблем!
Честита 11-та месечинка на Арен и Ема! Честита 10-та месечинка на Константин на Доника и Дария на cazo!БАДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ!!! 
Имаме си 2 от горе и едно от доло дясното...
Мисля , че ще се оправим, от зъбките е поне. Добре, че нямаме и температура. Сега Даная спинка като агънце, само да я видите!
А, мамите които готвят, как са, ядат ли ги децата храните??? Защото Даная си хресва, много кухнята и не иска нищо домашно или купено пюре...от каквото и да е.