МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 712
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами  Grinning,
мама Мина днес е хепи, щото беше в Скай ситито и се сдоби с разни нови дрешки ( и то не слонски размери) от Зара Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Купих и на Яна активна гимнастика и това дете вече 1 час се побърква от кеф.А мама спокойно си чете форума Mr. Green Mr. Green

# 136
Julie-честит ви втори месец
mama21-честит ви 3 месец
Сиско,не се къхари,Жана си изглежда прекрасно,тя предишните месеци мн.наддаде и сега е нормално да е по-малко ooooh!

# 137
Мамчета, като ви чета,  нямате ли чувството, че акселерацията днес е в пълната си сила?  newsm78  Понякога забравям, че малкия няма и 3 месеца и имам усещането, че се гледаме с един голям човек  Mr. Green 
Божеееее, кога ги родихме и кога пораснаха като гъбки.... Rolling Eyes, ама да са ни живи и здрави  Hug

За ваксините- наместо Пентаксим ние сложихме комбинация от 3 други, пак само с едно убождане.

# 138
здравейте майчета,чета ви с голям интерес и много неща научавам от вас,искам да ви попитам какво представлява тази активна гимнастика за бебета? аз използжам релакс през деня,че ако не я поклащам малката принцеса трудно заспива.Прегръщам жи и много целужки на бебчовците:))

# 139
  • София
здравейте майчета,чета ви с голям интерес и много неща научавам от вас,искам да ви попитам какво представлява тази активна гимнастика за бебета? аз използжам релакс през деня,че ако не я поклащам малката принцеса трудно заспива.Прегръщам жи и много целужки на бебчовците:))

Ето тук има най-различни типове активна гимнастика!

# 140
  • Варна
Абе ние понеже сме засега със сгъваемо легло на Бертони, на горното ниво е детето, и пеещите въртящи се играчки и идват на по-малко от ръка разстояние. Умира си от кеф да ги гледа, а отскоро май ги бута, но с юмруче засега. Демек, май в нашата ситуация съм осигурила активната гимнастика newsm78
Само дето постепенно изчезва по някой тон от мелодията (чупят се пластините вътре) и тати се сърди, че щяла да свикне на фалшива музика щерката Rolling Eyes

# 141
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=581Аз пък ето това много харесвам и ще се използва много по дълго време от гимнастиката, обаче след като ще заминаваме за Испания се отказах ,че Веско само това си мислеше да мъкнем по самолети Mr. Green,0така ,че отпада .
Варненски мами тук немога да намеря олио на Бюбхен 400 мл,моля ако го видите в някой магазин ми свирнете
Иначе ядем и растем, днес за първи път ми се дорева от както съм родила ,но навън просто днес Галина ме побърка докато се обърна или на пътя е излязла или е качена на някоя голяма пързалка просто ужас , завърти се ощипе или удари Мая,не е всеки ден така но днес просто беше лудница, и въпреки всичко пак си стоя дебеличка
Днес се здобих със кенгуру и утре ще пробвам да изляза с Галина в количката ,а Мая в кенгуруто надявам се да ми е по лесно

# 142
по-лесно е с кенгуро - детето обикновено заспива и като се случи това, мижеш да го метнеш спящо, както е омотано в кенгурото, в количката, докато 'голямото' играе и не е седнало в нея Peace
а иначе вчерашният ден беше ултра крив и за мен - децата, работата, кухнята, къщата; почнаха и да звънят разни хора за ателието - превъртях. но вечерта се оказа, че къщата е почистена, има сготвено супа и второ, едната поръчка е отметната и децата в 9 спят  Laughing значи, оправям се  Mr. Green освен това май хвърлих и успешни кукички от наесен да започна работа на половин ден в една благотворителна организация за без пари  Mr. Green

# 143
Добро утро мацки Mr. Green
Ние събота и неделя, бяхме на село, малко по-хладно е, но пак си е жега. Това е нетърпимо направо за днес го дават 43 градуса, няма да мърдам оттук направо. Иначе сме ОК, сега изпратих малката и татко и. Днес ще се поразчистя по-основно като ще съм в къщи че е станало ужас направо с тия разходки, все набързо...
Захващам се, после пак ще надникна Wink

# 144
Само дето постепенно изчезва по някой тон от мелодията (чупят се пластините вътре) и тати се сърди, че щяла да свикне на фалшива музика щерката Rolling Eyes
Спокойно! И моите деца свикват на фалшива музика, защото им пея Mr. Green А каката ми приглася(също фалшиво) Mr. Green

# 145
  • Варна
Момичета тук съм въпреки, че не пиша, защото както казва Lady Lou хвърлям пот по дизайна.....

# 146
  • Пловдив
Днес моето момиче става на цели 3 годинки!
Почерпете се:

# 147
Мама Гери, да ти е жива и здрава рожденничката!
Сиско, не се притеснявай за наддаването. Нали бебетата растат скокообразно. Нищо чудно до края на месеца да си навакса детето.

# 148
Mama Geri, да ти е жива и здрава рожденничката, много късмет да има и весело и безгрижно детство  bouquet

# 149
НЕКА Е ЗДРАВА!
пък другото както дойде  Laughing

аз се връщам към поръчка номер 2  Tired

Общи условия

Активация на акаунт