На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 10 055
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейтеее!

Олимпия, и аз изгласувах за най-секси мамата! А относно новината - направо настръхнах. Честитооооо! Пожелавам ти една прекрасна бременност - лека, окрилена и резултатна. И накрая да ни зарадваш не с едно, а с цели две бебчета - момченце и момиченце  Wink!

Срещата - аз се замислих, че доста от мамите имат и друго дете - ученик. Имам в предвид, че ако изберем 15, мамите няма да успеят да стегнат учениците за първия учебен ден. Та в тоя ред на мисли май е по-добре да я направим на 8-ми.

Рибка, добре дошла на форумска земя!

Стефанийка, много е хубаво това, което ще направите с другите мами твои съгражданки и ще изпратите парички за това детенце. И аз ще се опитам да организирам тукашните майки и да подпомогнем това многодетно семейство.

# 91
Олимпия, Честито, браво, рече и го направи, аз нямам този кураж, макар да ми се иска! Щастлива бременност и да гушнеш най-хубавото бебче на света!
Рибката, Здрасти!
И аз мисля, че 8 е най-подходяща дата, Черешка, нима ще се отцепиш от колектива, не така  Naughty ние чак от Варна ще дойдем, хайде, давайте да се съберем голяма тайфа.

# 92
Олимпия, леко бременеене и здраве ти пожелаваме /аз и Ния/!  bouquet

# 93
  • София
Честито Олимпия!!!Ей страхотна новина наистина,леко и безпроблемно бременеене ти желая и живо и здраво мартениче ! newsm51

# 94
Честито на мама ОЛИМПИЯ!!!

Страхотна новина.

Пожелавам ти лека бременост и в резултат-едно пухкаво сладко момиченце(кака вече порасна)  bouquet

# 95
 smile3501 Браво, Олимпия! Поздравявам те за смелостта и ти желая лека и безпроблемна бременност!

# 96
  • Габрово
   ЧЕСТИТО, ОЛИМПИЯ! И НИЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ ВСИЧКИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЛЕКА БРЕМЕННОСТ. БРАВО! Ще се радваме да сме съпричастни към този хубав период от живота ти.

# 97
ОЛИМПИЯ,ЧЕСТИТО!ЛЕКА БРЕМЕНОСТ И ЕДНО СЛАДКО И ЗДРАВО БЕБЧЕ ДОГОДИНА МАРТ ДА СЕ РОДИ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Олимпия, честита ти новина, честита ти радост! Ти си най - смелата секси мама! Леко бременеене и безпроблемно раждане на малката сестричка на Кокемона!

Срещата взе да ми избледнява в мечтите  Sad Имам си ученичка... Cry

# 99
Здравейте!

Олимпия, честито. Чудесна новина. Пожелавам ти, лека и безпроблемна бременност, и живо и здраво бебче.

За конкурса, поздравления. Разгледах снимките, въпреки че вече е приключил и не можах да дам своя глас, искам да кажа че най-заслужено си спечелила, просто по въпроса няма две мнения.

Момичета, благодаря на всички за пожеланията за рождения ден.
Аз се включвам без да съм прочела всичко, но ще наваксам.
Ние се прибрахме преди седмица от Велинград. Там изкарахме много хубаво, наложи се да се приберем малко по спешност, поради здравословни проблеми, но вече всички сме добре.
Ще закача няколко снимки за да видите как Вили се радваше на басейна.

# 100
Ето малко снимчици от посещението ни във Варна:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=20090&photo=71

Събрахме се аз, мама Краси и мама Тони. Беше чудесно, но за съжаление за кратко! Все пак много се радвам, че успяхме да се запознаем лично  Grinning  Специални поздрави ви пращам!!!
По-късно ще пиша, че нещо ми е уморено, ще ви разправям защо...  ooooh!

# 101
Рибка,здравей! Hug Добре си дошла отново на линия. Grinning Снимките са много готини,а и ние добре сме излязли особено аз,защото по принцип не съм фотогенична. Embarassed За децата да не говорим те са големи сладурковци.Как пътувахте?Рони  и каката как са?  Чечо беснее на поразия.Бяхме вчера и днес на плажа с Краси и Мони и на двамата малчовци не им се излиза от водата,че и ние покрай тях. helpДано да не познаят синоптиците за разваляне на времето,че няма да можем да ходим на плаж.

# 102
Здравейте!
Много, ама много ми е кеф! newsm44 Вчера, след като разбрах за бременността на Олимпия, ми се обадиха кумците от LA с новината за раждането на дъщеричката им.  ylinfant Малката госпожица се казва Рая и тежи 3,450кг. 50см. Днес в 13,30 проплака и дъщеричката на най-близкото ни приятелско семейство.  ylinfant Казва се Йоана 2,900кг. 49см. Мами и бебета се чувстват добре. Аз съм една щастлива ревяща леля!!!

# 103
Привет мами   bouquet,
завърнахме се , минаха прекрасните моменти, вече съм г-жа Богомилова и Борис е християнче,
бяхме и на почивка на Созопол за една седмица и всичко мина като на филмова лента ,но останаха щастливите преживявания ,
ето и снимки ,но само от сватбатаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=158605newsm51
имам много да наваксвам с четенето,
ЧЕСТИТО НА ОЛИМПИЯ newsm51 ,много се зарадвах на страхотната новина, лека бременност и безпроблемно раждане!!!!
връщам се да ви чета
целувки на всички

# 104
Ехоооо, привет!

Мама Ели, страхотни новини покрай теб. Няма нищо по-хубаво от това да се раждат дечица. Да са им честити рожбите на твоите близки и взаимно да се награждават с приятни емоции, обич, взаимност и топлота!

Ботци, честито и на теб г-жо Богомилова! Пожелавам ви много щастливи мигове заедно, да се подкрепяте и да се обичате! Честито ви и християнче! Обаче нещо не мога да отворя снимките  newsm78.

Рибката, много хубави снимки - личи си, че доста сте се забавлявали. Много хубаво, че сте се запознали. Аз тръпна до националната среща...

Общи условия

Активация на акаунт