МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 721
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добриутро мадамс Grinning,

е не мога да не се похваля! Върна ми се млякото! Сега само по веднъж на ден давам адапте и съм супер доволна Mr. Green

Мина21, това е направо СУПЕР!!! Hug Hug Hug Дано много скоро АМ-то да е само спомен!

В този ред на мисли, забравих да поздравя и Дана и съпруга йbouquet

Браво мами, това наистина са прекрасни новини Heart Eyes.

# 61
E, и да не е , пак едно хранене на ден с АМ се преживява някакси Grinning Все пак да не бъдем прекалено взискателни Mr. Green

# 62
  • Варна
Mina, Dana, много ви се възхищавам, бравос, мъжки момичета сте! Hug

Ирини, чуден аватар Heart Eyes!! Направо ми се прииска второ.....

Абе, дами, някой може ли да ми обясни каква точно е идеята на тез килимчета за активна гимнастика? Embarassed Каква е разликата от закачените над леглото играчки? И какво точно правите/правят бебоците ви като ги сложите там??

# 63
И аз исках това да питам ,ама ме беше срам да не изляза твърде невежа... Mr. Green

# 64
Mina_21 , поздравления HugХехе, и снимката в подписа ( Дъ риъл...) е зла Mr. Green Joy
Аз активна гимнастика нямам Thinking
Ирини, дъ пикчър рулз( на аватара) Laughing

# 65
  • Варна
тъй като дюндюркам малката ми идват страхотни идейки и от сега реших да си подготвя една темичка за ...когато стане. Ако искате може да ми съдействайте: Изпратете ми по една снимчица на вашите бебоци.
skype ми е: rumka _tm
isq: 232674492
е-мейл: rumiana_tm@abv.bg
благодаря!!! Simple Smile

хайде девойки пращайте снимки на бебчетата в близък план.......

# 66
  • Варна
Eee, ча'й малко да се организираме.... да изберем... Wink

Ей малко муза ме споходи:

Майски бебета очарователни с очи играчките следят внимателно

Майски ококорени бебоци по гукане не се нуждаят от уроци.

Майското бебче е прелест голяма за очите на тати и мама

Раз, два, три - гимнастика на МАЙчето спори

# 67
  • София
А, мерси за аватара Hug Heart Eyes.

В активната гимнастика детето може да пипа играчките (така се развиват координираните движения на ръцете, според мен) - в сми. по-ниско са разположени. Докато (поне за нашето легълце) над леглото са доста високо и Гави само ги гледа, не се опитва да ги хване.

# 68
На мен ми много ми хареса второто Peace

Ей сегинка пращам снимка Grinning

# 69
Темата е супер фетска! Поздравления!
Дана, свалям ти шапка! Направо настръхнах цялата!

Мина, браво и на теб! Дано скоро изчезне и последната капка АМ от схемата! Ще успеете!

И аз сега да се похваля, макар че още ме е страх...няколко дни и ние сме без никакви добавки! Нито АМ, нито шише с кърма! Удържаме фронта засега...докато може!

Майче, ти си извънземна! Кога намираш време за всички неща, че то и за боядисване даже!  Simple Smile

Руми, зарази ме с ентусиазма ти! Ей сега пращам снимков материал! Обещавам и аз скоро да опитам! Трябва да отменим Лейди, Майчето и Ирини, без които този форум нямаше да е това, което е!

Много хубав ден на вас ... от нас с Александър!

# 70
Заглавията са разкошни Hug

# 71
caisa - метнах снимка на мейла ти!

освен това качих 4 снимки от срещата ни в макдоналдс от 13-ти  Peace

освен това - ИМАМЕ СИ НОВО БЕБЕ В СЕМЕЙСТВОТО! резултат на много чакане, много проблемна бременност и силно стрискане на палци! видяхме го 15 минути след раждането - много красиво, изписано и светло момченце! да бъде здраво! много, много се вълнувам!

# 72
  • Варна
Момичета ще отсъствам за около един ден, но вие смело продължавайте да ми пращате снимки...

# 73
Честито майче!!!! Да са живи и здрави всички деца!  bouquet

Пускам и аз след малко снимка:)))

Ирини дай линк с предаването от Шейново искам и аз да ви гледам:))))) Peace

# 74
Отиваш в Нетера, регистрираш се, цъкваш на БТВ , цъкваш после на "Такъв е животът" и гледаш последните 3 серии Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт