Отговори
# 75
  • Sofia
donsyy, браво! като са те оставили сама с малкия - ти ще се грижиш за него, а после мъжо за къщата Simple Smile..
моя сега заспа и аз мисля да си пусна нещо да гледам, че иначе нямам кога ...
а да - забелязах, че дори и да нахраня Александър в 23:30 пак се буди в 2 - така че ще си остане с последно ядене между 21 и 21:30 и после да кърти до 2 колкото му душа иска. Да чукам на дърво - май и при нас коликите са по-поносими откакто сме само на чайче на ХИП без никакви капки. Пак си се гърчи и пръцка, ама е доста по-добре.
а калпазанина вече тотално отказа да яде от гърда - сега се изцедих - 20 мл и ще му ги дам със шише, че ми се свиди да ги хвърля ...

# 76
  • На края на вселената!
Благодаря за посрещането!
Снимки на Кати има, ама трябва да се свалят от апарата и качват, та ще е по натам. Лина много се радва като ни видя в болницата на изписването. Но май повече се радваше на мен. Казва че обича бебето но го казва някак срамежливо и се посмихва. Много се смее и радва като е около него. Малко ми е трудно да я удържам във виковете , игрите и тропането, но се налага - поне за момента на заспиването на Кати, после не ни е проблем шума. Но вчера Кати през целия ден ту суче, спи за кратко, реве, пак суче пак рев, сън и така не остави кака си да спи следобяд. Та Лина заспа чак в 6ч, след като Кати се кротна за 1 час сън. Лина иначе я гледа майка ми - храни я, играят, разхождат се, научи се да си кара сама   колелото... Аз само си гледам бебата.
В болницата идваха веднъж на свиждане, но не пускат по стаите, аз излизах. Само на втория ден таткото влезе до стаята опакован с престилка и калцуни да види Кати за 1мин. А в Окръжна нормално раждане изписват на 5 ден.

# 77
Здравейте и от мен,
Мими, добре си дошла   bouquet  Чакаме снимки Simple Smile
Аз да се похваля - днес си изгоних мъжете от сутринта навън и си изчистих къщата (особено банята, че нали тя ми е краста). Та се прибраха чак в 2 за манджа, а навън бяха яли цедено Simple Smile
Искам да ви питам - колко често си стерилизирате помпите, дали не прекалявам при всяко цедене да стерилизирам???
Хриси, добре дошла в клуба на лошите снахи  Mr. Green Моето свеки дори не разговаря вече със сина си. Преди поне го тормозеше по телефона, а сега и това не прави. На него му е супер криво, ама си трае все още Simple Smile

# 78
  • sf
мислите ли да правите погача? аз смятам да я спретна др. неделя. скромно, само няклко приятелки

# 79
  • София
Добре дошла Мими,много здраве и щастливо детство на Кати!!!
Нашата погача мина миналата седмица,тесен кръг.Единия спеше а другия рева на разчупването.
Рени на мен педито ми каза щом сте в къщи всичко се стерилизира веднъж на ден.Иначе миене с препарат и вряла вода.Аз даже и не гладя,слагам омекотител ленор сензитив и това е.

# 80
Ива и аз много се чудях какъв да е графика на Ева.Педиатърката казваше да я оставя сама да си казва,ама в първите дни тя спеше като къпана и едва я будех за да я кърмя.Сега обаче вече спинка доста по малко през деня и съм се видяла в чудо-ВСЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОГА ПЛАЧЕ ЗА ПАПАНЕ КОГА НЕЩО ДРУГОЙ Е ПРОБЛЕМА.Днес например я нахраних 2 часа след последното кърмене,защото като се събуди още неотворила очи си налапа пръстите и започна да търси гърда.Е дадох й обаче точно след 20 мин върна голяма част от изцоканото ooooh!.
Снощи хапна в 21.30 и след това чак в 3.00-и то защото аз я вдигнах-гърдите ми се бяха втвърдили и реших че е по добре да я събудя и рискувам да я успивам поне час, отколкото запушени канали  Sick.И така според мен тя вече е на 6 хранения-и се чудя дали така трябва да е , защото нали все пак малка се роди...........................(гадна ми е тази дума НЕДОНОСЕНА)
До кърмещите- ВИНАГИ ЛИ УСЕЩАТЕ ГЪРДИТЕ СИ НАПРЕГНАТИ ПРЕДИ КЪРМЕНЕТО ИЛИ ИМА И СЛУЧАИ КОГАТО СА СИ МЕКИ И ВСЕ ПАК ИМА КЪРМА(НЕЗНАМ КАКВО КОЛИЧЕСТВО ОБАЧЕ  newsm78 )
добре дошла на щастливата майка и малката Кати   bouquet
И нашата погача мина- направо не искам да си спомням-такава суматоха,само разреваха Ева и после едва се успокои детето от превъзбудата

