МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 696
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • София
КСИ, обади се, ако ни видиш пак, ще се радвам да се видим. Wink

# 181
а Ронче:) ЧРД:) кога ше почерпиш?

# 182
Да се включа и аз набегом, докат не се е събудил дребния.
Иринка, страхотна тема си сътворила, поздравления.  Crazy
Ние бяхме събота и неделя на Витоша и беше разкошно, толкова прохладно, чак студено. Е, хлапето пак мрънка, не мигна и за секунда, но пък и доста се похили, гука, радва се и яде кат за световно та сме доволни.  Grinning
По повод тока - и ние тоя месец имаме двойна сметка, явно събират пари за отпускарския сезон мамка им  #2gunfire  #2gunfire
За ръцете - явно е от възрастта, защото и нас ни хвана тази страст - почва да си разглежда ръцете, оглежда радва им се, и накрая хоп в устата.  Mr. Green
Ние отложихме пентаксима, да минат жегите и тогава ще я бием, сега ми се струва нечовешко време и не ща да рискувам.
Искам 25 градуса, писна ми в тая жега,  #Cussing out само вътре си седим и пак е 31 градуса, аз пия айряни и ям сладолед, ама горкото бебе, и от това е лишено.  Sad

# 183
4РД на Рончето и на малката Мария на Мама Гери   bouquet

хай, дано всичко е наред  Praynig

Ирина, много полезни таблици   bouquet Ние качваме около 1,300 на месец. По тез таблици изглежда да сме в норма. А педиатърката каза, че е много. Не трябвало по толкова, за да не развие рахит.   newsm78

# 184
  • Burgas, Bulgaria
ох аз вдигнах кръвно и чакам личната да дойде че съм сама с Ники .Мъжо е в Поморие и няма никой много ми е кофти.Баси какво става аз никога не съм била с кръвно освен през бременността.Знаете ли бърз начин за сваляне.

# 185
ох аз вдигнах кръвно и чакам личната да дойде че съм сама с Ники .Мъжо е в Поморие и няма никой много ми е кофти.Баси какво става аз никога не съм била с кръвно освен през бременността.Знаете ли бърз начин за сваляне.

как рабра, че е високо? имаш апаратче?

# 186
  • Варна
passion, по принцип наистина бързото наддаване увеличава риска от рахит, но това се компенсира с увеличаване на дозата на Вит. Д по преценка на лекаря. Иначе бебетата си наддават скообразно и в това няма нищо притеснително. Браво на Ники!  bouquet Той на кърма ли беше? newsm78 Embarassed

# 187
  • София
мама21, дано да отшуми бързо. Ама в тази жега хич не е чудно, че си вдигнала кръвно. Пиши какво вика ДжиПито.

По идея и с помощ на pelfy  bouquet, сложих още доста полезни линкове за захранването. То ни е още рано, но пък можем от сега да почнем да се образоваме Simple Smile.

# 188
благодаря за подкрепата утре ще съм по-спокойна като ни види доктор

и ние платихме безумна сметка за ток близо 80 лв, при месечни 25-30 лв, само, че аз съм си решила проблема с плащането като превеждам всичко по epay с/у 15 ст и не вися никъде

днес ни издадоха здравна книжка, утре е си взема и болничния 42 дена след раждането
passion - благородно завиждам за 15 дена сте наддали колко ние почти от раждането до сега  Rolling Eyes

# 189
4естито на майчето и на всички за честитване - мислила съм си го на момента,ама сега вече съ мзабравила   bouquet  Blush
xai,стискам палци!
пешън,вашева ЕСТЕСТВЕНО ще каже,че е дебеличък,какато на всички  Laughing  Crazy
мира колко ли е надала пу пу да е здравичка  Heart Eyes
катя,пешън мъничко дохранва, мира пък е само на кърма Heart Eyes  иначе е на 2 капки вит.Д,ама аз си мисля, в туй слънце да намаля на 1 - така беше казала педи в началото, да намлим август... иначе тя и наддава и пораства пу пу Heart Eyes

# 190

краката в много топла вода + морска сол, изпробвано помага
колкото по-топло можеш да търпиш по-бърз е ефекта

# 191
Момичета, връщам се от мамолог ( в тоя ад вън ) и бързам да ви се оплача  Twisted Evil
Лекарката ме държа на вратата, даже не влязох, пък какво остава за преглед. Каза :"да ви кажа честно, хич не обичам да се занимавам с кърмачки"  #Crazy И добави : "Вие сте за гинеколог, отивайте при този който ви е водил раждането. Това че имате мастопатия няма нищо общо със сегашното ви състояние. Най-вероятно имате задръжка."  #2gunfire
А аз бях отишла за частен преглед, защото нямам направление. Личните лекари нямали право да дават направления за мамолог. Само за гинеколог, който ако прецени, те препраща.

# 192
Момичета, връщам се от мамолог ( в тоя ад вън ) и бързам да ви се оплача  Twisted Evil
Лекарката ме държа на вратата, даже не влязох, пък какво остава за преглед. Каза :"да ви кажа честно, хич не обичам да се занимавам с кърмачки"  #Crazy И добави : "Вие сте за гинеколог, отивайте при този който ви е водил раждането. Това че имате мастопатия няма нищо общо със сегашното ви състояние. Най-вероятно имате задръжка."  #2gunfire
А аз бях отишла за частен преглед, защото нямам направление. Личните лекари нямали право да дават направления за мамолог. Само за гинеколог, който ако прецени, те препраща.

направление за мамолог може да даде и хирург

# 193
  • Burgas, Bulgaria
хай-благодаря - Hug

личната беше тук сложи ми нещо от което 5 пъти ходих до тоалетната щото имах чувстното че никога не съм пикала.Беше 140-100 .Каза че е крайно време да си видя бъбреците щото още от бременността имах такъв проблем но не беше причина бебето .И понеже няма тук достатъчно добре лекари ме праща в София при доц.Симеонов в Мед.академия-да ама не сега аз да не съм луда да си оставя детето в тия жеги пък и на кой.Оф......

# 194
4РД на Рончето и на малката Мария на Мама Гери     bouquet
хай, дано всичко е наред  Hug стискам палци
mama21 , добре че си се оправила  Peace
Да ви кажа само че се консултирах с Хедра и Мис Бу  на лични и много съм им благодарна за съветите, относно моите гърди и мамолога.  Hug
И да ви питам нещо - бихте ли си купили помпа за кърма от Продавалника?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт