МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 711
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
аз днес всичко платих.
с двете деца ходих. бебето в кенгуруто. един дядо ми каза, че ще му изгорят крачетата. една баба ме попита къде му е шапката на тва бебе. охранителя в пощата ми обясни, че бебето се дере, защото му е горещо на горкото.

ходи обяснявай, че за 10 минути краката надали ще му изгорят, че въобще не съм се сетила за шапка в цялата лудница и че предпочитам да му е жега за 10 минути, вместо да мъкна огромната количка.

на всички им е ясно как се гледат деца, само на мен не Mr. Green

# 166
Хai, дано не се окаже нещо сериозно и по-скоро да се оправят нещата при вас, много е гадно наистина.
И ние последните два месеца сметки за ток не сме получавали, проверявам ги по интернет. За сметка на това пък последния месец беше 110 лв, при положение, че досега повече от 50-60 лв не сме плащали и потреблението ни е същото  #2gunfire  #Cussing out

Честит рожден ден на Рончето!

# 167
аз днес всичко платих.
с двете деца ходих. бебето в кенгуруто. един дядо ми каза, че ще му изгорят крачетата. една баба ме попита къде му е шапката на тва бебе. охранителя в пощата ми обясни, че бебето се дере, защото му е горещо на горкото.

ходи обяснявай, че за 10 минути краката надали ще му изгорят, че въобще не съм се сетила за шапка в цялата лудница и че предпочитам да му е жега за 10 минути, вместо да мъкна огромната количка.

на всички им е ясно как се гледат деца, само на мен не Mr. Green

Хахаха Mr. GreenМен ме обсипаха със същите "препоръки " веднъж.Мани,мани, ние младите сме егати и безотговорните майки.Да се чудиш как ни оцеляват децата Joy Mr. Green

# 168
  • България
ох, Джули, напълно познато. Един ден реших да сляза до магазина за плодове набързо с малката в кенгурото. Тя пък такъв рев му дръпна, а в магазина пълно с бабички, които взеха да казват, че сигурно не й е удобно, че й е топло вътре..........

# 169
мноо са компетентни. младите обаче нищо не казват. нито тоя в Германос, нито каката на кабелната. само казват, ауу милото мишле и тва е.

# 170
xai - това не е добре! ще стискам палци  Rolling Eyes

а нашият ток последния месец беше 98 лева  Shocked климатик нямаме  Mr. Green

РОНЧЕ - ЧРД И НА ТЕБ! ЖИВА, ЗДРАВА И СПОКОЙНА!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 14:44 от majceto

# 171
  • Варна
Оф, и аз знам, че не е добре бебето да спада на тегло. Аз имах съмнения за Габи като беше болна и педи каза, че не би трябвало да отслабва детето. newsm78 xai, дано бързо да се оправят нещата. Hug

# 172
  • София
ЧРД на Мария на МамаГери и на Рончето. Живи и здрави и много весели newsm59!!!

Xai, дано да не е нищо сериозно Praynig и милото слънчице да се оправя по-бързо Hug.

Карчита, басейнът за игра е много сладурски, може и аз да си поръчам.

Нашия ток за последния месец е 80 лв (при предни сметки по 30-40). НО - чух, че сега се отчита за срок от 45 дни, така че не е толкова драстична разликата. Не съм 100% сигурна обаче, трябва да се обадя в електроразпределение да попитам.

# 173
------  Консумирана ел.енергия от 28.04.2007 до 29.05.2007  ------
това е за предната сметка, 45 кинта.
------  Консумирана ел.енергия от 23.03.2007 до 27.04.2007  ------
това е за по предната - 30 кинта
------  Консумирана ел.енергия от 30.05.2007 до 08.07.2007  ------
тва е сегашната - 60 кинта... бахти.

не виждам закономерност нещо

мда, совен това преди съм използвала около 150 киловата, а последната сметка е 400 киловата, бахмааамууууу

# 174
  • София
Ние днес бяхме на контрола: пораснали сме с 700 гр. и 2 см. за 25 дни. Не е много, но пък от сърце Heart Eyes.

Та понеже бях на тема растеж/развитие добавих много полезни линкове (умря циганката дето ме хвалеше, та да си се похваля сама Mr. Green) за растежа на новороденото (няколко таблици + инфо от СЗО). Можете да ги видите в началната страница под: Растеж и развитие на новороденото. Ако някой има друга таблица (от друг сорс) може да ми даде линк да я добавя. Същото важи и за всякаква друга полезна информация Peace.

# 175
  • Burgas, Bulgaria
хай дано се разминете като нас  Hug

оооффф сега се прибрах ходих да купя подарък на майка ми че има рожден ден-взех и страшни чехли с чанта в златно няква имитация на Прада -бахти имитацията представям си оригинала колко ще струва -  :craz:

туй мойто от вчера е в ревлев период и ще се гръмна вече мнооого ми действа на психиката-акъла ми не стига как ще отидим на заведение довечера с него

Честит Р.Д. на Рончето

Честита рожденничка на Мама Гери-много да е здрава и щастлива

отгоре на всичко кучето се беше изпикало в коридора и до сега бърсах-добре че сме с плочки-искаше ми се да го убия

искам пет минути самаааааа

за растежа-ние за месец 1.170гр. +2см.
гърди-44см.
глава-42см

# 176
Ирини,полезно  bouquet

Обаче аз пък да си кажа, че не се вълнувам изобщо колко и как наддава малкият.Гледам да е здравичък и да изглежда добре.Тези таблици са просто един ориентир.Направени са като статистика от определен брой бебета, което означава, че размерите са усреднени.Тоест, според мен, не трябва да се взимат много навътре.Туй мойто мнение,де Blush

# 177
  • София
Ирини,полезно  bouquet

Обаче аз пък да си кажа, че не се вълнувам изобщо колко и как наддава малкият.Гледам да е здравичък и да изглежда добре.Тези таблици са просто един ориентир.Направени са като статистика от определен брой бебета, което означава, че размерите са усреднени.Тоест, според мен, не трябва да се взимат много навътре.Туй мойто мнение,де Blush

Аз пък мисля, че са много много успокояващи, защото именно те показват, че "в нормата" е едно доста обширно понятие - т. е. диапазоните са много големи и обхващат от много дребнички до много едри бебешоци Peace.

Иначе естествено, че едно весело и здраво слънчице е най-добрият критерий Hug.

# 178
  • София
Здравейте!
Ние днес сутринта се върнахме и най-накрая успях да изчета всичко. Simple Smile Темичката е чудесна! Поздравления на Eiphnh ! Hug
Иначе прекарахме много добре, починахме си , макар че и там беше доста жега, въпреки че е планина. Роднините се скъсаха да се радват на Николай, а  и той да им раздава усмивчици. Heart Eyes В събота го премерихме - 6 300, тоест за 15 дена - 800 грама. Shocked Баща му все  ми повтаря, че изглеждал много голям (с което не съм съгласна), че бил наднормен... Whistling Леля ми и братовчедка ми (която има почти 6-месечна дъщеря, тежаща съвсем малко повече от Ники) също викаха, че бил е наддал много и не било хубаво - прекаленото наддаване увеличавало риска от рахит. Не знам колко е вярно... Той иначе си излгежда много добре пу -пу, както Нинчето казва - направо си е фин млечен Mr. Green.Сега ще прегледам табличките на първа страничка за ръста и теглото. Grinning
На 7 август сме на консултация и ваксина и ще видим какво ще каже педи. Аз не го намирам толкова за притеснително.
Честито на рожденичките - малката Мария и Рончето! Да са живи и здрави!  bouquet Това ме подсеща, че и моят РД е съвсем скоро. Flutter
хай, дано всичко е наред и скоро да се оправите! Praynig Hug

# 179
Абе ние понеже сме засега със сгъваемо легло на Бертони, на горното ниво е детето, и пеещите въртящи се играчки и идват на по-малко от ръка разстояние. Умира си от кеф да ги гледа, а отскоро май ги бута, но с юмруче засега. Демек, май в нашата ситуация съм осигурила активната гимнастика newsm78
и ние сме така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт