На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 934
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, мами!
Днес биха последната ваксинка на Рони, следващата е чак в първи клас  Mr. Green  Правихме мерки и теглилки и на двете момичета. Относно гърнето сме - гола вода  Crazy  Не ще това дете и това си е. При баба си е ревала като я сложат, сега поне я научих да не плаче, оставям я да си поседи на него, но то си остава празно, а пампа е пълен  Crossing Arms  Сега като почне ясла и ще ги слагат под час на гърне, дано от другите деца поне да гледа и да се понаучи. Каквото зависи от мен ще се включвам и така...
Кака Сузи хич пък не ще да слуша - побъркаха ме в болницата днес. То не бе тичане, викане, пискане, цялата болница ни разбра. Гонят се, крият се, ужас  #Crazy  станах разногледа. Пък гледам и да не викам, че там такава акустика има  Sick   ще ни чуят и на горния етаж  Laughing  Чакахме почти един час, при все, че си имахме записан такъв предварително. Децата направо ги хвана секлета.
Ботци, що така това мишленце  Thinking  Може да му даваш Смекта, има ефект от нея, но и свещички щом слагаш пак става. Пробвай и с оризова вода. Давай му само солети, бисквити, сухари или препечени филийки, просто да е по-сухо. Но единственото е, че трябва да мине малко време, за да се оправи. Надявам се тази нощ да се наспите спокойно и без аварии  Praynig
Мама Нина, много ви се радвам на ентусиазма и най-вече, че наистина действате в положителна посока!  Hug Браво! Честито Християнче!

# 211
  • София, България
Момичета, аз нещо не разбрах за срещата - всички хотели ли са в Априлци? Повечето предполагам ще дойдат за едно нощувка (в събота), но ще има ли някаква вечеря или .... де да знам, където да се съберем всички (въпреки, че с дечурлигата трудна работа) - или пък ще заспят и ще си останат по стаите (ама ако се събуди някое .... и се окаже самичко горкото  newsm78 ) ...
как мислите да стане. Аз съм отскоро във форума, не знам дали сте правили такива срещи и преди и всички ли се познавате. Ние ако дойдем няма да познаваме никой ... Чудим се още във всеки случай, де ...

# 212
Момичета, аз нещо не разбрах за срещата - всички хотели ли са в Априлци?
От тези, за които сме гласували, Марагидик е в Острец (това е на около 3 км от центъра на Априлци), авелена е в с.Велчево, което е на около 10 км от Априлци. Там има ресторант, предполагам там ще се вечеря. А на другите форумски срещи, до колкото разбрах, татковците качвали децата да спят, а мамите купонясвали  Mr. Green

# 213
Радос, не се притеснявай  Wink  Повечето не се познаваме, или познанствата ни са с до едно две майчета от форумчето  Grinning  За пръв път се организира такава среща и вълненията са големи за всички. Аз се очертава да не идвам  Sad  
Ние след малко излизаме навън, че моите щурчета ме подлудиха вече  Crazy

# 214
  • БГ
Здравейте, мами и дечурлига!!!  Hug

Изчетох всичко пропуснато и направо се чудя откъде да започна?!? Ами, първо да ви почерпя, днес имаме годишнина от сватбата, цели 8 години законно, а в действителност от 14 години, сме заедно!!!

mama nina, честито ви християнче!!! Да е жив и здрав Лъчко, да ви слушка и много да ви обичка!!! Снимките ви са чудесни, надявам се добре сте си купонясвали след кръщенето! За решението ви да тръгнете без децата, напълно ви подкрепям, ще ви е много трудно и на вас и на малките сладури, но е за добро, така че успех! Какво ли стана с titii?

Проблемът с памперса и при нас е на дневен ред. Сутрин Марти става и си казва "акам" и наистина е така, излизаме предиобед с памперс, което в последните 2 седмици е сух, върнем ли се в къщи сяда на гърнето и веднага пишка, по време на следобедния сън се изпуска по един-два пъти, надвечер нещата са като предиобед, а за през нощта задължително сме с памперс, защото количеството вода, което изпива е между 500-750 мл на вечер в полусънено състояние, май малко ме е жал да го разбудя и изпишкам.

Ясла може би ще започнем да посещаваме от 17,09, но още не съм взела решение, а и не представлява никакъв проблем откъм организация и директорка, приятелка ми е и се видяхме миналата седмица два пъти, чака ни с отворени обятия!!! Като й казах, че се храни сам, казва си и ходи без проблем на гърне, спи следобед, дърдори почти разбираемо, тя каза, че е готов за училище!  Joy

И ние тези дни се занимаваме с доктори! Някакъв коварен вирус покуси Марти и от събота, та до снощи поддържаше Т 38,8-38,9 градуса, направо ни изплаши! Днес вече е по-добре и се надявам всичко да е отшумяло! Тази седмица е последната работна за нашия тати и силно вярвам, че следващия понеделник тръгваме на море! Настоена съм позитивно и не ми се мисли за неразположения и болести от какъвто и да било род!

За срещата, незнам защо, бях разбрала, че ще е на 8-ми, нали 15-ти е работен ден, заради 7-ми?! Ще трябва отново да увещавам татито, дано не намери основателна причина за отказ!!! Иначе, х-л Велена и на мен ми харесва и гласувам за него!

Лек и спокоен ден на всички!!!

# 215
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,СТЕФИ!!!
Много любов и щастие ти пожелавам.

# 216
И аз имам повод да ви почерпя.
Днес нашия тати има рожден ден,остарява с още една година!

Почерпете се и да ви е сладко....  chef

# 217
Здравейте, милички!

Стефанийка, честита годишнина! Пожелавам ви още още поне 8х8 години да празнувате! Обичайте се, уважавайте се! А за другата годишнина едно братче или сестриче за Марти  Wink!

Мама Нина, да ти е жив и здрав мъжо!

И на двете ви пожелавам весело и палаво парти довечера!

Срещата А ако 15 се оказва наистина работен ден, то тогава нещата наистина се променят и ние също няма да можем да дойдем. Ама това сигурно ли е?

# 218
Здравейте!
Ние пак сме на линия Simple Smile
Чета за срещата и виждам, че е избрана дата 15, а ние тогава сме на сватба. Та, дано се окаже, че е работен, за да променим датата, иначе ще ме е много яд да не присъствам  Close

Аница, като прочетох написаното за агресивността, направо ми заседна буца в гърлото  #Cussing out И в компанията от майки, с които излизам има едно дете, което непрекъснато тормози Ивана-бие я, скубе я, блъска я. Направо незнам как да постъпя. И всичкото това е, защото детето не дава да се пипа играчката, с която то си играе, независимо дали е негова или чужда. Крещи истерично непрекъснато. А майка му е толкова мила и спокойна, въпреки това не може да се каже, че му прави сериозна забележка-приема го по-скоро за нормално. Така, че да ти кажа, стигнала съм до извода, че май всяка майка приема за нормално това, което прави нейното. Представи се, че Деян беше агресивен, независимо от това какво му казваш или го учиш ти-сигурно нещата щяха да изглеждат по-различно. Защото ще си казваш, така или иначе децата се бият, по-добро битото да не е моето. Ох, това прозвуча като отнесено към теб-не просто говоря в 3-то лице! Та, така, мами и Ивана е от добричките деца, които никога не посягат, дават си играчките на всеки и аз съм твърдо против агресивността, но незная как да постъпя, кагато видя, че другите я тормозят  Cry

# 219
  • София
Честит празник Стефи!Още дълги години да се обичате  Heart Eyes!   bouquet

Честито на рожденика!Да е жив и здрав!

Ние сме ок и за 8-ми и за 15-ти,ако може Дидунчо да сложи друга анкета с датата ,ясно е вече къде ще бъде срещата - х-л "Велена".
Как може да се разбере дали ще е работен ден  newsm78 !

# 220
  • София
Даа ,работен е... тук   и    тук пише.

Какво правим в такъв случай ,променяме на 8-ми ли?

# 221
Здравейте!
Аз мисля, че трябва да сложим анкета и за датата, да се избира между 8,15 и 22.  newsm78
Честита годишнина на Стефанийка, и ЧРД на тати на Лъчко!
Аз да ви се оплача днес каква нелепа ситуация ни се случи с Мони. Изгори си ръчичката на една пързалка, така се беше напекла, че на детето му станаха мехурчета. Понеже той от давна се пързаля сам и аз отидох да пия вода, на около 5м от него, по едно време детето изпищя, беше си опряло коленцата и ръчичките на пързалката,  докато го взема минаха няколко секунди, после той пищя дълго време и аз много трудно се усетих, че всъщност се е изгорил. Направо не мога да повярвам за толкова кратко време как се изгори. Сега се чувствам адсики виновна задето не бях плътно до него и не се усетих, че пързалката може да е нагорещена. Рева в продължение може би на повече от 30 мин. След като се наспа вече не го болеше ние го напръскахме с Пантенол, не знам дали това помогна. Много глупаво от моя страна направо не  мога да си го простя.

# 222
Краси, не се обвинянай, просто се е случило! Трудно е да се предположи, че в това време, толкова ще се напече Tired Хайде, нали всичко е минало  Peace

Ако ще се гласува за дата, аз съм за 22. А всъщност защо да не е на 6 и 7.09  newsm78

# 223
  • София

.... А всъщност защо да не е на 6 и 7.09  newsm78

Ние сигурно ще сме на морето тогава   Rolling Eyes

Краси,дано по-бързо му мине и забрави случката  Hug Има една нова пяна п/в изгаряния ApiPanten се казва,съдържа екстракт от прополис и много бързо облекчава изгаряния.Казвам го от вчерашен мой опит  ooooh! Питай става ли за деца.

# 224
Добра среща, мамета!

Краси, недей да се измъчваш. Едва ли на някой би му хрумнало, че пързалката би могла да е толкова гореща... Наистина случката е нелепа, но важното е, че е с добър край за Мони. Със сигурност отдавна е забравил вече за неприятностите. Това ще ме накара и мен, а предполагам и другите майки да проверяваме дали пързалките са нагорещени.

Слънчо, привет отново на форумска земя. А за агресивността си много права - всеки приема детето си такова, каквото е, но все пак е необходимо при по-агресивните повечко внимание от страна на родителите. Въпреки, че то на днешно време знае ли човек кой е по-добрия вариант. Както казваш ти - по-добре да си от биещите, отколкото от битите  Laughing. То не се знае и нашите като тръгнат на детска градина какви ще станат.

Срещата: Щом 15 е работен, в такъв случай и аз съм за 22-и, тъй като пък ние сме на сватба на 8-ми. Ама то все някой ще е зает, така че май наистина е добре да се пусне анкета.

Общи условия

Активация на акаунт