МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 669
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
ъъъъ, аз знам, че домат в сурово състояние не се дава до около година поне. зразни стомаха. едва преди месец се осмелих да дам на петранка  Rolling Eyes
Ирини темичката е много сладурска  Hug
тъй-тъй  Peace

# 31
  • София
ЛейдЛу, ако ти се случи пак - пробвай с Ctrl+Z. В повечето случаи връща една стъпка преди последната операция.

Дана, БРАВО! И Много БРАВО на твоя мъж! Упсех и чакаме да се похвалиш, че сте минали на изключително кърмене.

Варненки, къде се разхождате бре? В Морската, ама къде? Аз се въртя основно около Детския кът заради каката... Днес бяхме там от 16:30 до 19:30...

ъъъъ, аз знам, че домат в сурово състояние не се дава до около година поне.
точно така   Sunglasses

# 32
  • Варна
Да прави сте, но все пак да спомена аз.....

# 33
  • Варна

Варненки, къде се разхождате бре? В Морската, ама къде? Аз се въртя основно около Детския кът заради каката... Днес бяхме там от 16:30 до 19:30...
Ами къде, днес и аз тромбовах околко детския кът, надолу, нагоре и общо взето там...., но по рано- беше предиобед

# 34
ъъъъ, аз знам, че домат в сурово състояние не се дава до около година поне. зразни стомаха. едва преди месец се осмелих да дам на петранка  Rolling Eyes

Така де,но вече се изчерпах и реших и това да пробвам,то май най-безболезнено си остава сапуна-той го приема на игра и се ХИЛИ,човека...,а аз страдам....

# 35
запис  Peace
Честит имен ден на всички именици
Запека при нас май стана постоянен, само сапуна действа...оставям го по 2-3 дни и после действам, че не ми издържат повече нервите. мъжа се мръщи, ама какво да правя  newsm78

# 36
ако пък знаете какво сътворих... пуснах на бебето дрехите да се перат... и набутах и един червено син гащеризон... и пуснах на 60 градуса. ВСИЧКО Е РОЗОВО. ама всичко. милото ми момче....

# 37
  • София
Мале ама съм заспаааа  ooooh!  Честито на именниците + което черпя мъж ми има именн ден  beer cook Да ми е жив и здрав и скоро да си идва, че го няма в БГ и мен вече ми е  Weary

# 38
  • Варна
мен пък ми дойде идея за заглавийче и викам да го споделя: МАЙСКО БЕБЧЕ ОБИЧЛИВО,ЧЕСТО ТО Е И ПЛАЧЛИВО,А УСМИХНЕ ЛИ СЕ ЕЙ ТАКА newsm03, СТАВА ВЕСЕЛА ИГРА

# 39
мен пък ми дойде идея за заглавийче и викам да го споделя: МАЙСКО БЕБЧЕ ОБИЧЛИВО,ЧЕСТО ТО Е И ПЛАЧЛИВО,А УСМИХНЕ ЛИ СЕ ЕЙ ТАКА newsm03, СТАВА ВЕСЕЛА ИГРА

само че емотикона няма да излезе в заглавието на темата...

# 40
Да, а и е доста дълго и може да го среже автоматично.Обаче пък е сладко, та викам Ирини да го добави на първата страничка под надписа, примерно Grinning

Джули, тц,тц.Кофти тръпка.Ако имаш късмет, след 2 пускания в пералнята може и да се оправят.
На Ясен тъй му боядисах няколко бодита, но вече са ОК.

# 41
дано се оправи... че всичкото бодита и пелени и тензухи за розави. щерка ми тройно салто направи от щастие Mr. Green

# 42
Е, кво пък.Най-много да ти казват"А,какво сладко момиченце!", като го извеждаш с количката Joy
Мен до годинка масово са ме смятали за момче Joy

# 43
Е, кво пък.Най-много да ти казват"А,какво сладко момиченце!", като го извеждаш с количката Joy
Мен до годинка масово са ме смятали за момче Joy

Crossing Arms не е честно.. на Тедата й викаха момче, сега на Анди ако му викат момиче, няма да го преживея.

# 44
Ирини недей така, трябва да ти кажа ,че отдавна такава хубава тема не сме имали, лейдито даде старт , сега и ти ...все по хубаво става.А пак знаете ли , че никой никога не е успял от първия път а и също , че от 100 потенциални клиента реални са най много трима?? Тъй чееее учим се всички..аз още не мога да се усмеля за темичка пък и ме мързи...ах калпазанка такава , ама за друго не ме мързи нали??  Crossing Arms
Буразлйкии има ли желаещи да инвестират в недвижими имоти или любопитки ? Утре сме в операта на изложение, хайде с нас след 10....
А какво става с коремните преси ? Може ли вече или да...бактън от сланини. А липосукция? Мойте мъже спят.Аз  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт