МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 677
  • 306
  •   1
Отговори
# 15
мдааа, яко се поти  smile3521  БРАВО love001

# 16
Мале хорааа ужас ви казвам ooooh!
Тука на улицата едни цигани правят сватба ли що ли, като извадили три ми ти толкави колони и музиката е на 16 Scream
Иде ми да fight fight fight Мамка им циганска, бебефона е неизползваем освен музика ако ти се слуша #Cussing out
Едвам уговорих майка да го гледа малкия докато сме на имен ден и то да и го оставя приспан, а то сега...
Поне ви се оплаках smile3518

# 17
  • София
Лелеллелелел, олигофрен виждали ли сте?!?!?!?!

Е такъв имбецил като мене няма на света. Вместо да копна от Лейдито темата (можеше да ми я прати ла лични примерно) и само да я освежа, аз като идиот всичко от началоооооооооо. Малееее това време ако го бях отделила само за дизайн и можеше много по-добре да стане #Cussing out #Cussing out #Cussing out.

Ама уотевър, другия път ще знам!!!

# 18
  • София
Мина, Heart Eyes Hug Heart Eyes!

Дианче, шапката е трепач!

# 19

Дианче, шапката е трепач!

Наисина е много яка Mr. Green
Бравос за темата, много е сладурска Hug Peace

# 20
Ееееее, Ирини, трудът си е заслужавал-много е сладурска темата Heart Eyes

# 21
А в групата на имбецилните не мож ма превари, Ирини. Mr. Green
Един ден с часове си играх да възобновя изцяло темата и а-ха да я публикувам, взех че вместо копи натиснах дилийт Mr. Green
Ей тъй се почувствах: hit

# 22
  • София
А в групата на имбецилните не мож ма превари, Ирини. Mr. Green
Един ден с часове си играх да възобновя изцяло темата и а-ха да я публикувам, взех че вместо копи натиснах дилийт Mr. Green
Ей тъй се почувствах: hit

Аууууу, не мога да си представя какво ти е било...

# 23
Мдам,но ми мина...вече Crazy
Днес цял ден съм не-в-час.

Ишкам штудено!

# 24
  • Варна
ПУ заради моя скапан компютър скоро няма да мога да се впиша в поредната готска тема. Правя опити да направя това от 18.00 часа, но не успешно и вместо да се запиша като 3-та ще стана 30-та. Crossing Arms
Имам едно макар и неприятно предложение. Ако това за Tsura наистина е вярно, което е супер тъжно, мисля, че е редно да го отбележим в нашата начална страничка при облачетата..... Weary smile3518 smile3518

# 25
  • София
ПУ заради моя скапан компютър скоро няма да мога да се впиша в поредната готска тема. Правя опити да направя това от 18.00 часа, но не успешно и вместо да се запиша като 3-та ще стана 30-та. Crossing Arms
Имам едно макар и неприятно предложение. Ако това за Tsura наистина е вярно, което е супер тъжно, мисля, че е редно да го отбележим в нашата начална страничка при облачетата..... Weary smile3518 smile3518

И аз си го помислих Cry, но понеже тя не го е споделила... Не знам, както кажете ще направим.

# 26
Ами тя нищо не е казала.Не знам...

# 27
Наистина май не е редно,щом не е от първоизточника Praynigдано не е това
Моето дете е с АДСКИ колики,тамън си писах със СИСКО и той изведнъж като писна та чак до 21ч. рева питам се дали не е от 2 те лъжички дом.сок,които сутринта му дадох против ЗАПЕКА,а така и не подействаха newsm78 Сапунът пак май остава като оръжие! Embarassed
Темичката е страхотна!  bouquetПък и няма правописната грешка от предишната. NaughtyПростете ме ,ама съм си ДАСКАЛИЦА,ВКЪЩИ се пише слято(наречие за място)!!! Naughty

# 28
Ина, а пробвала ли си Дуфалак за запека? На нас май ни действа ...
От 2 дни почнахме Блевит, но още няма резултат Sad
И ние до преди малко голям рев, според мен е от жегите, то вкъщи отива към 33 градуса.

# 29
  • София
Айде и аз от улиците нямам време да пиша  Mr. Green
Ирини темичката е много сладурска  Hug

Общи условия

Активация на акаунт