http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104054&photo=30
и по тази причина подовите плочки се редят обикновенно на диагонали, че да скрият тези проблеми. В този случай 1 кв допълнително ще ти е от полза. Не забравяй да си напазаруваш подови сифони, защото те се вграждат в плочките. по въпроса с нещото над плочките - аз избрах варианта с окачения таван и приключих драмата. Според мен е по-готино и си решаваш проблема с разномерното осветление. За съжаление фотото ми вече не работи и не мога да покажа моята баня ама е много хубава да знаете - графит и слонова кост с 6 лунички и светим като на стадион Васил Левски!!!
.Сутринта не могах да се докопам до компа, зщаото беше барикадирано вси4ко( нали ви казах 4е сестра ми и децата спаха в нас
), та не можах да проверя за срещата. Все пак и ние ходихме на клуб, само 4е в квартала.Водих племенниците да се набеснея, 4е във Видин такова 4удо няма..АКо не е много нахално, хайде другата седмица пак така да го измислим и тоя път ОБЕЩАВАМ
да дойда. Ей, още ме е яд. Ве4е съм на работа, посрещнах и баща ми и вкъщи сега е пълна лудница 
.ПО4вам да смятам
. 4е след 4ас трябва да ходя и да ги купя все пак тия пло4ки 
, но все още не са ми ясни доста неща ...
После си взех бебока в спалнята и докато ми пееше си доспах
.
Отскоро и баткото се научи да си дръпва по биричка пред компютъра (като се върнахме от море яденето стоеше, но всичката бира беше изпита), та май вече ще делим на 4...
Не знам дали съм се оплаквала до сега, че моят човек хич не си пада по това и категорично отказа да снима или да го снимат. Та по тази причина имаме много малко снимки. Аз вечерта преди да си тръгнем направих няколко кадъра на околността, но вече беше тъмно и с моята въшка (Sony Cybershot) не станаха много добри. Ще ти ги пусна на мейла.
САмо не разбрах Венци успя ли да се свърже с някой,гледам опитва се да говори със слушалката на душа

И аз искам на среща,ама няма. 
.
Герчо,що не вземеш да направиш една строителна фирма-като те гледам как смяташ и обясняваш, просто ще си номер 1

Че имам да събирам за околосветско с кораб - а то е 6м
Нещо взе да ме съмнява да няма японска кръв 
Сега и слънцето е много силно, така че се пази повече