МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 672
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Искам снимки май-четаааааааааааааааааааааааа!!!

Който има такива в snimka.bg да не се тревожи, аз от там ще си взема

моя син има. хубава да му избереш Mr. Green

# 271
  • София

Ми избери му ти най-хубавата и й прати линк. Ех мързел, мързел Mr. Green...

# 272
  • Варна

е той нали е хубав на всичи снимки. ..... Laughing

# 273
тук съм, ама считайте, че все едно ме няма - баччччч

# 274

лоша сииии Mr. Green

# 275
Ирини, ние искаме апартамент с готов акт 16 именно заради това,което каза Дания, а и не ни се чака Rolling EyesТърсим предимно в Гео Милев, където цените са smile3505
Ако не намерим нищо за по-малко от хиляда евро/кв.м., сигурно ще вземем в Младост Rolling Eyes
Разликата м/у 15 и 16 не я знам, но с акт 16 може да се влиза и да се живее.С 15 сигурно не може .

# 276
младост младост!!! Mr. Green

тит,4естито
  bouquet

# 277
  • София

лоша сииии Mr. Green

Не съм беееееееее Cry

# 278
  • Burgas, Bulgaria
пред нервен срив съм-до сега врещя аз направо се треса цялата краката ми се вдървиха и направо сега не ги усещам-тооолкова се изнервих.
лигави се целия някъв сопол му текна от носа и неще да яде тоест в мен неще щото кат се развиках на баща му и той го взе най-после прояде.

# 279
мама21,споко бееее  Hug

# 280
пред нервен срив съм-до сега врещя аз направо се треса цялата краката ми се вдървиха и направо сега не ги усещам-тооолкова се изнервих.
лигави се целия някъв сопол му текна от носа и неще да яде тоест в мен неще щото кат се развиках на баща му и той го взе най-после прояде.
И ние сме цял ден така, само дето татко му го няма в момента Naughty
И видя не видя изяде си манджата и заспа още в 19.30 и сега го чакам да става по сутгрините някъде Mr. Green
Ама ме лудна днеска направо де, пуууу
Сега приспах и каката и О БАЖЕНА ТИШИНА....

# 281
Да ви споделя колко малоумно се почувствах днес...
Имахме среща за оглед на апартамент и оставих Ясен на една приятелка да го гляда за 2 часа.
Понеже знаех, че той ще огладнее през този интервал, изцедих кърма и я приготвих в шишенце...обаче нито знаех колко кърма му трябва,за да се засити( нямам разграфено на циците,както казва Бу Mr. Green),нито знаех как ще реагира на хранене с шише(сефте му е).
Абшолютен идиот съм Mr. Green
В крайна сметка цеднах 80 мл  newsm78.Всичко е минало добре,де.Малкият огладнял,тя го нахранила(приел е шишето, но се е озорил, явно дупката на биберона пуска по-слабо от мен) Grinning

# 282
80 сто процента му е малко според мен. моя яде по около 200.. ама той не е мерило. яде доста повече от другите бебета....

# 283
И аз тъй помислих.Но пък е заспал след това, така че здраве да е.

# 284
  • Варна
Аз оставям по 110 мл (70 и 40 мл са ми разфасовките във фризера Mr. Green) като ме няма и и стига. Малко зор със шишето, ама бива...

ТИТ, честит рожден ден! Много весел празник и много майчино щастие ти желая!

И ние за апартамент мислим. Кредити, глупости..... много е сложно Sick И още по-скъпо Sick Sick Според мъжа ми тез цени били нереални, щели да паднат....не знам дали да чакаме или да се хвърляме с главата надолу newsm78

Сaisa, снимката я бавя щот' нямаме фотошоп в момента, мислех, че днес ще ме огрее, но не би. Така че ще пратя някоя без да я лъскам.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт