Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 212
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Ами Ани щом пише направление за раждане, значи трябва да е това.

Mами някой знае ли в колко часа отваря магазина Piggy's house, че утре трябва да ходя в тази посока да си взема изследванията, ама по раничко и ми се иска да го посетя.

За секциото, аз знам че 10 дни преди термина трябва да влезнеш в болница, поне тук в София е така. Но си зависи и от прегледите на консултациите. Ако лекарката ти забележи че се е скъсила шииката и бебето ще излиза по рано, то и по рано ще те прати.

# 196
Абе вий не я слушайте Саморасличето за слонската снага. Съвсем прилично си изглежда с едно коремче - все пак е в осмака момичето.
Що така сте се разбягали след училището? Айде времето се поочовечи, дайте вече да уговорим сериозно една варненска среща.

# 197
  • морето и сините вълни :)
ама аз не я слушам бе..аз нали си я знам ква е клечка  за зъби....само се оплаква...ама не е видяла мойто  гъз да види ко се казва  снага
Тя само един корем отпреде носи наща фиданка и се оплаква... Joy Joy Joy

# 198
  • София
Катрин, май в 9 отваряше, амам с моя бремелински мозък може и да те лъжа  Blush
Иначе и аз продължавам да мисля, че трябва да си направим кефа да  си погледаме бебешки работи на спокойствие. Мишочето го е казала много вярно за нашите татенца "хем боли, хем сърби". Няма угодия и това е. Кали, аз наистина си мислех, че той ще бъде щастлив, че съм си намерила компания, обаче... ако можеше да го видиш как реагира и аз така  Shocked
И за колите си е така, отстрани изглежда, че треперят повече за тях, отколото за нас  Rolling Eyes
Мъже...  Simple Smile
Аз съм много доволна, че приключихме с ремонта. Пожелавам на всички ремонтиращи скоро да се радват като мен.
Инче, прасковения латекс е номер едно, стои превъзходно  Peace Кумът ми си боядиса кухнята и трапезарията в праскова, направо ти става кеф като влезеш там.
Мацки, нямам търпение да се видим  Simple Smile

# 199
  • София
Прекрасен ден желая днес и дано срещичката мине страхотно!   bouquet Аз за съжаление няма да мога да се включа.

Днес ми предписаха желязо да го пия до края, че им моят хемоглобин е паднал, а си беше в нормите. Сигурно бебо сега расте по-бързо и не му достига...  Днес си купих от аптеката до Шейново от тези гащите за родилки.. много са различни от превръзките.. док ми каза, че ще са по-удобни... Дадоха ми два размера.. по-тънки и по-дебели...  Май довечера ще подреждам чантата...

# 200
Прекрасен ден и от мен  bouquet
Да си призная на мен лекцията ми беше скучна... Sunglasses А след нея си тръгнах, щото незнаех, че принципно има някаква уговорка -  пишете, като имате идеи за среща. Аз се юрнах да свърша всичко, което беше останало на заден план заради тези идиотски жеги...и сега съм с нова прическа  Simple Smile и две торби покупки.  Joy

# 201
Здрасти момичета,

Аз напоследък изпаднах в мълчание, защото нещо ми е тъпо.
Безуспешно се опитвам да запиша за училището в ТК звъня на оня телефон и никой не вдига, така че може и това да пропусна.
Като говорихте за коли - аз съм сигурна, че нашата като дойде момента няма да има бензин, защото мъжо обича да си я държи все на червено. Обаче може и да не стигнем до колата, защото съм сигурна, че като дойде момента, него няма да го има - сигурно ще е командировка, или само на работа, но няма да си вдига телефона, може и направо да е изключен. Всеки път ме лъже, че ще ме закара някъде и веднъж в месеца когато има пълнолуние се случва да си удържи на думата. Та така, чакам още малко и отивам да ловя такси и дано не кара като идидот.

Айде чао целувки  Heart Eyes

# 202
  • Sofia
Тиарич мноооого се радвам, че ще сме заедно на мероприятията в Светата София. Hug

Катрински прасчо е от 9-21ч. всеки ден.

Лилеби честита прическа! Grinning

Аз купих перде и дамаска и съм доволна, че няма да ми се налага да обикалям пак.
Купих и царевица и сега я варя, а после ще набивам, че така обичаммм..... Crazy

И аз ще отпадна от срещата, че ми изскочиха задачки.
Ще чакам снимки с нетърпение и кефско да си изкарате!

# 203
E, тоя път, Морено, ме целна и мен в десетката с тая царевица. То бива да не ми се прияжда нищо, ама сега много ме запали. Само да се събуди дребничек отиваме на пазара да купуваме мамули да варим, тъкмо и тука днеска се живее в температурно отношение, та не ми е баш непоносима мисълта да цъкна котлона.

# 204
katrin7, видях, че ти си на мойта вълна, та реших да ти споделя забелязвам, че депресарските ми истории ме хващат след като мине жегата и малко се разхлади, въпреки че сега пак пече яко тука и може и да се оправим  Simple Smile

# 205
  • Sofia
 Laughing Басилски свирни като я свариш да рупаме заедно. Heart Eyes

Бреййй сега си погледнах лентичката и взеха да ми се виждат застрашително малко тия 49 дни  Shocked Crazy

# 206
  • София
Бреййй сега си погледнах лентичката и взеха да ми се виждат застрашително малко тия 49 дни  Shocked Crazy
И на мен така  Rolling Eyes Моренка, какви перденца, от къде ги взе, аз бързам да проуча, че точно в момента си търся  Blush

# 207
Моренкси,честити ти покупки.Ама аз май лично ще ти ги честитя Wink,ако споменеш още веднъж царевица.И на мен нищо не ми се дояжда освен сладолед и сега тази цаааарееевииицаааа Mr. Green
Весела срещичка момичета! Чакаме снимки  bouquet
Катрин,приятно пазаруване утре

Тиара,много ще се радвам да се видим в събота по хлад и на по кърма Laughing

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 17:09 от liddi

# 208
  • Sofia
Тумби най-обикновенно кухненско, тънко перде( на квадрати  е някакви).... нали сме за една година тук, та нищо особенно ама като за толкова си ми хареса.
Ако искаш ще го снимам..... от ул. Екзарх Йосиф го взех.

Лиди ми беж до пазара де. Grinning

# 209
  • София
Само да попитам за срещата тази вечер - на чие име е резервацията?

Общи условия

Активация на акаунт