Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от нас!
Честито на новите мами. Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!Ние от вчера вече сме си вкъщи.И аз родих в Токуда и съм много доволна от лекари,отношение,условия ,изобщо от всичко там.
Николетка е доста спокойно бебе(поне засега).Кърмим се и се надявам и занапред да е така.
И ние се охлаждаме с климатика и добре ,че го сложихме преди да родя,че незнам как щяхме да оживеем в тези адски жеги.
По-късно ще ви прочета и ще сложа и снимки.

# 31
  • София
С мляко става ли масажа?Не попива ли бързо?

# 32
  • Sofia
Добър въопрос за масажа - ами аз като си сложа повечко на ръцете и става - ама то и нашия масаж е един .... Все писка като е гол момъка Grinning .

# 33
Здравейте и от мен,

Честито на Боряна и Берни Simple Smile Да са им живи и здрави бебковците и голяма радост да им носят
   bouquet
Виждам, че разисквате масажа - нашия на масажа не реве, ама като се опитам да го раздвижа за гимнастика как ли ни издържат комшиите Simple Smile Вече обаче не ревем в коритото.
Моя течащ нос се оказа сенната хрема, която беше подтисната от бременността Sad Явно до септември ще си го мъкна.  Днес по жегите се наобикаляхме из Софията по болници и направо на малкия му призля Sad За сметка на това обаче с баща му удариха такъв сладък сън след това: http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/P1100235r.jpg
И беше голям купон като мъжа ми се завъртя на другата страна и малкия по него  Mr. Green Направо се скъсах от смях.

# 34
  • sf
а ние пък си спретнахме среща мами-татковци-бебета в Заимов. бяхме с Рокси, Це дим и татяна. ще има снимки ако някой качи. а на врщане от парка моя не спря да реве до нас. съдра се просто. у нас го взех и сега ми спи в ръката. а по пътя една циганка ми се скара, че не го гушкам и го оставям да реве  Crazy

аз го мажа с мляко Бюбхен, ама още нищо не са ми казали за масаж и гимнастика  newsm78

# 35
  • София
Здравейте пак от нас 2 в 1 ! Честито на новите майчета и бебковци[/color][/size]!И аз мисля да се включа в преброяването в понеделник Laughing.Като гледам човечето и то иска да си е лъвче(ако не реши все пак да ни изненада тази нощ или утре) Grinning!

# 36
  • София
Бюбхен какво олио или мляко,Вики?
Нашия Ради е пристрастен към залъгалката обаче незнае още да язадържа повече от 10мин и се ядосва като не е в  устата му,само ставам.Открих шишето за него-Дисни за 2,50лв само от него не му тече от устата,колко пари дадох за чико нук тигех smile3511

# 37
  • sf
мляко, мляко Бюбхен. много ме кефи, става един такъв свеж и хидратиран  Joy  брей каква рекалама

# 38
И аз мажа с млякото на Бюбхен. Доволни сме и хидратирани.

Донси, що не я нокаутира циганката?Simple Smile

Ние таман се прибрахме и първо аз оцапах блузката с кърма и след няма и 10 минути малкия наду гайдата, та се къпахме и ядохме. Сега иаз опустоших колкото диня можах и мисля да си мия зъбите и да лягам.
От тая кърма дето ми капе от време на време се преобличам по 100 пъти на ден, вече се нервя тотално. Писна ми да пера потници след 3 часа носене #Cussing out

# 39
  • sf
малко остана да я ковна, ама тя явно усети стръвния ми поглед, та избега набързо.
 и аз се нервя на тия петна кърма, не стига че няма достатъчно за ядененто, ами и тече.
тоз заспа в количката ,  и вчера тъй направи, та откърти до 12. ше легна и аз , па ше видим ко ше става после...

# 40
  • София
за какви масажи говорите? На нас личната нищо не ни е казвала newsm78 Или може би е рано?
Преди малко се прибрахме от първата разходка. Искре, минахме покрай вас и твоят юнак се чуваше Grinning Обаче с две е доста по-трудничко. определено каката ми създава повече грижи. Ужасно е превъзбудена покрай малкото и непрекъснато иска внимание...
Ползвам масажно олио на Мустела. доволна съм. Първоначално ползвах хидратиращо мляко на Клоран, но ръчичките и крачетата почнаха да се белят и реших да го оставя за след първия месец.

# 41
  • Sofia
Лекси, представям си Simple Smile. (а една съседка чак се оплака, че не му чувала гласчето  Joy ) То хлапето тъкмо беше нахранено, преобуто и т.н. и се чудехме какво му има. И решихме я да му пръснем малко физиологичен в нослето и с аспираторчето - и то си се укроти. явно му е било сухичко ...

# 42
Лекси, май ви е раничко. Илко беше на 19 дни, когато педито каза за масаж и гимнастика. А като чета една книжка от времето на майка ми, там се споменава за тези неща едва след навършването на месец. Добре, че поне са описани и дадени със снимки техниките, че то за 5 минути познай как запомняш всичко, което педито е казала...

# 43
  • София
Ще пращам мъжо за мляко на Мустела само това нямахме от серията,на доставни цени трябва да ми ги дават.Ама  мойте хич не са еднакви поне в мазането да ме бяха облекчили.Единия едно другия друго.Ради ръмжи Ники спи,единия яде другия спи,единия наакан до уши други не ака.Ще се хвърлям вече,крака ме болят а те само ме дигат я за биберон я че имат колики.Отивам да ги къпя,днес само се оплаквам,явно ми е хленчест ден.

# 44
Ивка, радвай се, че като единия реве за манджа другия не ще, щото иначе докато храниш единия, другия ще ти пили на главата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт