НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 957
  • 288
  •   1
Отговори
# 60

малееееее ГАДАМЕР  Crazy Crazyкакви пътешествия какво чудО!!!!!! с КЛИМАТИК ЛИ ВИ  Е КОЛАТА????

ДАНО БЪРЗО СЕ ОПРАВИ ЕМКА!! CryМИЛОТО котенце, ...и да прима течности...С АМ какво направи?? пие ли го? Какви неща и даваш за температурата, и другите проблеми?

# 61
zdraweite, Mami, na noemvriiski bebeta i az sym edna shtastliwka kato vas Simple Smile!!! na 03.11.2006 ni se rodi bebe Cwetozara i mnogo  mi se iska da q wpisha w v tozi wesel spisyk Simple Smile, no neznam kak shte mi pomognete li? 

# 62
Здравейте, мадамки - сладки мамки! Hug
Минавам с експреса................. Mr. Green

gadamer, стискам палци Ема бързо да се оправя Praynig, за да е готова за това чудно пътешествие, което сте си спретнали travel
И вие ще ни липсвате! bye
Ели, Ради, имате и моя глас...страхотни сте!!! Peace
dil, благодаря за кафенцето! Wink Как са младежите?
Вени, много положителни емоции на Вонеща вода! Simple Smile
Честито на всички мъници за новите придобивки! Grinning
Честито на Маги на kachka и на всички, които празнуват днес!  bouquet
Добре дошли на мама desy и госпожица Цветозара! smile3525 Вече сте в списъка! thumbsup

В Стара Загора положението е що-годе спокойно...поне няма дим и се диша нормално...
Приятен следобед! Heart Eyes

# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре дошла мамо деси  Hug Дай данните на Светозара - колко се е родила като тегло и ръст, за да ви впишем в списъка и малко повече инфо за вас, за да се опознаем  Mr. Green

Хе, хе, хе, Карилке - да, имаме климатик в колата, слава богу - това е единствената екстра на колата без която не можем.
А АМ пие - с триста зора Милумила, ама педито забрани да й го давам, каза само Фризопеп, та като оздравее ще й слагам малко каша във Фризопепа и дано да го пие, че ... А сега докато е болна е само на кърма, нищо друго не й давам, нито пюрета, нито каши. За температурата й давам Панадол, макар че педи каза Ефералган, а за разтройството Хидрасек, ама мисля да й купя Ентерол. Не е обезводнена, защото не повръща и задържа храната и течностите, а ака около 3-4 пъти на ден, което не е чак така страшно, но температурата ме притеснява, че вече 3-ти ден не минава.

Альооо, Карил - нищо не казваш за Мола, а, а?

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 14:26 от gadamer

# 64
Здравейте дружки  Hug и добре дошла на мама Деси   bouquet

Аз все не сварвам да ви изчета, а до писане съвсем не мога да стигна .. ето сега ще я свърша тази работа.

Първо да кажа, че Габи е по-добре, но все още акинцата ни са доста далече от Твърди, но важното е, че се оправя детето. Аз се успокоих и така действам и на детето (как усещат душичките ... ). От болницата милинката много се изнерви, плаче и пищи както никога досега, но с топли гушки и внимание се надявам и това да отмине. Пазим дома сега, гледаме се двенките, защото точно преди да се разболеем нашия тати замина и сега ми идва доста нанагорно. На всичкото отгоре майка ми я хвана същия вирус и сега трябва да разичтам, ако имам нужда на свекър и свекърва ... какъв майтап,а?  Mr. Green

Мариянка, много силно се надявам Емка да започне да се оправя  Praynig .. хайде сваляйте Т, че да тръгнете спокойни на своето пътешествие  Peace Ентерол и Хидрасек не ни помогнаха въобще за разстройството. В болницата й предписаха Нелидекс 100мг, които давам три пъти на ден+Вит.С(едно на ден). Сега й взех Нормофлор, с него й излекувах коликите и се надявам и сега да ни помогне. За Т Нурофен действа много бързо, а Панадола изобщо не свали. За обезводняването - гледайте езичетата да не са сухи.

Софко, разсмя ме както винаги ствоя подпис .. в тази връзка имам мноого силни съмнения дали ти не си лилипут4е  Laughing А Дидияна беше доколкото си спомням майката на Цвети  Thinking

Дени, уплаших се като видях снимката от Ст.Загора .. ужасссс!

Ели, много хубаво стихотворение и много близко до сърцето ми  Peace

Вени, весело изкарване на Вонеща вода .. много поздрави на любимия ми град Трявна, а в Килифарския манастир съм кръстена. Голяма слабост ми региона там  Heart Eyes

Скъпи момичета, искам да благодаря на всички ви за подкрепата, страхотни сте и невероятни  Hug

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 14:37 от Изабела

# 65
Их, ама като кажат във форума, че си лилипутче, върви доказвай, че нямаш сестра!!!  Thinking
Не съм лилипутче, дори не бих се и сетила да се правя на такова... сигур лилипутчето е някой външен  newsm78
А да си кажа често, за Дидияната в началото заподозрях Гадамер.
Сега отивам на първа страница да гледам имена...
А Дидияна седи и ни се смее сигурно  hahaha

# 66
Хей, дружина вярна, добър ден  Hug!
Как сте? Мислите ли си понякога за мен  newsm78
Софко, Карил...и сие приемете моя поздрав топъл  Heart Eyes
Какво? Причува ми се май навярно вопъл  Thinking,
жокерче за мен да дам  Crazy.
аахххх направо ще ви изям  Mr. Green.
Ок мадами, ами значи кака ви не е от " махалата".
Из прованса друса си дупака
на една каруца, теглена от магарица.
Всъщност малко преувеличих  Outta Joint,
с което реномето си снижих  Blush.
Каручката е голфче двойка,
ама ще я сменям аз за тройка  Laughing.
Малко тука се унесох,
и простете, ако се натресох  Praynig.
Обичам си ви всичките дундеси  Mr. Green,
за вас редя аз тез куплети   bouquet.

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 17:07 от didiqna

# 67
Хм... сигурна съм, че и друг път съм чувала за тоя Голф двойка, ама а, де  newsm78...
Дидиянче, на върха на езика си ми, ша знайш  Laughing!!!
Кой тука отговаряше на Карил в мерена реч преди време???
Хайде дееее... разкрий сее!!!

# 68
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ronja ти ли си? А?

# 69

Не е тя  Simple Smile

Кака Качка е най-вероятно.

# 70
  • Отвъд алеята зад шкафа
И на мен ми се върти тоя голф и не мога д аси спомня коя мама беше споменавала  newsm78

# 71
Bubalina! Те не бяха ли тръгнали за някъде, може да пише оттам ...  newsm78

# 72
Гадамерски  Naughty.

Ето тук може да се гласува за Ради и Ели:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208561.0

Изи, привет  Hug.

# 73
Бубалинка няма дъщеря, а пък и писа, че там няма нет. Не е тя. Качка е.

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ееее, хубава работа - няма да разбера кой е преди заминаването пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт