Отговори
# 60
  • sf
обичат се, обичат се, даже в първия момент обичах повече малкия , а вероника приемах като дразнител, който ми пречи да се радвам на бебето. даже и мъжа ми беше така ,а той е супер привързан към нея, че даже мислех, че няма да обича малкия.
иначе тя ми е добричка по природа. ние наблегнахме на това, че бебето е малко, нищо не може само и ако го оставим, ще умре и т.н.  а тя така добре си се занимава сама, че понякога ми е съвестно, сякаш е изоставена, ама трябва и сами да се забавляват в крайна сметка
ох, спирам, че вече меболи ръката, с която пиша- тоз пак виси на другата  Crazy

# 61
  • София
Лекси като гледам какво изброяваш , аз не бих се сетила и за половината от тези неща  Laughing да ги предложа за занимание.Незнам какъв съвет да ти дам,(още повече че съм мъжка майка) освен опитай да я накараш да прави нещо  с куклите си , което да имитира това което ти правиш  с бебето LaughingПрава си , че сме им отадали много внимание и те сега не могат сами да си измислят забавления.Той беше по същия начин на нейната възраст, но сега както казах почнаха да го вълнуват други неща и не е така лепнат за мен както беше преди.Само че не съм особено щастлива от висенето пред компютъра и неслизащия от ръцете телефон Confused
Най - добре ще е в момента, ако имате действително вариант да я изпратите за малко с баби и дядовци някъде.Поне аз така мисля.Вики страда за морето, защото досега не сме пропускали, та се опитваме да компенсираме с басейна Диана , който ни е под носа.
Sofi Bo и мен ме пита непрекъснато дали го обичам.Аз също се терзая от мисълта дали ще ги обичам еднакво и дали е възможно изобщо да обичам някой друг толкова , колкото обичам Вики.

# 62
Разгеле качих снимките вече! Ама първо да закуси малкия, после майка му, па после снимките, че то трае ли се...
Тази нощ след банята както откара 4-5 часа хубав сън и после като се почна - през 2 часа... Таткото се опитва да го гушка, да го преспива, памперса беше пропуснал - преоблича го, но нашия си знае - той за гърда се е събудил, не за друго и само това го успокоява. Единия път хленчи половин час и накрая цоцна 2 пъти и заспа. Идеше ми да го изпльоштиа!!! (образно казано).
Вчера едни приятели ни идваха на гости и му подариха много готин шезлонг, та сега се е излегнал в него (кат пет пари  кесия  Laughing) и се спи на хладина в хола. Просто денем вече не иска да спи в спалнята. Захитряяя. Да е жив и здрав климатика!

# 63
Иначе и ние се мажем с Бубхен млякото и сме доволни. Доки каза, ако кожата е суха да мажем и през деня още веднъж ( не само вечер след баня). Къпането му е голям кеф, но пък после докато го мажа и се опитвам да напрява някакъв лек масаж задължително се разплаква.
Какви памперси ползвате? Ние сме на Huggies и съм много доволна - няма никакви следи по кожата му. Пробвахме и с един пакет Памперс, но го спарват и му се отбелязват на дупето. Лошото е, че в нашия квартал има само Памперс в глупавия супер..

# 64
  • sf
аз да улесня май4етата  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155606

свалих си едни серии на Дъщерите на мклауд , верно без субтитри, ама ми е голям кеф. малкия спи върху мкене, ама аз пак им се кефя  Laughing

# 65
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet
Ние се върнахме в къщи тази седмица в сряда и от тогава се гледаме. Докато беше в болницата го хранеха с адаптирано мляко по 70 мл на хранене,а откакто му давам кърма в шише стига до 50 мл и това е - не иска повече ...  Sad Днес повърна цялата и след това заспа -  в чудо съм се видяла! На всичкото отгоре започнаха да ми се запушват каналите на гърдите, а гинеколожката ми не вдига телефона (6 пъти и звънях), та се наложи да се свържа с лекарката на моя приятелка за съвет  ooooh!
Ето оплаках се .........
П.С Днес за първи път го изведох на балкона за малко и той мигаше на светлината и се оглеждаше  Grinning

# 66
Здравейте понеже не успявам да стигна да компа и не мога всичко да прочета а само по диагонал бързам да поздравя
Първо всички родили мами да са им живи и здрави дечицата .
Второ всички завърнали се мами и бебоци и да слушкат и папкат дечицата.
Сега да ви кажа аз продължавам да се цедя и да давам със шише че младия господин не желае да суче.На вън излизаме само сутрини вечер че при нас е ад но само пред блока че Сашо не ще да се вози в количката само спи в нея ама не трябва да я мърдам.
Хай де стига толкоз че да отида да нахраня останалата челяд преди пак да ми е виснал на ръцете че това е основната ни занимание.

