Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя остатъците от мляко по езика на бебето?
Как мога да помогна на бебето си да задържи биберона по-добре?
Какво да правя, ако бебето ми се изпоти в жегата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя остатъците от мляко по езика на бебето?
-
Как мога да помогна на бебето си да задържи биберона по-добре?
Ако бебето ви не задържа добре биберона, можете да опитате различни методи като нанасяне на капчици за газове като Espumisan върху биберона, тъй като те са сладки и бебето ги харесва. Друг ефективен метод е стискането на палеца за успокояване на бебето. Важно е да намерите подход, който отговаря на нуждите на вашето бебе.
-
Какво да правя, ако бебето ми се изпоти в жегата?
В горещо време е изключително важно да осигурите на бебето си комфортни условия. Препоръчително е да използвате климатик, като внимавате температурата да не стане твърде ниска. Освен това избягвайте прекомерното увиване на бебето, за да предотвратите прегряване. Важно е непрекъснато да наблюдавате признаците на дискомфорт и незабавно да предприемете стъпки за охлаждане на бебето.
-
Кои са най-добрите пелени за използване?
-
Как да се справя с притеснението и страха от обичта към второто дете?

Днес повърна цялата и след това заспа - в чудо съм се видяла! На всичкото отгоре започнаха да ми се запушват каналите на гърдите, а гинеколожката ми не вдига телефона (6 пъти и звънях), та се наложи да се свържа с лекарката на моя приятелка за съвет 
Много ме успокои твоя пост,айде давай снимки на Кати!Разкажи как е Лина,как посрещна бебка,идва ли в болницата,защо ви държаха толкова?Ние сега се върнахме от свеки и тя пак с нейната голяма уста ги наговори едни-абе вижда какво ме дразни и все това повтаря,вместо да си трае.Как сега тъкмо сме отгледали Надина и ще приемеме новото бебе?