МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 680
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
аз пък имам огромното желание да пусна веднъж темичка, н не зная дали ще се справя... Embarassed
Ако реша, ще мога ли да разчитам на по опитните?

# 46
Хехе, къде се губиш, бе, приказке?И аз нещо не мога да заспя.Големият мъж не ес е прибрал от бач, а малкият отвори око и очаква цоцането с трепет.Нооо първо ще си допия сокчето.

аз пък имам огромното желание да пусна веднъж темичка, н не зная дали ще се справя... Embarassed
Ако реша, ще мога ли да разчитам на по опитните?

Пък аз предлагам да регистрирам потребител "май-ки " примерно,с който да пускаме темите. и да раздам паролата на всички, та да можем дружно да си бърникаме , когато има нужда...само да не настане някаква анархия, де Mr. Green

# 47
  • Варна
не е лоша идейката. Ох от фрапета и коли и аз не мога да заспя.....

# 48
Благодаря ви за отговорите,момичета Hug

Малиии,ние преди малко се прибрахме от кръчма EmbarassedАма беше толкоз гот-тихо,прохладно и малката си спинка спокойно,е,вече не спи,де.Тъкмо хапна и сега....се разигра #CrazyА на мама и се спиииии.... JoyНо аз вече свикнах на този ритъм Laughing

# 49
  • Варна
тъй като дюндюркам малката ми идват страхотни идейки и от сега реших да си подготвя една темичка за ...когато стане. Ако искате може да ми съдействайте: Изпратете ми по една снимчица на вашите бебоци.
skype ми е: rumka _tm
isq: 232674492
е-мейл: rumiana_tm@abv.bg
благодаря!!! Simple Smile

# 50
еййййййй браво, похвално  smile3501  много се вълнувам  Flutter

а каква снимка: новородено или сега
  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 08:38 от ninochka

# 51
  • Варна
еййййййй браво, похвално  smile3501  много се вълнувам  Flutter

а каква снимка: новородено или сега
  Heart Eyes

СЕГА, СЕГА Simple Smile

# 52
а защо не и статистикиииии Crazy  може да пуснеш тук категории и да събираш на лс номинации   Crazy

# 53
а може и до всяка снимка да събираме данни (тегло и см) за роден и за всеки месец  Crazy

а бе на чужд гръб ...  Laughing

# 54
шъ мъ карате ся да източвам снимки  Laughing

# 55
  • Варна

е, само една де Grinning

# 56
Аз да се оплача  Sad Още не са ми изплатили болничния за края на май. Вчера се обаждам и се оказа, че тъй като се застъпжат няколко дни с предишния болничен, трябвало да се обадя. Чак някаква женица ми се кара къде съм била спала до сега. Стана супер скендъл и сега ще ми ги изплатят през август. Писна ми от идиотската система. Няма месец да не се е налагало да се обаждам. Едва ли не да се моля за мойте си пари. Незнам ако някое майче разчита на тези пари........умряла е от глад #Cussing out

# 57
  • София
Ронче, споко душа. Аз съм в болничен от края на март. Още не съм получила и стотинка. Обещаха ми началото на август да ми платят всичко накуп. Да видим...

# 58
  • София
caisa, завиден ентусиазъм - БРАВО Hug!

Аз да се оплача  Sad Още не са ми изплатили болничния за края на май. Вчера се обаждам и се оказа, че тъй като се застъпжат няколко дни с предишния болничен, трябвало да се обадя. Чак някаква женица ми се кара къде съм била спала до сега. Стана супер скендъл и сега ще ми ги изплатят през август. Писна ми от идиотската система. Няма месец да не се е налагало да се обаждам. Едва ли не да се моля за мойте си пари. Незнам ако някое майче разчита на тези пари........умряла е от глад #Cussing out

Ронче, точно такъв беше и моят случай #Cussing out. Ама аз нали честичко им се обаждам (щото ги знам к'ви са), преди две седмици ми го обясниха това със застъпването... Трябвало те да го смятат, не знам си к'во, та чак вчера ми изплатиха за втората част на май... За юни не знам кога да ги чакам... Просто са ужасни  #Cussing out.

# 59
Добриутро мадамс Grinning,

е не мога да не се похваля! Върна ми се млякото! Сега само по веднъж на ден давам адапте и съм супер доволна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт