МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 689
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честити рожденичета на Рон4ето и Мама Гери!! Hug
Хаi, стискам палци да е наред всичко или поне скоро да се оправи Praynig
Мама 21, не е хубаво туй с кръвното наистина... добре е да си подсигуриш малко хапчета (напр. Нифедипин) да имаш под ръка за всеки случай.

А тва че били дебели бебетата ни не е вярно Sunglasses Много са си убави!! На тая педка сигурно и е било хилаво бебето и си го изкарва на вас  Joy Joy

# 196

И да ви питам нещо - бихте ли си купили помпа за кърма от Продавалника?  newsm78

Да, после само ще я стерилизирам.

# 197
НЕ бих-малко съм гнуслива като знам,че чужди човешки секрети са текли  от там........ Joy
Лично мое мнение Peace
За наддаването-ние всеки ден наддаваме с 20-40 грама.Мъжа ми го тегли всеки ден или най-много през ден. Пууууу маняк hahaha

# 198
Момичета, кажете някоя изпитана рецепта за косопад, започна се........ #Cussing out

# 199
edna mama , о и аз съм така ама се правя че не забелязвам.
Има разни ампули по аптеките, ама са ми скъпички. Ще се радвам някой да сподели нещо с билки.
Аз четох за една рецепта, ама не съм я пробвала.

# 200
  • Пловдив
Да се включа и аз най-накрая. Едва успях да изчета всичко. ooooh!
 И да се оплача естествено, а и да чуя мнението ви. Ние сме изцяло на АМ и докато до преди 3-4 дни беба си хапваше добре, даже на обедното хранене се поуливаше с количаството, то от няколко дни е другата крайност. Щом усети, че има мляко в шишето и започва да се гърчи, да бута с език, да плаче. С триста зора успявам да я накарам да хапне поне малко. А вода не отказва, пие в промишлени количества. От жегите ли ще е това чудо незнам. Не я болат уши, няма млечница, няма авти, нослето й не е запушено. Направо незнам какво да мисля. Ако и утре е така вече ще я водя при доки, да не би да й е зачервено гърлото, но пък си мисля, че тогава и вода нямаше да иска. А е весела, гука, смее се. Кърмаческа стачка ли е (макар, че не се кърмим). Не вярвам да не харесва млякото, защото е от доста време на него и до скоро нямаше нищо против.

# 201
  • На морето!
Според мен е от жегата,но все пак е добре да се консултираш и с доктора й. Wink

# 202
Много ви благодаря за честитките.  Hug

# 203
  • София
Кърмаческа стачка ли е (макар, че не се кърмим).

И на мен точно това ми дойде на ум... ама не знам.. Simple Smile

# 204
да се запиша че току виж съм изпуснала темата  Rolling Eyes
 ей голяма жега да ви кажа даже и компа не включваме.
  и ние сме наддали 1350 за един месец Shocked,малко се притесних ама доки каза че видимо не е дебело бебче и е добре.абе да са здрави
  поздравиииии  Hug

# 205
  • Варна
и при нас "кърмаческата стачка" е налице. Направо ме лудна това дете днес.............. Shocked
Хайде да се разхлажда вече, че е ужас с тези бебчета в жегите

# 206
Kaо говорим за жеги тка е ад направо днес беше 43 а утре го дват 44 Shocked Shocked Shocked
Ужас, ужас, ужас, като стане 35-36 ми се вижда пролет ако щете вярвайте Tired

# 207
Да , кошмарно е.Ясен днес беше по-кротък, но вчера просто не се отлепи от гърдата.
Имам чувството, че понякога сучеше на съвсем празно Mr. Green, но не му правеше впечатление.Милото.
Капките за колики ми свършиха още миналата седмица, а в квартала нийде ги няма...но той почти не страда вече, та се чудя дали да му търся въобще.

А знаете ли като бръкнах в памперса за какво става въпрос?Жега и задух!Егаси ужаса. ooooh!Ще гледам поне вкъщи да го държа без памперс върху някаква подложка...
тъкмо може и ебехато да потръгне Whistling

# 208
.... Ние сме изцяло на АМ и докато до преди 3-4 дни беба си хапваше добре, даже на обедното хранене се поуливаше с количаството, то от няколко дни е другата крайност. Щом усети, че има мляко в шишето и започва да се гърчи, да бута с език, да плаче. С триста зора успявам да я накарам да хапне поне малко. А вода не отказва, пие в промишлени количества. ...

Абе, най-вероятно е от жегите...Щом си е "живичко" детето не се притеснявай. И на моята щерка до скоро не й стигаха 150гр., а тия дни едва изяжда по 70-90 гр...Като пие вода съм спокойна..Най-много да не качи много, ама то в това идиотско време ми се струва нормално.

# 209

А знаете ли като бръкнах в памперса за какво става въпрос?Жега и задух!Егаси ужаса. ooooh!Ще гледам поне вкъщи да го държа без памперс върху някаква подложка...
тъкмо може и ебехато да потръгне Whistling
Аз задължително я оставям по няколко часа на ден чисто гола върху памперсов чаршаф. Представям си на малките мъже пък как им се спарват атрибутите...
Между другото някой захранва ли вече с пюре ?

Общи условия

Активация на акаунт