МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 666
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas, Bulgaria
Тит ЧрД много здраве и щастие

оооффф и ние търсим ама нещо под наем -всъщност аз немога да се оправя с бюджета и ми е много трудно щот и майчинството не го знам какво ще е така че за сега изчакваме.Направо с тия фирми шса побъркам никога незнае моя мъж кога ще му преведът пари а съответно никой не превежда на време всеки чака последния момент или докато не почнеш да му звъниш-абе кофти

# 256
  • На морето!
Честит рожден ден!Желая ти да си много,много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
Мама21,къде си търсите апартамент?

# 257
  • София
TiT, честит рожден ден! Да си жива и здрава и бъди най-щастливата майка на света Hug.

mama li, добре дошла в нашия отбор, добавих те на първата страничка Peace. Сега с чиста съвест можеш да прекарваш повече време с нас, за да докажеш на мъжа си, че е прав Mr. Green.

Лейди Лу, и ние търсим апартамент, искаме да си купим от новото строителство. Вие на какво сте се спрели?

Stanella, с тоя разказ за Благоевград такава носталгия ми вкара... Бачиново, Воденицата (просто няма такава кръчма никъде другаде Heart Eyes), оххххххххх как ми се ходи...

Ние умираме в тия жеги, разплули сме се като мекотели и едвам дишаме...

# 258
ау жегата е адска, панелката пуши вече...

Тит, ЧРДSimple Smile   bouquet

# 259
ТиТ 4РД, да си жива и здрава и много усмихната   bouquet

Лейди, Ирина, ако търсите в строеж имайте предвид, че обикновено бавят със сроковете (поне при нас така се получи). Уж януари трябваше акт16 да получим, а по последна информация акт15 ще е края на август. Аз очаквах да се забавят малко, ама вече върви към много ... а уж известна фирма.

мама ли, добре дошла  Hug

# 260
ТиТ ЧРД и от мен!   bouquet

# 261
  • София
Лейди, Ирина, ако търсите в строеж имайте предвид, че обикновено бавят със сроковете (поне при нас така се получи). Уж януари трябваше акт16 да получим, а по последна информация акт15 ще е края на август. Аз очаквах да се забавят малко, ама вече върви към много ... а уж известна фирма.

Ау, много бе... Извинявам се за имбецилния въпрос, но каква е разликата м/у акт15 и акт16 Embarassed.

Дания, вие на кредит ли го взехте? Ако да, на коя банка се спрахте (знам, че се занимаваше професионално и с кредитно проучване).

# 262
TIT честит рожден ден  bouquet при нас термометьра показва 44 градуса,добре, че купихме климатик,че на малката жегите хич не й понасят Tired

# 263
искам климатиииик. топя се вече.

# 264
Днеска моя ме побърка направо, не си е затворил нито очите, нито устата, ужас ви казвам. Май му никне зъбче, да не кажа два и то забележете - кучешки - един отгоре и един отдолу от лявата страна. Опитват да боцкат и май скоро ще пробият. Мооже и затова да е целия тоя рев днес дето го изсипа, даже малко Панадолче дадох, че чак в истерия взе да изпага по едно време...
Абе перипетии ми разни...
Ей го пак
А относно климатика, ако не бяхме взели да съм се гръмнала вече #2gunfire

# 265
  • Перник
Абе мацки, много пишете - едва ви изчетох  #Crazy
Вече не издържам в тая жега - без климатик сме и в стаята е 28 градуса. Единственото хубаво е че дрехите съхнат за макс. 1,5 часа.
Майка ми ме събуди сутринта с новината за медиците - супер! Най-после! Дано да успеят да се върнат към нормалния си живот след всичко преживяно  Praynig
Вчера и в петък обикаляхме с мъжо община и социални за 200-те лв. Системата е...нямам думи.Друг път ще изразя възмущението си, сега нямам време.
За забелването на пишката - по време на къпане аз леко подръпвам кожичката, а мъжо плиска водичка.Сега говорих с приятелка, майка и е акушерка и е препоръчала същия метод, значи ние не ме измислили някоя глупост.
Да ви кажа ли колко ни е сметката за тока? 47,12 лв., при положение, че през юни сме пускали и духалката преди къпане, че беше хладно в стаята  Mr. Green Нормално плащаме около 50. Не виждам логика, ама карай.
Калоян също се плюнчи, лапа си ръцете, аз му давам залъгалка. Даже и вода пропи - вчера е изпил 75 мл. Но днес - само 10.
Тит, ЧРД!   bouquet
Айде, че се улях с писане.  Embarassed

# 266
  • Варна
Искам снимки май-четаааааааааааааааааааааааа!!!

# 267
ох ама не съм правила скоро.

# 268
Ние сме без климатик.Абдикирам.Не мога повече. cry

Преди малко къпах Яна и тя загина от кеф,поохлади се и доволно заспа следобеден сън.

За купуващите апартаменти- прииждайте към нас Mr. Green

# 269
  • Варна

Който има такива в snimka.bg да не се тревожи, аз от там ще си взема

Общи условия

Активация на акаунт