# 67
  • София
Аз пък се оплаквам от мойте,няма повече.Като чета по с поедно че е зор,ние сме си цвете.Моите вече втори ден нямат колики-пупупу.Снощи спаха цели 6 часа непробудно,пак ще плювна да не им е уроки.Взехме на мустела млякото и сега ги хидратирах.Гледах и тези на бюбхен по евтини са но ще взема другия път.
Въпрос към Вики и Искра,нали сте на АМ,чета и правилно ли съм разбрала че не ги будите за храна?

# 68
  • sf
не го будя за ядене, бих го събудила само ако е привечер и заплашва да наруши графика така, че през нощта да се кокорчи от много спане през деня. но досега не се е налагало

# 69
  • София
 Вики,дай ми пример за храненето през деня ви,на лични ако може да не спамим.Питам защото не си го представям,аз мойте ако не ги събудя ще хапна най мног 4 пъти.Мерси

# 70
  • На края на вселената!
Привет от мен и малката принцеса Кати!
В петък ни изписаха и сме добре. Малката терористка обаче излезе голям хищник. Иска непрекъснато да е на гърда и само така заспива. Вчера е спала за по 5мин и после пак на гърда, сън 5 мин и пак сукане.
Иначе раждането ми беше бързо и лесно благодарение на епидуралната упойка и д-р Жекова от Окръжна. От сърце й благодаря и на нея и на акушер Величкова  bouquet  bouquet  bouquet. Разбраха колко ме е страх от разкъсвания и епизиотомия и наистина се погрижиха да нямам такива. Имам само 1 шев на протрито място и той вече зарастна, без да се налага да се махат конци.

# 71
  • София
Томасе, добре дошла   bouquet Пожеравам си раждане като твоето.  Wink

# 72
  • Sofia
Томасе, добре дошла!!!
Иве, и аз моя не го будя.
през деня се буди на 3-4 часа като първото дневно хапване е в 6. и после приблизително през 3:30 - 4 часа. сам си направи едно ядене да му е в 9 след банята. и сам се буди в 2 през нощта.
Ако искаш на лични да ти пусна точен график (че аз си ги записвам ... )

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 14:49 от arksi_

# 73
MИМИ,ДОБРЕ ДОШЛИ!!!  HugМного ме успокои твоя пост,айде давай снимки на Кати!Разкажи как е Лина,как посрещна бебка,идва ли в болницата,защо ви държаха толкова?Ние сега се върнахме от свеки и тя пак с нейната голяма уста ги наговори едни-абе вижда какво ме дразни и все това повтаря,вместо да си трае.Как сега тъкмо сме отгледали Надина и ще приемеме новото бебе? ShockedВсе сме щели да очакваме да е като Надина? ShockedАз всеки път й отговарям,че такива претеснения нямам и не съм склонна да си сравнявам децата,ама тя не ме излушва и продължава,докато не се сдържах й не й казах,че говори глупости,а мъжо се ядоса и си тръгнахме.Надина била лично дете,а другото какво ще е-казах й дори,че Надина беше твърде дебела,а и много се надявам сега бебо да е синеок-и свеки се обиди нещо-абе така е със свекитата-от нищо нещо правят. Twisted EvilИ аз се извинявам днес се оплаквам!Инъче се просълзих като видях снимките с бебчовците-нямам търпение да ги видя наживо. Heart Eyes

# 74
  • sf
мими, добре дошла! разказвай как сте.

малкия спи откакто е ял в 12. а аз вместо да свърша нещо вися пред компа и гледам сериалчета  Embarassed
ама нека пък, мъж ми е още по плажа, кой го знае кога ще си дойде, ама му казах, че е кочина у нас и той ще оправя  Party

Общи условия

Активация на акаунт