# 81
  • sf
мойте гърди все по-рядко ги чувствам напрегнати. даже напоследък като му дам да цока/ много смешна дума/ , цокне 3-4 мин и почва да се сърди, да търси ръце, явно свършва кърмата и аз му давам шише. много се изнервям така. искам или само кърмене или самоАМ. хем каката беше на смесено 9 мес. как съм изтраяла, не помня  newsm78

Цитат
И нашата погача мина- направо не искам да си спомням-такава суматоха,само разреваха Ева и после едва се успокои детето от превъзбудата

и аз от това се притеснявам. за това ще поканя само 4-5 приятлеки, без деца, и то докато свеки и каката са на море, та да минем с по-малко шум.

# 82

и аз от това се притеснявам. за това ще поканя само 4-5 приятлеки, без деца, и то докато свеки и каката са на море, та да минем с по-малко шум.

С право се притесняваш- аз така се нервирах че направо полудях- сега тук застани, сега това направи а бебка се къса от рев  #2gunfire

# 83
 wavey
И ние сме тука - 2 в1 едно  Mr. Green
Май ще устискаме за лъвче  Wink
Сега ще ви гледам снимките от срещата в парка  Grinning
Добре дошли на Мими и на Стефи   bouquet
и да ви почерпя
че днес правим 1 година законен  Mr. Green съвместен живот с мъжа  bowuu
Пожелавам ви хладна вечер, спокойни бебоци и вече от утре да вземе да раждаме а  Hug  bouquet

# 84
  • София
Честита годишнина Там-Там,безоблачен семеен живот и много здраве.
Ками при вас поне сте на кърма сама си го регулира,така си мисля аз де.
Сега видях скромните снимчици,нямали повече и по от близко на тия бебета хубави? HugМай сте прекарали разходката в обмяна на опит,че не виждам бира и цаца.Надявам се скоро да направим среща и да се включат повече майки с юлски бебета.

# 85
  • sf
ааа  аз понеже бях по-рано тям, вече бях яла, а пък после цацата свършила  hahaha
иначе, верно, със снимките малко се изложихме

# 86
# 87
  • София
Здравейте от мен,

Честито на Беболинчо и Борианна, да са ви живи и здрави сладурите и много да ви радват!
Честита годишнина Там Там, още  101 години семеен живот!
Добре дошли Стефи и Томасе!

Моля, мамчетата които са водили бебчето за хепатитната ваксина да споделят как им понесе на мъниците.

Много сте хубави на снимките от срещата, изглеждате ми доспали  Grinning

Рокси и Се дим, как са количките на Перего по софийските улици. Аз съм се спряла за сега на Плико комплето, но единствено малките гуми ме притесняват.

# 88
 munka няма никакви реакции от тази ваксина, следващите са по гадни 

# 89
 Grinning Здравейте и от мен, нас днес ни изписаха благополучно и сме си вкъщи!

Честито на Беболинчо, Боряна и всички нови мами и от мен, да са живи и здрави!   bouquet

Леле, колко сте изписали, ще чета по-нататък  Mr. Green Аз набързо да се отчета с впечатления от раждането - в 3 на обяд ми изтекоха водите, в 7 вечерта ме почнаха болките и в 7 сутринта родих  Sunglasses Честно казано  12 часа раждане ми дойде в повечко , имам си шевове за спомен, но пък като видях бебчо, всичко забравих за болките  Mr. Green Hug
Направи ми впечатление още, че дори в нашата болница беше пълно с родилки, чак нямаше вече свободни стаи и легла. Бебевалежът върви с пълна пара навсякъде Grinning
 А с нашия юнак засега се справямев добре - папкаме и спинкаме  Grinning Кърмим се успешно (засега), но нямам и грам идея по колко изяжда - суче по 1 час и после спи 4 часа. Единственото неприятно впечатление от родилното ми беше дохранването с АМ, което прилагаха на бебетата и объркваха малко кърменето на мамите. Не ни позволяваха да си вземаме при нас бебетата, а под час ни викаха в специално помещение за по половин час (а моят яде по 1  Confused) на всеки 3 часа и после ги дохранваха и така на няколко от кърменията децата не искаха да сучат.  Close  Та сега като се нахрани го усещам, че очаква още нещо (шишето с АМ), и го дохранвам... пак с кърма  Laughing Успявам да го излъжа и то пак си засуква, затова по 1 час ядем. Но ще е така предполагам докато изградим режим и забравим за АМ. Мисля, че засега ми стига кърмата, даже цедя (като дойна крава съм станала)  Laughing ще видим оттук нататък как ще вървят нещата. Тази нощ ще ни е първата в къщи и ще видим как ще мине  Grinning
Поздрави на всички и успех на раждащите утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт