На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 944
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Засега сигурната бройка са :

Атракция + мъж + дете
Дикси + мъж + дете
Краси + мъж + 2 деца
Дидунчо + мъж + дете
Тони + мъж + дете
Олимпия + мъж + 2 деца
Аница + мъж + дете
Иник + мъж + 2 деца
мама Ели + мъж + 2 деца
Стефанийка + мъж + дете
Слънчо + мъж + дете
Боци + мъж + дете
Еликс + мъж + дете

Гали каза ,че ще дойде,но без преспиване.

Ако някого съм пропуснала моля да ме извини,ако ще идва без мъж –да си казва без бой  Mr. Green, ако други още умуват да казват овремe.

bouquet

# 196
Охоо, аз съм без мъж и дете, най-вероятно  Laughing

# 197
Здравейте!
И аз идвам без мъж, но с всички деца  Laughing
А на 15.09 - сигурно за 30мин ще се завъртим в новото училище и това е...Едва ли ще има дълга "програма".
Да ви кажа, Коко спря да говори съвсем - само използва обръщения към нас и думата ДАЙ. Всичко друго е едно плещене на бебешки език, много е сладко и смешно, защото повишава тон и започва да "обяснява", ние се заливаме от смях, той започва да вика със сериозно изражение, ние още повече се смеем, и той ни дръпне една майна на бебешки и отива да си играе. Явно му е станало каша в главата от двата езика и му трябва време да "смели" инфото.
tinka81, Коко от доста време е без памперс, но си казва само за акото. За пиш обикновено го питам и той ми отговаря "да", но стиска, докато не му събуя гащите. Не пишка и в морето - чака да излезем  Wink
Сега ходим сутрин и вечер на плаж, къпем се до посиняване  Mr. Green
Много бавно напредва темата, явно всички сме във ваканционно настроение!
Хубав ден от мен!

# 198
Ехо здравейте и от нас  bouquet,
доста пусто ,но нали август е месец на отпуските и почивките Mr. Green,
ние ходим усилено на плаж да използваме максимално хубавото време, Боби е без памперс ,но за голямата работа още не казва аз го усещам,опитва се да говори и то правилно да произнася думичките ,но езичето му все още се оплита Grinning,
нашето присъствие на срещата със сигурност ще е семейно Peace,но дали за две преспивания или 1 още не сме решили,дави кажа честно всичките хотели са привлекателни ,но отсях х-л Велена и Панорама, но където мнозинството реши Heart Eyes,
тръгваме за плажа
устмихнат ден Joy Joy Joy

# 199
ей, мамчета по сериозно към срещата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ,да се съберем ,колкото се може повече ,доста вълнуващо ще е!!!/ще влезем в положението на всички ,които са възпрепядствани Peace Peace Peace/

# 200
Привет на всички в този слънчев летен ден!
Тази скромна почерпка е за вас.Почерпете се за здравето на Лъчко.

От днес и Лъчко е християнче!

Най-накрая и ние да се кръстим.Кръщенката мина много добре,с малко рев от страна на Лъчко и доста насълзени очи на баби,лели и т.н.Направила съм албумче ..може да разгледате снимките(на който му е интересно) Flutter

# 201
О,забравих да се похваля,че и Лъчко следва примера на Вили-отучваме се от памперса.Вчера започнахме и като за първи ден беше добре.цели 6часа не се изпусна на гащичките,но аз бях упорита и на всеки 15мин. го изчишквах.И днес продължаваме-пожелайте ни успех,моля! Peace

# 202
Честито християнство на Лъчко! Жив и здрав да е!

# 203
Здравейте!
Аз бавно и упорито уговарям нашият тати за срещата, вече е почти съгласен, стискайте палци да не се отметне, щото сами на да ли ще дойдем, малко е рисковано сами жени на дълъг път и без опит.
Честито кръщене на Лъчето, да е жив и здрав и ангелчето му винаги да е до него!
За памперса и ние вече 2 месеца сме без, понякога казва друг път не, рядко се напишва, по две три нощи една след друга се събужда със сух памперс и на четвъртата се напишва.
Хайде лека вечер!

# 204
  • София
Честито кръщене на Лъчко!Здрав и бодър и винаги усмихнат да е!  bouquet

# 205
Честито християнче на Мама Нина   bouquet Здраво и умно дете да расте!
А за "скромната" почерпка - внимавай, тука има и бременни, дето и от картинки им се дояжда   Laughing
Имам страшни киселини и ужасен апетит - май ще се разделям с фините линии  Laughing Вече си имам и маааалко коремченце  Heart Eyes
Успех на всички с махането на памперса  Hug Аз не му слагам и нощен - той се събужда в 4 сутринта и го изпишкавам полулегнал.
Иначе е като циганчетата - по цял ден бос и по гащички  Laughing Това дете забрави що е то блуза  Laughing
Как е времето в София?

# 206
Привет, сладурки!

Честито християнче на мама Нина! Да ти е жив и здрав прекрасният Лъчко и дано късметът е винаги с него   bouquet!

И аз гласувах за х-л Велена. Бях си харесала Тихият кът, но нали казахте, че няма да ни събере. Дано до тогава не изникне нещо спешно, но за сега сме в комплект аз, тати и Деян  Peace.

Ние освен, че нямамае напредък с памперса, се върнахме в изходно положение  Sad. Дори стигнах до там да му купя ново гърне, защото си мислех, че старото нещо не му е удобно. Е не помогна и това - продължава да ми ходи на инат. И за момент съм го оставила.

# 207
Олимпиа,мила,много съжалявам...ама въобше не се съобразих с твоето положение.Дано не ти се е прияло нещо...че ще трябва да изпращам от тук... JoyА за коремчето-това е добре,че вече ти личи,но не разбрах в коя седмица си?Аз много се гордеех,когато вече ми личеше,ходих си с коремчето напред без да му пука,,горях от радост,...А за линията,просто няма начин да не се развали,но ти си с такава структура(поне така личи от снимките),че бързо ще си върнеш формата. Heart Eyes
Благодаря на всички ви за пожеланията към моето християнче!

Не съм споделила с вас,решението ни да оставим децата в БГ за известно време и да заминем сами за няколко месеца. CryМного трудно решение,но мислим,че така ще е най-добре за всички ни.Ще се разделим за малко,за да си стъпим по-бързо на краката и да не се налага децата да изживеят това,което на нас ни предстои.

Отивам да решавам тестове,че времето бързо напредва,а езика ще е най-важния фактор за успеха ни там. Peace

Приятен ден на всички. Heart Eyes

# 208
 Привет от мен за днес! Гледам как върви гласуването и да кажа нещо  Grinning  Ако ще е в х-л Велена,ние май ще си спим във вилата-тя е на 3 км от там и някакси не ми се струва логично да плащам за спане. Също така мога да предложа 2 стаи на някоя мама,която иска да дойде,но нямат финансова  възможност от гледна точка на спането. Е, няма да е 2-3 звезди, но е доста прилично  Mr. Green

# 209
Привет мами, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
mama nina честито ви християнче да вие живо,здраво и много усмихнато!!
ние имахме кошмарна ooooh! вечер Боби повръща Sick,хванаго разстройството, не сме спали и като гледах как мъничкия ми се мъчи и плаче,сърцето ми се късаше, днес не иска нищо да хапне ,тъпчако с солев разствор ,ентирол и свещички, сега спинка ,
това е
пожелавам ви приятна вечер и никои да не се разболява  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт