МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 666
  • 306
  •   1
Отговори
# 285
Според моят мъж пък, щели още да се вдигат цените.Той сега се изяжда от яд, че не купихме жилище преди пет години, на онези цени-сега щеше да струва двойно.Ама уви...
Пък аз имам един умрял апартамент в Надежда,който плаче за ремонт, и искам да го продам,
но сигурно няма да му взема много....трагичен е.

# 286
цените ще се вдигнат. септември ще бъде стартът на новото безумие.
лу - стягайте си имота и продавайте. моите наблюдения на тоя пазар са, че януари изведнъж всичко се отприщва - това е другият момент, когато цените скачат. вероятно няма да сложите макиажа да септември, но барем до нг сколасате, за да можете януари да продавате на новите безумни цени  Peace ние си купихме къщата преди 5 години. тогава всички ни обявиха за луди, защото цената на имота беше безумна за онва време, а състоянието му - отвратително. но сега къщата е кукличка, а цената му след нашия ремонт е около 9-10 пъти по-висока  Peace а отгоре на всичко към него сътворихме и ателие, което направо си дава 2 имота, купени на някаква мижава цена. абе с тази сделка ударихме 10-ката  Peace

камен тези дни е спокоен, но к'во от това - аз съм зарината от работа и нервите така ме тресат, че не мога и да спя добре  Tired нищо де - ако сме здрави и има гърч, значи всичко е наред  Rolling Eyes

# 287
  • Варна
Здравейте и от мен. Simple Smile
Най-накрая да успея да се включа. Иначе редовно ви чета, но все не стига времето да пиша. Embarassed
Първо да се отчета - бебко вече е 6 400 и 60 см.  Heart EyesДа ми е жив и здрав - не плаче кой знае колко (най-вече когато е гладен), но още ни мъчат коликите от време на време и тогава си поплаква, но бързо се успокоява. относно витамин Д - доки ми каза да го спра през юли и август и чак през септември пак да го давам. Но пък нашичкия наддава доста и се чудя дали да  не го почна пак.
За храненето - ние сме на кърма и на АМ. Не му стига само на кърма, въпреки че какво ли не правих - и чай пия и от хомеопатичните пих, и постоянно се наливам с течности. Не стига и не стига. Но се примирих вече и си го дохранвам с АМ. А и той както се вижда добре си наддава, та спрях да се притеснявам толкова. Simple Smile
Тези дни ще му направя ново албумче с последните снимки и ще дам линка.
Тук също са големи жеги, направо не се трае. Добре че сме на осмия етаж и малко подухва, че иначе ще се стопим.
Ще бягам, че ме привикват вече - човека е огладнял Grinning
Лек ден на всички и дано да позахлади малко, че не се трае.

# 288
Добро и от мен Hug
Моя нали ви казах че вчера ме подлуди, но като заспа детенце в 19.30 се събуди чаааак в 05.30 за да хапне набързо и да си продължим до 8чм когато телефона се разпища за ставане на каката Mr. Green
Сега заспива в ръцете ми и дано е за по-дълго, че и днес ако е като вчера... Не ми се мисли направо...
Майче за сефте чувам че ти е дошло нанагорно Shocked, вече мислех че си от друга планета Joy

# 289
  • София
Добрютро Mr. Green,

Caisa, чакаме те да пуснеш готината тема, нали? Hug

ЛейдиЛу, аз пък мисля, че на Яси може да му стигат 80 мг, понеже се храни много по-начесто от 3-часови интервали (и ние сме така, та съм далеч от мислълта, че изяжда по 150 мл. през час и половина).
Иначе в Гео Милев наистина са доста скъпи апартаментите, но пък и в Младост не са евтини (ние гледаме основно за Младост и Дружба), особено ако искате да вземете завършен. Леле, ние ще купуваме на кредит и направо лошо ми става като си помисля колко пари ни трябват Sick...

Ние вчера се сварихме, днес уж ще е по-хладно, ама да видим...

# 290
  • Burgas, Bulgaria
добро утро и от мен
Райна търсим нещо из центъра-поне мойто голямо чудовище иска там за мен е без значение

ние не спим а ръфаме пелената-ама дали наистина е възможно да никнат зъби на 3 месеца.Взех му морската вода за сополите и да видим иначе нищо му няма.
божееее колко е мръсно в къщи а и да си призная мъжа минаправи скандал че не му била изпрана фанелата и аз пак крещях и ревах за закуска ужас все да им влизаш в положение че работят а те на теб немогат ти влезат в положението РЕВЯЩО БЕБЕ

# 291
добро утро и от мен...сутринта какво ми се случи - боря се аз с колектора за урина, през това време моя се изака, като порядъчно ме омаза, и буквално след секунди взе че и повърна...
всички възможни течност иот всичке места текат, почти едновременно  Mr. Green
занесох урина, чакам резултати

днес е доста по-хладно, но и духа...
за инвестицията в жилище, просто цените са безумни...аз пък искам да сторя, няма да ви кажа за какво става въпрос

# 292
За апартаментите - и двете неща са вярни - цените са неразумно високи, но ще се вдигат още и още  Mr. Green Поне да стояха качествено   Twisted Evil Ако на нас ни мине коте път за двата парцела дето сме си ги харесали и ни увехне къщата, ще трябва да купуваме втори апартамент, да продаваме малкият и свят ще ми се завие - хич не ми се стига до там ....

Аз да се похваля - най-накраят на принцеса Даяна няма да и бъде купено нещо  Mr. Green а именно активна гимнастика. Мама най-накраят прояви креативност и спретна една за чудо и приказ  Grinning сега си гука там нещо с играчките  Grinning

Джули, Ирини, Ронче хайде утре сутринта да ви водя на разходка.

# 293

Аз да се похваля - най-накраят на принцеса Даяна няма да и бъде купено нещо  Mr. Green а именно активна гимнастика. Мама най-накраят прояви креативност и спретна една за чудо и приказ  Grinning сега си гука там нещо с играчките 
Браво,аз все си мислех ,че къде ,къде по-хубави неща можем сами да направим  bouquetДай снимчица!

# 294
  • България
ЛейдиЛу, аз пък мисля, че на Яси може да му стигат 80 мг, понеже се храни много по-начесто от 3-часови интервали (и ние сме така, та съм далеч от мислълта, че изяжда по 150 мл. през час и половина).
И аз таман това да кажа  Peace

мама21 и аз като теб си повиквам.
все да им влизаш в положение че работят а те на теб немогат ти влезат в положението РЕВЯЩО БЕБЕ
Именно  Peace  Миналаат вечер  дошъл да ми казва, че пастата за зъби свършила и аз като се развиках - ми да вземе да купи като се прибира от работа, какво ми съобщава  Mr. Green Ама нали така са свикнали да разчитат на нас.
Моята щерка от няколко дена така сладко си смуче палеца - ще го изяде  Laughing давам биба , тя я плюе и пак палеца.  Иначе вечер преди 2 часа не заспива  Shocked Реших да дохраня малко да не би да е гладна, хапна си добре , но пак докато не стана 2 не заспа, като по часовник.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 10:47 от Тина78

# 295
  • София
Джули, Ирини, Ронче хайде утре сутринта да ви водя на разходка.

Аз съм навитак! Даже и Йоанна мога да взема ако съм с количката. Само кажете къде и в колко часа. Hug

# 296
Добър ден и от нас! HugЖегите са наистина непоносими ние сме с климатик но не е в стаята на Ивана и е на 16 градуса и пак не може да охлади стая и антре,утре го дават по хладно.да не говорим,че и разходките са непоносиме,Ивана постоянно все ни и наред нещо ,реве аз давам цица по улициту,тя пак си знае да реве.Днеска съм я носила около километър и половина до нас не реве.... Heart Eyes хитруша малка от сега вече си мисля,че и на ръце свиква.Оххххх,момичета нашият тако ще е два месеца на школа в Пазарджик и ми е малко мъчно щото не сме се разделяли так,е събота и неделя ще си бъде с нас но през седмицата няма.Отпадът ни плановете за почивка Mr. Green но гледам да не се товаря излишно за да съм мир със себе си. Naughty

# 297
  • Burgas, Bulgaria
нашия татко току що ми звънна да ми се извини щот се чувствал виновен-казах му че дрехите му са в един лиген и сам ши си ги пере  Mr. Green

ааа да се похваля-сестра ми има 5 на испита и е приена във Варна да учи-Национална и корпоративна сигурност

# 298
  • София
Eiphnh благодаря, много се зарадвах като видях, че и нас ни има на първа страница.

Оф, ние бяхма на консултация тази сутрин, биха ни Пентаксима и сега се следим дали има някакви странични реакции, че да слагам някакви глобулки в дупето. Хич не искам да го тормозя детето. Дано нищо да му няма. Засега няма температура и ще гледам да си го гушкам днес повечко.

Момичета, и при вас ли е така - аз плаках като знаех, че ще й бият ваксинка и колко ще я боли. Много ме е жал. Cry

P.S. защо понякога по половин час не мога да публикувам отговор. Вчера няколко пъти се отказвах.

# 299
  • На морето!
Честито на новата студентка!Желая й все такива оценки да изкарва по изпитите  bouquet
Което ме подсеща,че мен ме чакан тъкмо 5броя изпитчета през септември  SickУЖАС!!!
Моя лакомник също яде по 200мл и отдавна вече не ми иска гърдата-много му пуска и се дави.Държи си на шишето,но поне от него коликите намаляха  WinkСега тъкмо задряма сладко-сладко,но към 13ч трябва да яде.Съвсем си обърка режима това детенце-заради жегите ли е или иска вече да го измества не знам.Ще изчакам да видя как ще си го направи,ако не ми хареса ще въведа корекции  Mr. GreenХубавото,обаче е че вече не яде през нощта.  Mr. Green
Днес сме на преглед и после ще докладвам.Ще ни бият и гадната ваксинка  CryЗаредила съм се с Панадол,че разбрах че има доста гадни странични ефекти

Общи условия

Активация на акаунт