На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 10 055
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=158605  я сега пробвайте, незнам какво е станало Embarassed

# 106
най на края ви изчетох,
Честито сладко бебче на Рени, да е живо и здраво ,и много да ви радва newsm32!
mama-eli прекрасни новини и около теб,да растът здрави и щастливи бебоците  Peace,
много забавни и интересни снимки ,всички палавници са станали сладки пораснали сладурковци и сладурани, голям купон и забавления има,
ribkata много съжалявам ,че се разминахме, аз бях много заета ,но предполагам ,че ще има и следващ път Hug,
tinka81 честит рожден ден / на патерици/ много здраве, щастие и радостни мигове!!!
за срещата и аз май съм за 8 newsm78,
ние отиваме на разходка в морската градина,
приятна вечер   Kissing Heart

# 107
  • София
Честито Боци!

Желая ви дълъг и много щастлив семеен живот!

Чудесни снимки,чудесни младоженци и чудесен шафер...просто страхотна сватба е била... Heart Eyes

Мама Ели,поздрави на малките госпожици,да растат здрави и послушни   bouquet!

Рибката,Краси и Тони
,браво на вас за срещата,било е много приятно  Grinning.

Забелязвате ли каква суперска тема се получи...бебета,сватби,кръщене,хубави срещи...дано всички теми са толкова положителни  Heart Eyes!

# 108
Хей, момичета, влизам и темичката пълна с хубави новини  Mr. Green

Олимпия, честито! Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво сладко бебче мартенче!

botzi, честито и на теб, желая ви дълги години на щастлив семеен живот, снимките от сватбата са страхотни и честито християнче  Simple Smile

mama-eli, пожелавам ти още много радостни сълзи, много се радвам като виждам колко бебоци се раждат и около мен

# 109
Здравейте, милички!  Heart Eyes
Тези дни направо се скапах - причината: Боядисвахме с мъжа ми бъдещата яслена група на Рони  #Crazy  Не си чувствам ръцете, раменете, въобще повече от мускулна треска е, защото не мога да си контролирам движенията вече. Това беше условието, за да я приемат в септемврийската група. Аз бях готова на всичко, защото беше важно, очаквам да започна нова работа на есен и се радвам, че поне директорката не поиска пари за себе си, а за освежаване на мястото, където децата прекарват повече от времето си. Знам, че звучи странно, но това е положението. Нямахме друг избор. Положителното в това е, че се запознах с всички, които ще се грижат за Вероника в яслата /ремонтираме заедно там/. Те са много доволни и определено ще съм по-спокойна, че за детето ми ще се грижат добре. Споменаха, че непременно на родителската среща ще кажат за нашата помощ /това за мен никак не е малко, че се оценява работата ни/.
Краси, Тони, на снимките сме излезли като топ модели  Mr. Green  Моя мъж добре се е справил  Flutter  Пътувахме много добре навръщане от Варна. Бабата беше отзад с децата, те поспаха малко и поиграха. Пристигнахме по обяд и си починахме малко. Следобед ги изпратихме двете с бабата на автогарата, за да хванат автобус до Видин. Вече седмица са там, а на мен сърчицето ми се къса - за пръв път се разделяме с Рони толкова време. Но пък е като изпробване преди детската ясла, детето се справя чудесно. Е, все пак и кака Сузи е с нея, а това не е маловажно.
Непременно искам да честитя прекрасните мигове на Ботци  Hug  Снимките са прекрасни, защото присъстват чудесни хора на тях! Пожелавам ви дълго семейно щастие, допълвано от постиженията на детенце!!!
И така... Да не ви дотягам, че стана дълъг постинг  Mr. Green  В дъждовен ден като днешния може и повечко мами да се включат в темичката!

# 110
Олимпия, честито! Много се радвам на чудесната новина  Hug
Честито и на най-новата  булка!

# 111
  • Виена
Много й се зарадвах на Олимпия и аз!
Момичета, още веднъж - хиляди благодарности на всички за милите пожелания!  Heart Eyes
Ако на някой му е интересно, това (синият текст) е  разказът за раждането на Филип !

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 15:30 от Renny

# 112
Рени - страхотен разказ Hug
Олимпия - БРАВО И ЧЕСТИТО  bouquet Лека и безпроблемна бременност ти желая!
botzi - Честито и за двете събития - чудесни снимки Hug
Рибката здравей Simple Smile Наистина сте страхотни на снимките  bouquet
Аз пък досега не съм се отделяла от Крум и за една вечер... Не че не искам - но той не иска никой, нито с бабите си иска да стои, направо не знам как ще го давам на ясла или градина като дойде време, а такова рано или късно ше дойде...Може да заспи само с мене или с баща му. През нощта ако не съм там пищи до посиняване. А и през деня е все плътно до мен - не дава никой друг да го вземе, да го нахрани или приспи ConfusedИма ли и други деца като мойто?

# 113
Момичета,моля ви гласувайте за Лилибон и Криско тук:
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s=1

# 114
  • София
Рени,страхотен и изпълнен с много емоции разказ  Hug.Мечта на всяка жена да е да ражда в такива условия,дано и тук се променят нещата .

Иник,ние сме точно като вас с изключение на заспиването през нощта.Нито за една нощ не сме я оставяли досега, през деня сме заедно, ако види,че ще излизам се вкопчва в мен като маймунче и става страшно  Confused.При бабите не ще да седи. И ние не сме за ясла...то  аз и без това нямам такива намерения.Аз съм била същата на нейната възраст,залепена за майка ми..и сега ми се връща  Laughing.

Момичета,моля ви гласувайте за Лилибон и Криско тук:
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s=1

Гласувах вече- №33  Praynig

# 115
  • София
Рени - много ме разчуства с разказа си. Много се радвам за теб, че този път всичко е било коренно различно от първия и сега си една щастлива мама.

Олимпия - прекрасна новина!!! И аз подобно на съфорумките ти желая лека и безпроблемна бременност, и догодина да си гушкаш едно сладко бебче.

botzi - Честито! Страхотни снимки!!!

ribkata - важното е, че ще приеман Рони в яслата, и че си се запознала с персонала.

mama-eli - да са живи и здрави малките госпожици. Страхотно е да четеш за такива събития.

В събота с Рая и татето се разходихме до манастира "7 - те престола. Ето ви малко снимки. Изкарахме си страхотно, а следващия път мислим да останем и с преспиване. Може да се спи в него, или в един чифлик - ферма за щрауси на 5 км по - нагоре по пътя. Ето малко инфо и за там - чифлик Ненкови

А в неделя си направихме малък пикник. Ето и от там снимките. Не са с особено хубаво качество, но все пак...

Желая ви приятна вечер.

# 116
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 117
Добро утро!
Ботци, честито, много хубава булка си, дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам!
Рени, много се радвам, че всичко е минало нормално, че бебчо е добре и сте щастливи заедно!
Иринополис, много хубави снимки, явно сте се забавлявали и местността е много хубава и гледките са прекрасни.
Иник, при нас положението е същото, с тази разлика, че Мони не може да заспи и с баща си. Той е абсолютна лепка, като се спра на плота да готвя, почва да ме бута и да реве, хваща се за краката ми и аз като вървя той не се пуска, а само повдига крачета и така си ходим, като Алф, ако си спомняте  Laughing
Рибче, значи сте връзкари а?  Crazy
Лек ден!

# 118
Ох, сега както и да е, ама като свърши майчинството какво ще правя не знам. Мисля да си пусна и цялата отпуска след това, ама пак ще го докараме някъде до края на май най-много и после... не знам направо Rolling Eyes
Аз ида в тоалетната той пак с мене - държи се за панталона ми Rolling Eyes
А и най-много ме притеснява че май не мога да обръщам достатъчно внимание на големия. Щом гушна Марти и малкото веднага идва, реве, бута го, не дава да го пипна. Надявам се да е период и да отмине.
С гърнето - напредък няма. Две седмици вече в къщи стои по гащички и продължава да няма попадение в гърнето. Онзи ден докато ида за чисти гащички го оставих по голо дупе, връщам се и намирам купчинка в средата на хола Joy, а той тъкмо сеготвеше да я размаже Shocked Добре че сме малко в ремонта та са вдигнати килимите Laughing
И аз гласувах за Криско, дано да се съберат средства да се помогне на детенцето Praynig Много ме натъжават тези истории. Моля се само да са ни здравички дечицата. А за всичките ни други "ядове", след години ще си спомняме само с усмивка Hug

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 14:14 от inik

# 119
Рени,страхотен емоционален и изпълнен с красиви емоции разказ.Направо се разплаках от вълнение.Желая ви много щастие на цялото семейство.Радвам се,че поне там си получила нужното внимание и уважение на персонала по време на раждането.
Ботци,ЧЕСТИТО!Щастлив семеен живот ви желая.Снимките са невероятни,а ти си една много красива и щастлива булка.

Общи условия

Активация на акаунт